Tilbage

Østrig

Økologisk

Huber Grüner Veltliner Terrassen Organic 2021

1 fl. pr. stk.
124,95DKK
6 fl. pr. stk.
89,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

92 Point

Mad og Monopolet

92 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

91 Point

James Suckling

⭐ 4,5

Houlberg

10 anbefalinger af vin til maksimalt 75 kr

Politiken

Bestil inden

10 timer 43 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Østrig

Økologisk

Huber Grüner Veltliner Terrassen Organic 2021

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"92 point. Meget læskende." - WineWherever
"92 point. Forfriskende, fyldt med liv og energi" - Mad & Monopolet
"91 points. Excellent balance..." - James Suckling
"Huber og Grüner Veltliner kan altså noget sammen" - Houlberg
"10 anbefalinger af vin til maksimalt 75 kr - Politiken

Ja, årgang efter årgang falder anmelderne pladask for Hubers Grüner Veltliner... som nu er landet i den friskeste, mest sprøde og 100 % økologiske årgang 2021!

Siden Markus Hubers brilliante Grüner Veltliner Terrassen blev opgraderet med økologisk certificering, er den lækre "danskerdarling" bare blevet bedre og bedre år for år

Markus Huber er flerfoldig ”Falstaff Winemaker of the Year" - senest i 2015. En ægte topproducent kendes på kvaliteten af sin basisvin – og topanmeldte Terrassen leverer høj, høj klasse år efter år… Kongekøb.

Smagenote

Krystalklar i glasset med friske gul-grønne nuancer. I næsen kommer hvidvinen dig i møde med den pureste rene Grüner Veltliner-duft af hvide frugtblomster, grape, pære og lidt mango, der hurtigt får selskab af salt havbrise, friskkværnet hvid peber, aromatiske urter og en lille grøn sellerinote. I munden en sprød og liflig og forårsbebuder med fin, delikat frugt og salte mineralske undertoner. Rislende lækker og ufatteligt læskende! Drik nu, eller gem 3-4 år fra høståret.

Anmeldelser af Huber Grüner Veltliner Terrassen Organic 2021

92/100 Mad & Monopolet
"Navnet taler for sig selv her - den skal nydes på “Terrassen”! Spøg til side, det er en skøn hvidvin på den populære drue Grüner Veltliner, som kommer fra Østrig. Stilen er mineralsk, tør og let sødmefuld, og det klæder den utrolig godt. Den er forfriskende, fyldt med liv og energi. I næsen har den noter af friske grønne æbler, sprøde pærer, citrus, limeskal og et hint af friskkværnet peber. Det er en skøn vin, som helt sikkert kommer til at stå på mange terrasser, i haver og på altaner i den kommende tid." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 89,95) 

92/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Skabt af terrassen, til terrassen. Godt med blomster, søde æbler og nyslået græs i duften. I munden er den sprød med frisk syre, mineralitet og smag af Galia melon og citronskal. Ukompliceret og meget læskende." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 89,95)

91/100 James Suckling  
"The fresh-pear and spring-meadow aromas with a touch of white pepper make this a very appealing and refreshing “basic” gruner veltliner. Excellent balance on the crisp and clean, medium-bodied palate. A touch of salty character at the finish pulls you back for more. 98% of this blend comes from the Traisental region, the remainder from neighboring Kremstal. From organically grown grapes. Vegan."

4,5 Thumbs Up – Houlberg 
"Duftmæssigt er det nærmest et møde mellem melon og fersken tilsat grønne æbler og så ellers parfumerede blomster, grøn peber, akaciehonning, lemon og hyldeblomst. Der er endda en anelse af lidt selleri og så ellers godt med mineraler og jernagtige noter. Det giver vildt stor friskhed og lyst til indtagelse. I munden er det også en frisk vin med et nærmest grønt bid. Syren kommer næsten helt nede fra dybet langt nede, er både grøn, saltet og mineralsk. Der er mynteblade, grønne vinblød, sure æbler og sure citroner ... har en tør friskhed og spændstighed. Huber og Grüner Veltliner kan altså noget sammen." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 89,95)

10 anbefalinger af vin til maksimalt 75 kr - Politiken
”Middelfyldig, frisk og ungdommelig vin med toner af hvide blomster, fersken og citrusfrugt. Syredrevet og læskende smag med o.k. tyngde og både frugt og mere stramt og jernagtigt udtryk. Derfor skal du prøve den: Fordi det er en klassisk, ikke så rapkæftet vin i en tilbagelænet, men dog præcis stil med elegance og druesortskarakter. Supervin.dk, 74,95 kr. v. 6 fl.”

....

