Klik/Tryk for at zoome

LULI APPASSITE 2018

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Anmederne har talt. Samstemmende: Lu'Li er allerede ved "kasseprisen" på 79,95 kr. pr. flaske "lidt af et kup".

Lu’Li Appassite 2018 er fremstillet på Negroamaro, Cabernet Sauvignon og Syrah fra ældgamle vinstokke i Italiens støvlehæl, Puglia. Druerne høstes senere end normalt, og på grund af det knastørre, vindblæste klima, skrumper de ind til små koncentrerede rosiner, som minder om dem, man bruger til Amarone.

De rosin-lignende druer giver en fløjlsblød fylde og kæmpestor rigdom. Bouqueten er betagende med røde bær, sveske, blomme og et strejf af krydderier.

Smagen er et studie i rigdom og blød fylde med masser af moden frugt og en lang, varm finish. Vinen er et perfekt match til kraftige retter og rødt kød. Men står også flot alene. Alk. 14,5%.
Lu'Li Appassite er af en anden verden, og den sender alle billige amaroner og ripassoer i skammekrogen.  

Luca Maroni har igen, igen, igen, igen givet Lu'Li 98 Point!

96/100 Barego'mad - mad & vinblog
"Hånden på hjertet – jeg har tidligere smagt Lu’Li i årgang 2016 og 2017, og hvert eneste nip har altid været en udsøgt fornøjelse. Årgang 2018 viser igen tårnhøjt niveau, og er en vaskeægte publikumspleaser af format, som har potentiale til at gå direkte i hjertekulen hos mange danske vinelskere. Lu’Li Appassite 2018 har det stjerner er gjort af, og er en yderst charmerende syditaliener med et stort blødt bamset vinhjerte. Jeg taler ikke italiensk, men vi er på fuld bølgelængde – ja, kemien slår lige frem gnistrer. Flot mørkerød i glasset viser denne syditaliener en overbevisende næse af søde svesker, blommer, brombær, vanilje, lakrids og let sødmefulde krydderier. Smagen er utrolig intens og spækket med kraftfulde aromaer af mørke bærfrugter, som ruller hen over tungen som et andet velvoksent godstog. Lu’Li er en syditaliensk frugtbombe med en skøn sødme, men det holder hele vejen takket være en levende syre og polerede tanniner, som får missionen til at lykkedes til perfektion. Eftersmagen er lang og varm med en herlig blød finish. Lu’Li kan lidt af det hele – det er ingen ballerina eller Mona Lisa, men har alligevel interessante nuancer og lag man kan dykke ned i under den bløde overflade. Charmerende. Givende. Tiltrækkende. Lu’li er mere end godkendt!
★★★★★★" - vurderet ved en tilbudspris på 79,95 kr.

★★★★★ 5/5 Vinavisen
"En meget flot rødvin - til 79 kr. lidt af et kup. Den har en bred og blød frugtsmag med noter af kandiserede frugter, figner, dadler og rosiner..."

Gold Medal - Berliner Wein Trophy

Vær venligst opmærksom på, at Masca del Tacco Lu’Li  i den nye årgang 2018 er en smule anderledes mht. navn og etiket.

Grundet ændringer i den italienske lovgivning, hedder vinen nu ”Ottenuto da uve leggermente APPASSITE” i stedet for ”APPASSIMENTO”.

 

Find Luca Maroni's andre favoritter her.  ​

 

Læs mere

Passer godt til

Grill

Gris

Okse

Ko

Vildt

Lam

Ost

1 fl. pr. stk. 119,95  DKK
6 fl. pr. stk. 79,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 69,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

98 Point

Luca Maroni

96 Point

Barego'mad - mad & vinblog

Vinavisen

Gold

Berliner Wein Trophy

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18 °C
Gemme potentiale 2022
Alkohol 14,5%
Indhold 75