Klik/Tryk for at zoome

Rodriguez Sanzo Damalisco Crianza Toro 2015

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Når producentens vine er for populære, må vi skabe vores egne restpartier!

Javier Rodriguez er kåret som Spaniens bedste winemaker. Han har samtidig været konsulent hos legendariske Lafite-Rothschild i Bordeaux. I dag laver han sine egne vine i - og hold nu fast - Ribera del Duero, Toro, Rioja og Priorat. Javier har succes i ALLE Spaniens mest hypede vinområder!

Normalt, når man handler med Javier, er restpartier en by i Rusland. Men vi har overtalt "Spaniens bedste winemaker" til, at et restparti godt kan være på 10 helpaller!

Damalisco Crianza fra topåret 2015. Super saftig - perfekt moden - 100% Tempranillo fra kultårgangen 2015. Rost til skyerne i den førede spanske vinguide, Guia Peñin, og senest af den hjemlige vinanmelder fra Barego'mad...

Smagenote

Mørk og mættet dybrød farve. Næsen brager løs med koncentreret duft af hindbær, brombær, svesker og lakrids, der levner plads til fine hints mokka, balsamico, vanilje og kokos fra fadlaringen. Damalisco lægger sig fed og lækker fyldig på tungen med mørke, eksplosive kirsebærnoter og en luksuriøs undertone af sød, fadlagret balsamico. Lang, let krydret finish med venlige, silkebløde tanniner. Tempranillo i topklasse! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Anmeldelser af Rodriguez Sanzo Damalisco Crianza Toro 2015

95/100 Barego'mad - mad & vinblog
"Damalisco Crianza 2015 har indbygget wow-effekt. Ikke mindst når man kigger på prisskiltet. Ethundredekroner. Bum. Her får du fedmefuld koncentret Tinta de Toro for alle dine sparepenge. Dybrød i glasset med en fantastisk viskositet, og en uimodståelig rødfrugtig næse der kaster om sig med brombær, solbær, hindbær, kirsebær, trøffel, chokolade, vanilje og missandten om jeg ikke også fornemmer lidt animalske udtryk i vinen. Wow. Det tegner godt det her. Smagen viser stor frugtighed med en fedmefuld fløjlsblød tekstur, og domineres af ekspressive aromaer af mørke bærfrugter, som matches af en fuldmoden frugtsyre, der gør denne Tempranillo frisk og saftig, mens de balsamico-søde tanniner guider vinen ud i en lang letkrydret finale. Det er virkelig høj klasse, som denne spanske storcharmør ligger for dagen, og jeg er ret begejstret. Havde der stået “Ribera del Duero” på etiketten, skulle du minimum have betalt halvtredsprocent mere for samme vinoplevelse. Derfor fortjener Damalisco Crianza Toro 2015 seks velfortjente stjerner.
★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)" - vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95

91/100 Guia Peñin
"Colour: deep cherry, garnet rim. Nose: ripe fruit, fruit preserve, toasty, sweet spices. Palate: good structure, flavourful, round tannins."

★★★★★ Flaskehalsen
"Toro-området nordvest for Madrid giver nogle meget store og særlige rødvine. De er på samme tid voluminøse og alligevel bløde, og det kommer også til udtryk i denne Crianza fra Damalisco. Stor, smooth og kraftig og med den karakteristiske fornemmelse af mørk chokolade i eftersmagen, der lægger sig smukt omkring de modne frugter med sødme og bitterhed. Det er en rigtig lækker Toro – ikke mindst til prisen." - vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95

★★★★★ (5 ud af 5 mulige) Vinavisen
"Vellavet rødvin på druen Tinta de Toro, der i distiktet Toro er et lokalt navn for Tempranillo. Vinen har et bredt smagsspektrum med noter af blommer, mørke bær, chokolade og vanille fra fade af fransk og amerikansk eg." 
- vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95

3,9 stjerner Vivino (alle årgange)

Nyd den flotte Toro til grillet rødt oksekød, lam, vildt, gryderetter og modne oste. Servér ved 16-18°C.

Damalisco 2015 er fremstillet på 100% Tempranillo fra 30 til 60 år gamle, fritstående buskvine i D.O. Toro. De gamle, lavtydende vinstokke producerer frugt med imponerende smagsdybde, der bevares flot ved den relativt kølige gæring. 15 dages udblødning af drueskallerne samt hele 12 måneder på 80% franske og 20% amerikanske barriquefade føjer ekstra power, tannin og krydderi til smagsoplevelsen.

Vinproducenten Rodriguez Sanzo blev grundlagt i 2003 af winemaker Javier Rodriguez. Et familieejet vinhus med fokus på kvalitet, terroir, økologi og biodynamik.

Javier Rodriguez har studeret ved UC Davis i Californien, og hans ekspertise inden for jordbundsanalyse har ført til diverse forskningsprojekter samt konsultentarbejde for bl.a. Bordeaux-slotte som Olivier og Lafite-Rothschild. Rodriguez Sanzo vandt i 2013 prisen som ”Spaniens bedste vinproducent” ("Mejor Bodega de España 2013", Vivir el Vino).

Udover D.O. Toro fremstiller Rodriguez Sanzo flot anmeldte vine fra bl.a. Rueda, Ribera del Duero, Rioja, Castilla y León og Priorat.

Læs mere

Passer godt til

Hygge

Kalv

Gris

Lam

1 fl. pr. stk. 129,95  DKK
6 fl. pr. stk. 99,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

Barego'mad - mad & vinblog

91 Point

Guia Peñin

Flaskehalsen

Vinavisen

⭐ 3,9 stjerner

Vivino

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Gemme potentiale 8-10 år fra høst
Alkohol 14%
Indhold 75 CL