
Frederiksdal Rød Sparkling
Dommerne var vildt imponerede over Frederiksdals dybrøde kirsebærbobler...
Perlende frugt. Mousserende vin af kirsebær og pærer.
Vores mål var at skabe en vin til velkomst, til sommerens frugt og de lange lyse nætter. Svaret var at blande kirsebær og pærer.
Stevnskirsebærret, som vi har på Frederiksdal Gods, er rigt og yderst koncentreret - og tilføjer intensitet og tyngde til vores mousserende vin.
Velegnet til jordbær, rabarber, hindbær, kirsebær, hvid chokolade, tørre oste eller et glas på terrassen. Serveres godt afkølet
Hvordan er Frederiksdal Rød Sparkling fremstillet?
Kirsebærvinen er fremstillet på traditionel vis med tre dages skinkontakt – af Stevnsbær fra vores plantage Jørgensmark. Det er en ung plantage, så bærrene herfra giver en frugtig, og ikke alt for kraftig vin.
Pærerne kommer fra Lolland. De er presset direkte for at fremstille en så let og elegant vin som muligt.
Pærer og kirsebær gærer separat, så vi efterfølgende kan finde det unikke blandingsforhold – frugt opfører sig nemlig forskelligt år efter år. Efter blanding har den fået bobler.
Vindata
Vinen kommer fra
Producent
Indhold
Alkohol-%
Proptype
Emballage