Medlemsbetingelser

Medlemsbetingelser

Jeg har accepteret at blive medlem af Supervins nyhedsbrev og at alle Supervins salgskanaler må bruge mine oplysninger til markedsføringsformål, så som tilbud, invitationer, nyheder etc. i form af e-mail, sms, brev mm. Jeg bekræfter endvidere, at jeg er over 18 år gammel og må modtage nyhedsbreve/markedsføring omhandlende alkoholholdige drikkevarer. Jeg er selv ansvarlig for, at opdatere mine personlige oplysninger, og jeg kan til hver tid henvende mig til Supervin: info@supervin.dk for at ændre/slette mine oplysninger. Personlige oplysninger gemmes i Supervins kundedatabase, der ejes af Supervin, og vil til hver tid behandles i henhold til loven om persondata. 

§ 1 GENERELT

Disse betingelser dækker alle websites, salgskanaler og enhver kundeklub som Supervin ejer og administrerer. Supervin er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger online i henhold til lov om persondata. 

Der kan løbende blive foretaget ændringer i disse betingelser uden yderligere samtykke fra dig. Så husk med jævne mellemrum at læse betingelserne igennem. Har du et spørgsmål vedrørende dine personoplysninger, bedes du kontakte Supervin

§ 2 VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Supervin kan i henhold til strenge regler om fortrolighed og begrænsning af brugen, videregive dine oplysninger til Supervins samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Supervins vegne, og som har brug for at behandle personoplysninger for at kunne levere sådanne ydelser. Når du bruger Supervins ydelser," giver du dit samtykke til, at dine personoplysninger kan blive videregivet til Supervins samarbejdspartnere. Supervin videregiver ikke dine personoplysninger til anden tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke.

Under visse omstændigheder kan det imidlertid i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til de retslige myndigheder. 

§ 2.1 Cookies fra vores samarbejdspartnere

Supervin indsamler informationer om vores kunder for at optimere målretningen af reklamer og tilbud til den enkelte kunde. Disse informationer benyttes ikke til at identificere dig som kunde, men benyttes derimod kun til at forbedre hjemmesiden. Informationer, der er indsamlet af vores cookies, gemmes ikke sammen med vores kunders private oplysninger eller ordrehistorik. De benyttes udelukkende til at målrette reklamer og/eller tilbud samt services, der er tilpasset den enkelte kundes behov. Vores mål er at give dig en shoppingoplevelse, hvor produkterne er tilpasset din smag og dine præferencer.

§ 3 DE INDSAMLEDE OPLYSNINGER

§ 3.1. Personspecifikke oplysninger

Dine personlige oplysninger, kan af Supervins salgskanaler blive brugt til markedsføringsformål, så som tilbud, invitationer, nyheder etc. i form af e-mail, sms, brev mm. Du er selv ansvarlig for at opdatere dine personlige oplysninger, og kan til hver tid henvende dig til Supervin for at ændre/slette dine oplysninger: Kontakt Supervin pr. e-mail: info@supervin.dk eller pr. telefon: 9892 1853. Dine oplysninger gemmes i Supervins kundedatabase, der ejes af Supervin, CVRnr: 21281573, der dermed har ejendoms- og brugsretten til de registrerede oplysninger.

§ 3.2. Generiske oplysninger

Supervin vil af og til indsamle oplysninger fra dig, som ikke afslører din identitet - såsom aldersgennemsnittet el. geografiskfordeling af kundedatabasen. Supervin bruger disse oplysninger til redaktionelle formål og lejlighedsvis til andre interne formål. 

Sådanne oplysninger bruges samlet af Supervin og bliver dermed ikke knyttet til et bestemt navn, en bestemt adresse eller andre personspecifikke oplysninger.

§ 3.3. Dansk Persondatalov

Supervin vil til enhver tid behandle dine personlige oplysninger i henhold til lov om persondata.