Forrige årgange:

94/100 Barego'mad - mad & vinblog (årg. 2019)
"Der er Grüner Veltliner i glasset, og sikke et glas fra Markus Huber i Traisental i Østrig. Frisk med frisk på i et saltet mineralsk udtryk, der gør denne hvidvinsoplevelse til en udsøgt ren fornøjelse. Denne hvidvin oser af kvalitet og godt håndværk, og afspejler på smukkeste vis Traisentals kalkrige terroir i den mest rene karakterfulde fortolkning. Det er mundvandsdrivende Grüner til allersidste dråbe. Den åbner op med en smuk hvid blomstereng, som var det taget ud af en Astrid Lindgren-fortælling med fine delikate aromaer af pærer, grønne æbler, citron, donutfersken og lidt lime. Smagen er tør, rank og frisk med diskrete noter af grønne urter og hvid peber støttet af saftig saltkrydret syrerygrad ud i en ren let bitter afslutning med forlænget spilletid. Der er ganske enkelt Grüner Veltliner for alle pengene, og til en pris på godt firs kroner kan man kun sidde tilbage med et saligt smil på læben. Det er i den grad en lækker hvidvin, som jeg næsten ikke tænker kan blive mere frisk og veloplagt." - vurderingspris kr. 85,00

92/100 Wine Enthusiast (årg. 2019)
"TOP 100 2020: A subtle tone of yeast on the nose has a bright edge of lemon zest. The palate also combined savory, textured yeast with tingling, zesty lemon, resulting in a lovely combination of richness and tangy freshness. The body is slender, concentrated, dry and vivid."

92/100 Flaskehalsen (årg. 2020)
"Mange østrigske vinhuse opnår deres bedste resultater med denne druesort, men hos Huber er niveauet højt hele vejen rundt. Så selvom Hubers Grüner Veltliner er vidunderlig, så står den en anelse i skyggen af den forrygende Riesling. Ikke desto mindre er dette blødt og blidt på en måde, hvor friskheden og syren er lidt mere afdæmpet, end man oplever det i mange andre Grüner Veltlinere."

91/100 James Suckling (årg. 2020)
"Juicy and elegant, this is a sophisticated gruner for the regional-wine category, with plenty of mirabelle and aromatic-herb aromas. Some positive tannins support the rather supple finish. From organically grown grapes."

90/100 Falstaff (årg. 2020)
"Medium yellow-green, silver reflections. Fine yellow tropical fruit with a floral background, nuances of fresh apple, fine notes of orange zest. Balanced, ripe pear fruit, pleasant, rather mild acid structure, already developed, a versatile food accompaniment."

90/100 Jyllands-Posten (årg. 2019)
"Skøn saftig vin; stadig purung med ølgær og græsset parfume. Duft af gule æbler, sød grape, hvid peber. Smagen er liflig og saftig med dejlig frisk syre og god frugtkoncentration og indre harmoni. Dejlig vin til prisen 85,00."

Grüner Veltliner Terrassen er fremstillet på 100% Grüner Veltliner fra Traisental. Streng drueselektion fra op til 80 år gamle stokke sikrer, at kun de bedst positionerede drueklaser udvælges. 6 timers skindkontakt før gæringen sørger for ekstra aromaudtræk. Mosten gærer ved 19°C, med 3 mdrs. efterfølgende modning på ståltank.

Om Huber

“Winemaker of the Year 2015”  – Falstaff Magazin
”Best White Wine of Austria” – International Wine Challenge

Med sine udpræget kalkholdige skråninger i ly af vestenvinden minder Traisentals vinlandskab en del om Bourgognes… Og kan man godtage denne præmis, så ligger det lige til højrebenet at ligne Markus Hubers Erste Lage-vinmarker ”Berg” og ”Alte Setzen” med burgundiske Grand Crus!

Apropos højreben, så drømte den unge Markus om en karriere som fodboldspiller. I dag har han for længst nået Champions League, omend grønsværen er skiftet ud med Grüner Veltliner og Riesling.

Siden Markus overtog sine forældres 5 hektar i 1999, har han sammen med sin lillebror modernisereret vineriet og udvidet markarealet til tidobbelt størrelse. At kvaliteten ikke bare er fulgt med, men faktisk forbedret år for år, er om muligt en endnu større bedrift.

Det siger lidt om niveauet, at 70% af Markus Hubers vine eksporteres til vinspecialister og toprestauranter over hele verden, og at vinene fra den seneste frigivne årgang scorer helt op til 97 point hos James Suckling.

Oplagt er det at fremhæve Hubers enkeltmarksvine fra Berg, Alte Setzen og Obere Steigen, men glemmes må ikke vinserien ”Terrassen”, der byder på Østrigs nok allerbedste Riesling og Grüner Veltliner til prisen.

Ingen formår som ”vidunderbarnet” Huber at udtrykke Traisentals unikke terroir gennem krystalklare og sortstypiske hvidvine med elegant mineralsk syre. Finesse, finesse, finesse…

Passer godt til

Salat

Grøntsager

Fjerkræ

Fisk

Skaldyr

Ost

Aperitif

Tapas

Pasta

Sushi

Hygge

Årgang 2021
Servering 10-12 °C
Gemme potentiale 4-5 år fra høståret
Alkohol 12,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Skruelåg
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
124,95DKK
6 fl. pr. stk.
89,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

92 Point

Mad og Monopolet

92 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

91 Point

James Suckling

⭐ 4,5

Houlberg

10 anbefalinger af vin til maksimalt 75 kr

Politiken

Bestil inden

10 timer 43 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Mest populære lige nu