Klik/Tryk for at zoome

Rudi Rüttger Pastell Rosé Trocken Pfalz 2019

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

"94 point. Fremragende rosé til latterlig lav pris" - Flaskehalsen
"90 point Vinbladet:  ”58 roséer under 100 kr” – delt TESTVINDER! (smagt juni 2020)

Liflig, dugfrisk tysk rosényhed, der lever helt op til sit maleriske navn, Pastell.

Denne jordbær- og rabarbersaftige gudedrik er som skabt til hygge på terrassen. Man smager slægtskabet med Alsace, der ligger i direkte sydlig forlængelse af Pfalz.

Kvaliteten er som forventet i top. Med ratings helt op til 95 og 97 point hører Weingut Rudi Rüttger til blandt tidens mest spændende tyske producenter.

Den unge Rudolph er inspireret af sin tid i New Zealand og høster mange nye fans med sine ambitiøse, frugtrene og altid rislende mineralske vine. Røverkøb over hele linjen.

Smagenote

Lys pastelfarvet i glasset. Næsen lokker med de pureste frugtaromaer af citrus, jordbær, hybenrose og rabarber, der får ekstra mineralsk pondus af en underliggende kalknote. I munden meget frisk og mineralsk med charmerende lys bærfrugt og store tørstslukkende kvaliteter. Liflig tysk Fruchtigkeit, når den er bedst. Drik nu, eller gem 3-4 år fra høståret.

Anmeldelser af Rudi Rüttger Pastell Rosé Trocken Pfalz 2019   

94/100 Flaskehalsen
"Det er ikke første gang, at Rudi Rüttger står på etiketten på en vin, jeg sætter til side som en af aftenens bedste oplevelser. Her er det i en rosé-udgave af Spätburgunder-druen, hvor balancen mellem det saftige, læskende og nemt tilgængelige er flot balanceret med en mere frisk og tør stil. Det er en vin med en dejlig og stemningsfuld fornemmelse, der både kan være en behagelig udfordring som aperitif eller en sublim ledsager til en god sommermiddag. Absolut topklasse blandt de tyske rosé-vine, vi har smagt i denne omgang.★★★★★★ 6 ud af 6 mulige"

90/100 Vinbladet
"Frisk, græsset duft, fin frugt, let bitter tone. Frisk smag, elegant, sprød med fin lys frugt og syre i eftersmagen."

En festlig aperitif og en kulørt ledsager til sprøde salater, fisk og skaldyr, sushi, lette asiatiske retter og tapas. Servér ved 8-10°C

Pastell 2019 er fremstillet på et spændende blend af druerne Schwarzriesling (i Champagne kendt som frugtlækre Pinot Meunier!), Merlot og Portugieser. Alle druer håndhøstes fra kølige, kalkholdige vinmarker omkring Neuleiningen i Pfalz. Vinen er lavet i en ren og mineralsk stil med frugtbevarende gæring på ståltank ved kølige 18°C.

I det allernordligste Pfalz finder vi familien Rüttger, som har dedikeret sig til vinproduktion siden 1643. Vinhuset ledes af unge Rudolph Rüttger, som er vinuddannet ved Klosterneuburg i Østrig og har arbejdet hos producenter i Østrig, Tyskland og New Zealand. Typisk for Pfalz fremstiller Rudi Rüttger relativt tørre hvidvine med fokus på sorterne Riesling, Weissburgunder (Pinot Blanc) og Grauburgunder (Pinot Gris). Dertil kommer to fremragende røde Spätburgundere - den ene frisk og frugtig, den anden intens og fadkrydret.  

Læs mere

Passer godt til

Skaldyr

Salat

1 fl. pr. stk. 119,95  DKK
6 fl. pr. stk. 99,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Flaskehalsen

90 Point

Vinbladet

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 10 °C
Alkohol 12 %
Indhold 75 cl