Tilbage

Østrig

Økologisk

Huber Riesling Terrassen 2021 Organic

1 fl. pr. stk.
169,95 DKK
6 fl. pr. stk.
129,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
93 Point Mad og Monopolet
93 Point Winewherever, Rasmus Christensen
92 Point James Suckling
91 Point Falstaff
91 Point Houlberg

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Østrig

Økologisk

Huber Riesling Terrassen 2021 Organic

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

”93 point. Helt enkelt et fremragende glas til prisen." - Mad & Monopolet
"93 point. Bliver et hak bedre for hvert år. Også i år." - Winewherever
”92 points. A staggeringly refreshing dry riesling!" - James Suckling
"91 point.
Rigtig god Riesling" - Houlberg
"91 points. Lively summer wine.” – Falstaff
"2021 – A dream vintage for Austria” – Austrian Wine.com

2021 går over i historien… Friskheden, frugten og mineraliteten vibrerer, så man kunne mistænke vejrguderne for at have sat strøm til Markus Hubers krystalrene Riesling Terrassen, der igen-igen understreger sin status som Østrigs bedste Riesling-køb.

Nu for andet år i tæk opgraderet med økologisk certificering! 2021 er om muligt endnu bedre end forgængeren, der høstede anmelder-superlativer som ”lækker”, ”fantastisk” og ”hard to resist”. Det er efterhånden svært at finde passende lovord…

Huber høster sine perfekt modne Riesling-druer fra stejle, kalkholdige terrasser langs Traisenfloden. Resultatet er en topanmeldt kvalitet, som mange konkurrenter må nøjes med at drømme om…

Smagenote

I glasset brillant og vibrerende med et friskt citrusgrønt skær… Næsen lover sol, sommer og purung Riesling! Liflig jasmin, sitrende grønne æbler, saltet grapefrugt, våde kalksten og frisk lime leder elegant tropiske strejf af ananas, mango og hvid fersken… På tungen igen ren og livlig som klukkende smeltevand over sten i en østrigsk bjergbæk... Eller sagt på godt dansk – det er alt andet end nemt at holde glasset fra munden! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Anmeldelser af Huber Riesling Terrassen 2021

93/100 Mad & Monopolet
"Markus Huber laver glimrende Riesling fra Østrig, og det er kæmpe value for money. Næsen er fyldt med duft af “Granny Smith-æbler”, sprøde pærer, grape, grillet citron og et lille hint af salt. I munden er den livlig, har god syre, masser af energi og en tilbagetrukket frugtsødme - helt enkelt et fremragende glas til prisen." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 129,95)

93/100 Winewherever, Rasmus Christensen
"Det er som om, at Hubers Riesling Terrassen bliver et hak bedre for hvert år. Også i år. I 2021 har den masser af moden frugt, levende syre der er i perfekt balance med sødmen, og så er der en mineralitet, der gør den knasende sprød, og man sidder næsten med fornemmelsen af, at man kunne tygge sig igennem hele vinen. Alt fungerer bare supergodt her."  
(vurderet ved en tilbudspris på kr. 129,95)

92/100 James Suckling
"What a staggeringly refreshing dry riesling! Very cool and bright, with wonderful herbal freshness, plus stacks of white-flower and crisp pear aromas. Then comes a bladerunner palate, the mineral acidity of which may be too much for some, but delights us, because it accentuates the juiciness. Super-clean finish. Mostly from the Traisental region, with a small percentage of wine from the neighboring Kremstal region. From organically grown grapes. Vegan."

91/100 Falstaff
”Light green-yellow, silver reflections. Delicate tropical fruit, a hint of white flowers, nuances of lime, mineral touch. Medium-bodied, delicately reminiscent of peach, fresh and juicy, lemony-salty finish, lively summer wine.”

91/100 Houlberg
"Rigtig dejlig duft med lidt nødder, papkasser samt en frugt af både fersken, æbler, grape, citroner og et fint touch af eksotisk frugt med ananas og lidt abrikos. Derudover er der også både lidt parfumerede blomster samt lidt salte mineraler ... i det hele taget byder vinen på rigtig meget i duften. I munden har vinen er rigtig frisk syre, men det leveres en anelse olieret og fyldigt. Den let fyldig krop kombineret med citroner, lidt lemon og grape, den friske og mineralske syre binder tingene rigtigt godt sammen og giver vinen en frisk og tæt struktur med en virkelig pæn dybde med kæk friskhed. Rigtig god Riesling, så dermed 91 og således lige oppe på 5 tomler." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 129,95)

……

Forrige årgang:

