Tilbage

Østrig

Økologisk

Huber Engelsberg Riesling 2022

1 fl. pr. stk.
189,95DKK
6 fl. pr. stk.
149,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Flaskehalsen

93 Point

Mad og Monopolet

92 Point

James Suckling

92 Point

Falstaff

92 Point

Houlberg

90 Point

Din VinGuide

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Østrig

Økologisk

Huber Engelsberg Riesling 2022

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"94 point. En fremragende vin til dig, der gerne vil have elegant, tør Riesling, der gerne må koste lidt mere end i supermarkedet – men uden at det stikker helt af på det prismæssige." - Flaskehalsen

"93 point. Citrus, grape, “Granny Smith”-æbler, men også mere eksotiske frugter som passionsfrugt og ananas. Det er svært ikke at give en vin som denne høje point. " - Mad & Monopolet

"92 points. It’s bright, dry and refreshing, with a medium body and lively, delicious finish." - James Suckling

”92 points. Juicy, elegant, good balance” - Falstaff

"92 point. Med en helt kalket luftighed som lige løfter vinen et niveau over mange andre Riesling vine" - Houlberg

"90 point ... i eftersmagen er det som om, man har slikket på en sten. Spændende vin." - Din VinGuide

”Grand Cru” Riesling til umulig pris… 100-point-stjernen Huber gør det igen!

Økologisk certificerede Engelsberg byder i dugfriske årgang 2022 på en toplækker Riesling fra to stejle, kalkholdige og soleksponerede ”Grand Cru”-marker, Berg og Engelreich.

Blendet til én og samme super-Riesling med samme mesterlige hånd, der har skaffet Huber den ærefulde pris som "Østrigs Bedste Winemaker".

Normalt bliver Hubers Engelsberg udsolgt på rekordtid, da hvidvinens popularitet vokser eksplosivt år for år. Nu gælder det kampen om topårgangen 2022…. og vi er desværre kun tildelt en halv palle!

Søger du Østrigs mest ekstreme value, kan du roligt indstille eftersøgningen… Du finder ikke tilsvarende Riesling til så lav en pris.

Smagenote

I glasset frister Engelsberg 2022 laserskarpt med brillant citrongul farve og unge grønne nuancer... Duften varsler kølig og ren Riesling med delikat duft friske rosenblade, sprøde grønne æbler, saltet citrus, mandarin, druesaft og hvid fersken... I munden lander vinen med en ”Grand Cru”-lignende koncentration og elegance. Den pureste, krystallinske Riesling-frugt med et tropisk hint af ananas balanceres perfekt af vinens mundrensende mineralitet. Lang, elegant og mineralsk finish, der får englene til at synge! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Anmeldelser af Huber Engelsberg Riesling 2022

94/100 Flaskehalsen
"Det kommer ikke nødvendigvis bag på mig, at man kan lave lækker Riesling i Østrig. Men jeg bliver alligevel ekstra begejstret, når jeg smager denne vin, fordi den kombinerer den vidunderlige østrigske friskhed med den klassiske dybde, man forbinder med Riesling. Det er køligt og friskt i udtrykket, men der er en solid bund og dybde, der binder det hele sammen. En fremragende vin til dig, der gerne vil have elegant, tør Riesling, der gerne må koste lidt mere end i supermarkedet – men uden at det stikker helt af på det prismæssige. Normalpris kr. 189,95, Set til kr. 119,95 Supervin | 5 Stjerner, 94 Pts."

93/100 Mad & Monopolet
"
Huber laver fremragende vin og er en del af den nye generation af vinmagere i Østrig. Stilen er med fokus på mere elegance, mineralitet og syre, hvilket gør vinen fremragende og helt perfekt til fiskeretter eller retter med fx kylling eller unghane. I næsen har den duft af citrus, grape, “Granny Smith”-æbler, men også mere eksotiske frugter som passionsfrugt og ananas. Det er svært ikke at give en vin som denne høje point. Pr. fl. 189,95 / BEDSTE PRIS v/ 6 fl. 119,95"

92/100 James Suckling
"Lemon peel, sliced green apple, orange zest and hints of sweet basil on the nose. It’s bright, dry and refreshing, with a medium body and lively, delicious finish. From organically grown grapes."

