Tilbage

Østrig

Økologisk

Huber Grüner Veltliner Terrassen Organic 2022

1 fl. pr. stk.
124,95DKK
6 fl. pr. stk.
89,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

91 Point

James Suckling

91 Point

Flaskehalsen

90 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

Høj Genkøbsfaktor

Rolf Madsen, Vinexpressen

90 Point

Houlberg

Vores vurdering

Bestil inden

13 timer 53 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Østrig

Økologisk

Huber Grüner Veltliner Terrassen Organic 2022

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

”93 point. Huber laver topvin til små penge... elegant, sprød, rank og har den lækreste delikate frugtsødme - alt går bare op i en højere enhed– Mad & Monopolet

"93 point. Perfekt balance... Det her fungerer virkelig godt!" - WineWherever

"91 points. Creamy and balanced with a caressing, ripe and flavorful palate. From organically grown grapes." - James Suckling

"91 point. Huber plejer at være super på stort set alt, hvad de rører ved. Og denne Grüner Veltliner er da også en dejlig og klassisk udgave af den østrigske specialitet." - Flaskehalsen

"90 point. Hubers Grüner Veltliner er en af de bedste, østrigske vine til prisen, jeg længe har smagt. Spottet hos Supervin til ca. 90 kr. Høj Genkøbsfaktor" - Vinexpressen

Vild med Grüner Veltliner? Så tøv ikke med at prøve denne fra et af Østrigs få topnavne med 100 point.

Markus Huber nøjes ikke med at lave verdens bedste bedømte Grüner Veltliner ifølge Vinum Magazin. Han laver også det bedste køb...

Økologiske Grüner Veltliner Terrassen er hyldet som et af de 100 bedste vinkøb i verden af Wine Enthusiast… Kvaliteten er så vanvittigt høj til prisen, at vinen altid bliver udsolgt, længe før den nye årgang lander. 

Nu er dugfriske årgang 2022 endelig på lager. Terrassens op til 80 år gamle øko-vinstokke leverer deres måske flotteste og frugtintense output til dato. Østrigs bedst bedømte Grüner Veltliner til prisen er tilbage i storform... Køb den mens du kan! 

Smagenote

Ved ophældningen elegant citrusgul med friske grønne nuancer…Næsen brillerer med den pureste rene Grüner Veltliner-duft af jasmin, saltet grapefrugt, pære og lidt mango, der følges på vej med våde kalksten,  hvid peber, aromatiske friske kryddeurter og en lille grøn sellerinote... I munden en sprød og liflig sag med fine, delikate frugtfornemmelser og salte mineralske undertoner. Rislende lækker og ufatteligt læskende! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.

Anmeldelser af Huber Grüner Veltliner Terrassen Organic 2022

93/100 Mad & Monopolet
"Huber laver topvin til små penge, og anmelderne inklusiv mig selv er helt vilde med hans vine. Denne er den skønne Grüner Veltliner, som smager fantastisk. Duft af rosenblade, grillet citron, melon, abrikos og et lille hint af friskkværnet peber. I munden er den elegant, sprød, rank og har den lækreste delikate frugtsødme - alt går bare op i en højere enhed.  pr. stk. 124,95 / BEDSTE PRIS v/ 6 fl. pr. stk. 74,95" 

93/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Knasende sprød Grüner, der næsten er for let at drikke. Perfekt balance, masser af frugtfylde og en vibrerende syre der prikker på tungen. Den har helt fine tanniner og en mineralitet, der skaber en ekstra dimension i denne Terrassebasker. Det her fungerer virkelig godt!"