94/100 Flaskehalsen
"Det kommer næppe bag på ret mange, at Østrig er ved at være en nation, man skal regne med i vinens verden. Selvom der laves dejlige røde vine, så er det nok stadig de hvide, der nyder størst opmærksomhed, og denne Riesling fra vinhuset Huber er et meget godt eksempel på, hvorfor det står sådan til. Her finder du en lækker friskhed og bund, og det er en Riesling-stil, som man gerne oplever i østrigske vine, for det er ikke så massivt, men i højere grad en lidt diskret oplevelse, hvor der skal smages lidt ekstra efter i kanterne, får man har trukket alle lækkerierne ud af dråberne." (vurderet ved kr. 119,95)

93/100 Mad & Monopolet
"Markus Hubers laver helt enestående hvidvin fra Østrig på 100 % økologiske Riesling-druer. Det giver en fantastisk Riesling, som jeg håber kommer til at stå fremme på samtlige altaner og terrasser landet over, så snart sommeren for alvor rammer os. I næsen har den florale noter, pærer, blodappelsin, citrus samt et hint af ananas og abrikos. I munden trækkes den sødmefulde næse lidt i baggrunden og en livlig syre, god mundfylde og frisk smag med et hint af salt trækkes frem. Det er en elegant, rank, mineralsk vin, som vil være helt perfekt til en omgang grillet jomfruhummer." (vurderet ved kr. 129,95)

 92/100 James Suckling
”There’s so much fresh lime and sliced pear here that this medium-bodied dry riesling is hard to resist. So cool, precise and super-straight with nice, herbal and mineral freshness at the finish. From organically grown grapes.”

91/100 - WineWherever, Rasmus Christensen
"Stringent, mineralsk og meget livlig Riesling fra den unge og fremadstormende Markus Huber. Lavet udelukkende på ståltank og med 4 timers skin maceration, hvilket har trukket en lille smule tanniner og bid ud i vinen, og det gør sig rigtig godt. Den har en vis kølighed over sig, og frugten er gennemgående citruspræget. Friskheden i denne vin, smitter nemt af på dens omgivelser."

Nyd den til fisk og skaldyr, sushi, lyst kød, sprøde grøntsager og mildt krydrede asiatiske retter. Server ved 10-12°C.

Riesling Terrassen er fremstillet på 100% økologiske Riesling-druer fra Traisental-regionen, hvis vinmarker udmærker sig ved et højt indhold af kalk. Druerne koldmacererer 4 timer i mosten for ekstra udtræk af aroma, inden skånsom ”pneumatisk” presning. Mosten gærer frugtbevarende på temperaturstyret ståltank for en frisk og autentisk gengivelse af druesort og terroir.

Om Huber

“Winemaker of the Year 2015”  – Falstaff Magazin
”Best White Wine of Austria” – International Wine Challenge

Med sine udpræget kalkholdige skråninger i ly af vestenvinden minder Traisentals vinlandskab en del om Bourgognes… Og kan man godtage denne præmis, så ligger det lige til højrebenet at ligne Markus Hubers Erste Lage-vinmarker ”Berg” og ”Alte Setzen” med burgundiske Grand Crus!

Apropos højreben, så drømte den unge Markus om en karriere som fodboldspiller. I dag har han for længst nået Champions League, omend grønsværen er skiftet ud med Grüner Veltliner og Riesling.

Siden Markus overtog sine forældres 5 hektar i 1999, har han sammen med sin lillebror modernisereret vineriet og udvidet markarealet til tidobbelt størrelse. At kvaliteten ikke bare er fulgt med, men faktisk forbedret år for år, er om muligt en endnu større bedrift.

Det siger lidt om niveauet, at 70% af Markus Hubers vine eksporteres til vinspecialister og toprestauranter over hele verden, og at vinene fra den seneste frigivne årgang scorer helt op til 97 point hos James Suckling.

Oplagt er det at fremhæve Hubers enkeltmarksvine fra Berg, Alte Setzen og Obere Steigen, men glemmes må ikke vinserien ”Terrassen”, der byder på Østrigs nok allerbedste Riesling og Grüner Veltliner til prisen.

Ingen formår som ”vidunderbarnet” Huber at udtrykke Traisentals unikke terroir gennem krystalklare og sortstypiske hvidvine med elegant mineralsk syre. Finesse, finesse, finesse…

Årgang 2021
Servering 10-12°C
Gemme potentiale 8-10 år fra høståret
Alkohol 12,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Skruelåg
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
169,95 DKK
6 fl. pr. stk.
129,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
93 Point Mad og Monopolet
93 Point Winewherever, Rasmus Christensen
92 Point James Suckling
91 Point Falstaff
91 Point Houlberg

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Mest populære lige nu