92/100 Falstaff
”Pale yellow-green, silver reflections. Multifaceted bouquet of peach and blossom honey, lime, mineral touch. Juicy, elegant, good balance, delicate texture, delicate fruity sweetness on the finish, a balanced, approachable food wine.”

92/100 Houlberg
"I næsen er det umiddelbart en rund, klar og saftig Riesling, hvor der både kommer små drops med petroleum frem, men også en tropisk frugt med fersken, pærer, gule æbler, lidt mango og ananas ... ellers pænt med en helt kalket luftighed, som lige løfter vinen et niveau over mange andre Riesling vine. Smagen er langt mere koncentreret og rigere i frugten end både forventet og prisen egentlig tilsiger. Det er gule æbler kombineret med de eksotiske frugter som mango, fersken og ananas, men det er nærmest læskende saftigt, mens syren mest drives af kandiserede citroner, æblemost og har denne lille sødme, som gør balancen er rigtig fin og tilgængelig for alle ... 92 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 189,95 kr., men prisen ved køb af 6 flasker er 119,95 kr."

90/100 Din VinGuide
"Mineralsk næse, som fortsætter i smagen. Citrus, grønne æbler og flintnoter. Medium koncentration. Flot syre og i eftersmagen er det som om, man har slikket på en sten. Spændende vin. SUPERVIN | 120 KR. (TILBUD)"

Nyd den til dampet fisk og skaldyr, sushi, fjerkræ, gris, mildt krydrede asiatiske retter, kål, cremede oste. Servér ved 10-12°C

Riesling Engelsberg 2022 er fremstillet på 100% Riesling fra de stejle, kalkholdige og soleksponerede topmarker Berg og Engelreich. Drueskallerne udblødes i 4 timer ved lav temperatur før gæringen, hvilket udtrækker ekstra fine aromaer. Vinen er fremstillet i en klar, mineralsk og frugtren stil med temperaturstyret gæring og 4 måneders ”reduktiv” modning på ståltank. Vinen er tør, uden at være knastør.

Om Huber

“Winemaker of the Year 2015”  – Falstaff Magazin

”Best White Wine of Austria” – International Wine Challenge

Med sine udpræget kalkholdige skråninger i ly af vestenvinden minder Traisentals vinlandskab en del om Bourgognes… Og kan man godtage denne præmis, så ligger det lige til højrebenet at ligne Markus Hubers Erste Lage-vinmarker ”Berg” og ”Alte Setzen” med burgundiske Grand Crus!

Apropos højreben, så drømte den unge Markus om en karriere som fodboldspiller. I dag har han for længst nået Champions League, omend grønsværen er skiftet ud med Grüner Veltliner og Riesling.

Siden Markus overtog sine forældres 5 hektar i 1999, har han sammen med sin lillebror modernisereret vineriet og udvidet markarealet til tidobbelt størrelse. At kvaliteten ikke bare er fulgt med, men faktisk forbedret år for år, er om muligt en endnu større bedrift.

Det siger lidt om niveauet, at 70% af Markus Hubers vine eksporteres til vinspecialister og toprestauranter over hele verden, og at vinene fra den seneste frigivne årgang scorer helt op til 97 point hos James Suckling.

Oplagt er det at fremhæve Hubers enkeltmarksvine fra Berg, Alte Setzen og Obere Steigen, men glemmes må ikke vinserien ”Terrassen”, der byder på Østrigs nok allerbedste Riesling og Grüner Veltliner til prisen.

Ingen formår som ”vidunderbarnet” Huber at udtrykke Traisentals unikke terroir gennem krystalklare og sortstypiske hvidvine med elegant mineralsk syre. Finesse, finesse, finesse…

Passer godt til

Salat

Grøntsager

Fjerkræ

Fisk

Skaldyr

Ost

Aperitif

Tapas

Pasta

Sushi

Hygge

Årgang 2022
Servering 10-12°C
Gemme potentiale 8-10 år fra høståret
Alkohol 12 %
Indhold 75 cl
Lukketype Skruelåg
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
189,95DKK
6 fl. pr. stk.
149,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Flaskehalsen

93 Point

Mad og Monopolet

92 Point

James Suckling

92 Point

Falstaff

92 Point

Houlberg

90 Point

Din VinGuide

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter