Pagina I 2011
Pagina I 2011
Supervin's unikke vingaranti
Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)
2011 Página Uno drønede med 99 point ind blandt James Sucklings højst anmeldte vine i 2014.
“99 points. The aromas in this wine spin your head with spices, wet earth, minerals, slate, black licorice, and stones. Full body, with incredible depth of fruit and texture. I am lost for words."
James Suckling
Perfektion er ikke gratis, men hvis du sammenligner med priserne på de Bordeaux-vine, som Pagina Uno lammetæver, så er vinen slet ikke dyr.
Página Uno 2011 er Marcelo og Pedro’s første topvin på håndhøstede druer, gæret på små franske egetræsfade. Den er lavet som en ’Limited edition’ udgave og der er kun 1200 flasker til hele verden. Niveauet er verdensklasse! Elegant og kompleks duft af brombær, solbær og blåbær med noter af vilde blomster og knust sten. I munden viser vinen nærmest klassiske Bordeaux dyder med sin flotte tanninstruktur men med en koncentration der gør den til helt sin egen. Kraftig men elegant og vibrerende frisk. Dyb og tæt med nærmest kølig mørk frugt og raffineret krydderi. En lang eftersmag afslutter denne argentinske magtdemonstration.
Argentina har næsten i hemmelighed i løbet af de sidste 20 år været fødested for nogle af verdens største nye ikonvine. Anerkendte internationale vinanmeldere har måtte bøje sig i støvet, når de har placeret vinene på samme niveau som de store vine fra Bordeaux, Bourgogne og Napa Valley. Bag nogle af disse nye ikoner står vingården Abremundos, ejet af berømte rockmusiker Pedro Aznar og winemaker Marcelo Pelleriti. Marcelo er den første argentinske vinmager der har fået 100 point af Robert Parker, da han stod bag Pomerol vinen Château La Violette 2010. Druerne kommer fra udvalgte højtliggende marker i Uco Valley ved foden af Andesbjergene. Den store temperaturforskel mellem nat og dag samt den fattige men mineralholdige jord, giver druer der i Marcelos talentfulde hænder, skånsomt vinificeres til formidable vine – dog desværre i mikroskopiske mængder..