91/100 James Suckling
"Green apples, kiwi fruit, lemon verbena and some nutmeg on the nose. Creamy and balanced with a caressing, ripe and flavorful palate. From organically grown grapes. "

91/100 Flaskehalsen
"Huber plejer at være super på stort set alt, hvad de rører ved. Og denne Grüner Veltliner er da også en dejlig og klassisk udgave af den østrigske specialitet. Frisk, frugtig og med en charmerende tilgængelighed. Når husets Riesling, Sauvignon Blanc og Pinot Blanc står højere på min ønskeliste, er det ikke fordi deres Grüner Veltliner ikke er i orden – blot fordi de andre er endnu mere imponerende. Normalpris kr. 124,95 – Set til kr. 69,95"

90/100 Rolf Madsen, Vinexpressen
"Hubers Grüner Veltliner er en af de bedste, østrigske vine til prisen, jeg længe har smagt. Tropisk næse med masser af honningmelon, fersken, friskpresset pæresaft og et stenet strejf af granit. Dejlig cremet i smagen, der ornamenteres med et lille fenolisk bid og en blød syre i afslutningen. Spottet hos Supervin til ca. 90 kr.  Høj Genkøbsfaktor."

90/100 Houlberg
"
Som med 2021'eren er det først en dans mellem nogle blide noter af melon, pærer, fersken og nogle mer' karakteristiske Grüner Veltliner aromaer med jord, selleri samt en anelse grøn peberfrugt. Men vi er i alt-er-blidt-og-godt-land, for alt er er fint sammenhængende. Der er også en klar tørhed, mineraler og hvide asparges ... indbydende. I munden har vinen også en lille, venlig og tropisk slagside, hvorved smagen i starten bliver meget blid ... også blidere end 2021'eren og så kommer der alligevel lidt bid med salt, citroner og en syre, der så holder hovedet oppe og samlet set giver en frisk vin. 90 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 124,95 kr., men prisen ved køb af 6 flasker er 89,95 kr."

......

Tidligere årgange:

94/100 Barego'mad  (årg. 2019)
"Der er Grüner Veltliner i glasset, og sikke et glas fra Markus Huber i Traisental i Østrig. Frisk med frisk på i et saltet mineralsk udtryk, der gør denne hvidvinsoplevelse til en udsøgt ren fornøjelse. Denne hvidvin oser af kvalitet og godt håndværk, og afspejler på smukkeste vis Traisentals kalkrige terroir i den mest rene karakterfulde fortolkning. Det er mundvandsdrivende Grüner til allersidste dråbe. Den åbner op med en smuk hvid blomstereng, som var det taget ud af en Astrid Lindgren-fortælling med fine delikate aromaer af pærer, grønne æbler, citron, donutfersken og lidt lime. Smagen er tør, rank og frisk med diskrete noter af grønne urter og hvid peber støttet af saftig saltkrydret syrerygrad ud i en ren let bitter afslutning med forlænget spilletid. Der er ganske enkelt Grüner Veltliner for alle pengene, og til en pris på godt firs kroner kan man kun sidde tilbage med et saligt smil på læben. Det er i den grad en lækker hvidvin, som jeg næsten ikke tænker kan blive mere frisk og veloplagt." - vurderingspris kr. 85,00

92/100 Wine Enthusiast (årg. 2019)
"TOP 100 2020: A subtle tone of yeast on the nose has a bright edge of lemon zest. The palate also combined savory, textured yeast with tingling, zesty lemon, resulting in a lovely combination of richness and tangy freshness.
The body is slender, concentrated, dry and vivid."

92/100 WineWherever, Rasmus Christensen (årg. 2021)
"Skabt af terrassen, til terrassen. Godt med blomster, søde æbler og nyslået græs i duften. I munden er den sprød med frisk syre, mineralitet og smag af Galia melon og citronskal. Ukompliceret og meget læskende." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 89,95)

92/100 Flaskehalsen (årg. 2020)
"Mange østrigske vinhuse opnår deres bedste resultater med denne druesort, men hos Huber er niveauet højt hele vejen rundt. Så selvom Hubers Grüner Veltliner er vidunderlig, så står den en anelse i skyggen af den forrygende Riesling. Ikke desto mindre er dette blødt og blidt på en måde, hvor friskheden og syren er lidt mere afdæmpet, end man oplever det i mange andre Grüner Veltlinere."

91/100 James Suckling  (årg. 2021)
"The fresh-pear and spring-meadow aromas with a touch of white pepper make this a very appealing and refreshing “basic” gruner veltliner. Excellent balance on the crisp and clean, medium-bodied palate. A touch of salty character at the finish pulls you back for more. 98% of this blend comes from the Traisental region, the remainder from neighboring Kremstal. From organically grown grapes. Vegan."

