Rødvin Alkoholfri Smagekasse
Rødvin Alkoholfri Smagekasse
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Kast dig ud i at smage den store verden af alkoholfri rødvin. Smag dig frem til din favorit! I denne lækre smagekasse finder du vidunderlige, vellavede alkoholfrie rødvine fra verden rundt. Topproducenter fra Tyskland, Spanien og spændende vine fra et af Australiens bedste vinhuse, Penfolds!
Smagekassen indeholder:
1 fl. Natureo Syrah/Garnacha - Alkoholfri rødvin fra Torres
1 fl. Removed Cabernet Sauvignon - 0,5 % Alkoholsvag
1 fl. Kolonne Null Cuvée Rouge No.1 Edition Fürst Hohenlohe Oehringen - 0,26 % Alkohol
1 fl. Kolonne Null Cuvée Rouge No. 2 Edition Mas Que Vinos - 0,44 % Alkohol
1 fl. Rawson´s Retreat Cabernet Sauvignon - 0,5 % Alkoholfri
1 fl. Le Petit Chavin Merlot - 0,0 % Alkoholfri
Om Kolonne Null & Alkoholfri vin
Kolonne Null blev stiftet af en forsamling af elitesportsudøvere, der manglede et høj kvalitetsalternativ til det glas vin de så gerne ville nyde, men pga. deres profession ikke kunne tillade sig. Derfor kommer Kolonne Null til og går i et tæt samarbejde mellem drueproducenter og vinproducenter, hvoraf flere Award-winning familieejede vingårde indebærer. Kolonne Null arbejder kun sammen med producenter som ikke går på kompromis med kvalitet. Det giver dem mulighed for at arbejde med producenter fra Nahe, Mosel, Weinviertel og Provence indtil videre. Producenterne spænder lige fra Quatre Tours, Wasem, Georghof, Freiherr von Gleichenstein og senest på stammen stjerneproducenten Axel Pauly fra Mosel. Kolonne Null begrænser sig ikke af geografi, men søger kun de bedste vine, som de så kan dealkoholisere for at få det bedst mulige slutprodukt. Kolonne Null blev på meget kort tid en af de markedsførende brands i Tyskland, og de er i stadig udvikling.
Kolonne Null startet hele processen med at lave en vin, på traditionel vis, for at udvikle alle de naturlige eftertragtede smage og aromaer. Kolonne Null vælger dernæst at bruge den innovative metode der kaldes Vakuum destillering, hvor vinen sættes i et vakuum og væsker fordamper ved lavere temperaturer, i dette tilfælde ved 30°C. På den måde kan man dealkoholisere den færdige vin, på nænsomste vis. Det er en frugt- og friskhedsbevarende proces som viser respekt for den oprindelige vin. Da vinen laves som en almindelig vin først, formår Kolonne Null at overføre druetypicitet og klassiske karakteristika fra druesorten over i det færdige produkt. Den utroligt høje kvalitetsalkohol, som adskilles i processen, bliver brugt til at lave andre former for alkohol såsom gin eller færdiglavede cocktails. Kolonne Null samarbejder direkte med drueavlerne og deres ”drikkevare-scientist” for at lave det perfekte færdige produkt.
Kolonne Null er den perfekte blanding af teknologisk ekspertise og elegant tradition. Kolonne Nulls produkter indeholder maksimalt 0,3% alkohol, og derfor vil nogle fødevarer som alkoholfri øl, frugtjuice, modne bananer og surbrød have et højere indhold af alkohol. Vinene produceres som veganske med stolthed, og de indeholder derfor ikke animalske proteiner, modsat visse traditionelt producerede vine. Desuden er Kolonne Nulls produkter glutenfrie og yderst kaloriefattige med kun et ¼-del af det antal kalorier som et normalt glas vin. Lige fra stiftelsens tid er fokus på bæredygtighed prioriteret højt, og de arbejder konstant på at forbedre produktion efter de bæredygtige principper.