90/100 Falstaff (årg. 2020)
"Medium yellow-green, silver reflections. Fine yellow tropical fruit with a floral background, nuances of fresh apple, fine notes of orange zest. Balanced, ripe pear fruit, pleasant, rather mild acid structure, already developed, a versatile food accompaniment."

90/100 Jyllands-Posten (årg. 2019)
"Skøn saftig vin; stadig purung med ølgær og græsset parfume. Duft af gule æbler, sød grape, hvid peber. Smagen er liflig og saftig med dejlig frisk syre og god frugtkoncentration og indre harmoni. Dejlig vin til prisen 85,00."

10 anbefalinger af vin til maksimalt 75 kr – Politiken  (årg. 2021)
”Middelfyldig, frisk og ungdommelig vin med toner af hvide blomster, fersken og citrusfrugt. Syredrevet og læskende smag med o.k. tyngde og både frugt og mere stramt og jernagtigt udtryk. Derfor skal du prøve den: Fordi det er en klassisk, ikke så rapkæftet vin i en tilbagelænet, men dog præcis stil med elegance og druesortskarakter. Supervin.dk, 74,95 kr. v. 6 fl.”

Nyd den som aperitif eller til friske forretter med fisk og skaldyr, sushi, tapas, sprøde grøntsager, lette asiatiske serveringer, salater og cremede oste. Servér ved 10-12°C

Grüner Veltliner Terrassen er fremstillet på 100% Grüner Veltliner fra udvalgte enkeltmarker i Traisental. Streng drueselektion fra op til 80 år gamle stokke sikrer, at kun de bedst positionerede drueklaser udvælges. 6 timers skindkontakt før gæringen sørger for ekstra aromaudtræk. Mosten gærer ved 19°C, med 3 mdrs. efterfølgende modning på ståltank.

Om Huber

“Winemaker of the Year 2015”  – Falstaff Magazin
”Best White Wine of Austria” – International Wine Challenge

Med sine udpræget kalkholdige skråninger i ly af vestenvinden minder Traisentals vinlandskab en del om Bourgognes… Og kan man godtage denne præmis, så ligger det lige til højrebenet at ligne Markus Hubers Erste Lage-vinmarker ”Berg” og ”Alte Setzen” med burgundiske Grand Crus!

Apropos højreben, så drømte den unge Markus om en karriere som fodboldspiller. I dag har han for længst nået Champions League, omend grønsværen er skiftet ud med Grüner Veltliner og Riesling.

Siden Markus overtog sine forældres 5 hektar i 1999, har han sammen med sin lillebror modernisereret vineriet og udvidet markarealet til tidobbelt størrelse. At kvaliteten ikke bare er fulgt med, men faktisk forbedret år for år, er om muligt en endnu større bedrift.

Det siger lidt om niveauet, at 70% af Markus Hubers vine eksporteres til vinspecialister og toprestauranter over hele verden, og at vinene fra den seneste frigivne årgang scorer helt op til 97 point hos James Suckling.

Oplagt er det at fremhæve Hubers enkeltmarksvine fra Berg, Alte Setzen og Obere Steigen, men glemmes må ikke vinserien ”Terrassen”, der byder på Østrigs nok allerbedste Riesling og Grüner Veltliner til prisen.

Ingen formår som ”vidunderbarnet” Huber at udtrykke Traisentals unikke terroir gennem krystalklare og sortstypiske hvidvine med elegant mineralsk syre. Finesse, finesse, finesse…

Passer godt til

Salat

Grøntsager

Fjerkræ

Fisk

Skaldyr

Ost

Aperitif

Tapas

Sushi

Hygge

Årgang 2022
Servering 10-12°C
Gemme potentiale 4-5 år fra høståret
Alkohol 12,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Skruelåg
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
124,95DKK
6 fl. pr. stk.
89,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

91 Point

James Suckling

91 Point

Flaskehalsen

90 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

Høj Genkøbsfaktor

Rolf Madsen, Vinexpressen

90 Point

Houlberg

Vores vurdering

Bestil inden

13 timer 53 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Mest populære lige nu