Tilbage

USA

Four Vines Skeptic Petite Sirah 2020

1 fl. pr. stk.
199,95 DKK
6 fl. pr. stk.
149,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
94 Point Winewherever, Rasmus Christensen
92 Point Mad og Monopolet
90 Point Houlberg

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

USA

Four Vines Skeptic Petite Sirah 2020

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"94 point. Selv med stor tyngde og masser af frugt, er alt flot balanceret... Imponerende at man kan få vin med så meget kapow i det her prisleje!" - WineWherever

"92 point. Klart til den kraftige side, hvor der vælter lag på lag af frugt frem, som holdes i balance af modne tanniner. En vin for dig som elsker sværvægterne." - Mad & Monopolet

Som en Syrah på anabolske steroider… Vi præsenterer den vildeste californiske powervin, storfavoritten Skeptic!

Vinen har i tidligere årgange imponeret med 92 point hos Wine Spectator og endnu højere ratings fra hjemlige anmeldere.

I 2020 er det blæksorte powerhouse af en Petite Sirah tilbage i mørk og maskulin storform. Den populære californiske rødvin buldrer afsted med op mod 15 % alkohol, koncentreret brombærfrugt og engelsk lakrids.

Hele herligheden trumfes med seriøs modning på franske og amerikanske egetræsfade. Skeptic 2020 er vinen til dig, der vil have maksimal farve, power og californisk krydderi til pengene.

Skeptic er bulderbassen, du skænker op, når venner og familie for alvor skal imponeres!

Smagenote

Ved ophældningen fed og sort uigennemsigtig som en dobbelt espresso!  Næsen kommer dig indsmigrende i møde koncentreret powerduft af violer, figner, solmodne brombær, svesker og cassis, som svøbes i dybe noter af engelsk lakrids, kaffebønner, vanilje, kokos, karamel og chokolade…. I munden stor, fyldig og intens med oceaner af mørke bær – perfekt afrundet og krydret efter 10 måneder på amerikanske og franske egetræsfade. Minutlang, kompleks finish med et madvenlige tanniner. Stor Petite Sirah! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Anmeldelser af Four Vines "The Skeptic" Petite Sirah 2020

94/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Mørk og bombastisk Petite Sirah. Den har en kæmpe frugtfylde og noter af brombær og sorte kirsebær. Selv med stor tyngde og masser af frugt, er alt flot balanceret af en kraftfuld syre. Afslutningsvis har den en bitterhed i retning af sort te, der giver den ekstra kant. Imponerende at man kan få vin med så meget kapow i det her prisleje! "

92/100 Mad & Monopolet
"Petit Sirah, når det er bedst fra Four Vines, er for dig, som elsker en fyldig og stor vin! Næsen er fyldt med intens duft af jordbær, brombær, lakrids, kirsebær, espresso, eg og vanlije. I munden er den klart til den kraftige side, hvor der vælter lag på lag af frugt frem, som holdes i balance af modne tanniner. En vin for dig som elsker sværvægterne.   pr. stk. 199,95/ BEDSTE PRIS v/ 6 fl. pr. stk. 89,95 "

90/100 Houlberg
"
I glasset er vinen sort som kul eller som en vinterdepression, men duften får dig alligevel til at live op, for den har stor dybde, gær, sød finsk og tør engelsk lakrids, nelliker og frugt med solbær, brombær, sorte kirsebær samt stor mørk frugtsødme ... big and bold. Du får også mørk chokolade med højt kakaoindhold samt en opulent solvarme. Smagen er tør og så alligevel med stor amerikansk frugtsødme, virkelig mørk og sort, så man fornemmer omgående, at du nærmest får lilla afsmitning på tænderne. Det er sødt som Zinfandel, men har en god smag, som vil tiltale rigtigt mange ... og den har skam også lidt tørre - og samtidig bløde - taninner samt en lille alkoholvarme, som mærkes hele vejen ned gennem kroppens drænrør. 90 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 199,95 kr., men kan fås til 149,95 kr. ved køb af 6 flasker."

....

Forrige årgang:

93/100 WineWherever, Rasmus Christensen (årg. 2019)
"Skeptisk har man altid lov til at være. Men det er der ingen grund til, så længe man ved hvad man går ind til. Stilistisk har Petite Sirah mange ligheder med Zinfandel, og det er da også hvad min første tanke falder på, når jeg smager denne kraftfulde vin.  Modne sorte bær, brændenælder, sort peber og harpiks. Den har nok syre til at modstå den store mængde moden og sødlige frugt, hvilket virkelig løfter vinen godt op. En seriøs bulderbasse af en vin."

90/100 Mad & Monopolet (årg. 2019)
"Den er fyldig, varm og har masser af power. Den er for dig, som elsker vin, som sparker lidt fra sig og har masser af kraft. I næsen har den hele paletten, og der er virkelig gang i noterne her - varme krydderier som nelliker, solbær, finsk lakrids, mørk chokolade og et hint af mynte.I munden er den fyldig og sødmefuld med smag af eg, brombær og vanilje. Den slutter af med blide tanniner. Jeg drak denne til en gode burger med and, syltede løg og friterede jordskokker, og det var helt perfekt."

GOLD WINNER – San Francisco Chronicle Wine Competition (årg. 2019)

Nyd den til saftige steaks, and, flæskesteg, barbeque, pulled pork og gourmet burgers. Server ved 16-18°C

Vinen er fremstillet på 100% Petite Sirah fra udvalgte marker i Californien. Druerne gærer relativ varmt, så der kan trækkes maksimalt med farve smag og tanniner fra det kulsorte drueskind!  Efter et par ugers skindkontakt er vinen mættet med imponerende farve, frugtpower og tanninstruktur, der får ekstra krydret kompleksitet ved 10 måneder lang modning på helt nye og 2-3 år gamle amerikanske og franske barriquefade.

Om Purple Wines

Purple Wines + Spirits har for nyligt sneget sig ind på listen over de 30 største vinproducenter i Californien, og missionen er krystalklar: at forsyne kunderne med innovative vine i premiumkvalitet, men udbudt til attraktive priser. Dette gøres muligt ved at basere produktionen på indkøbte druer i absolut topkvalitet, og ved at markedsføre de færdige vine kundevenligt, dvs. som relativt druespecifikke brands (f.eks. Calista, Four Vines, Allston, Pico & Vine, Arius, Cryptic, Dark Horse, Randall Monroe).

Derek Benham, som er stifter af Purple Brands, voksede op i San Joaquin Valley på en gård hvor de havde pistacietræer og vindruemarker. Som ung mand tog han et smut vestpå til UC Berkeley indtil 1982. Efter college valgte han at gå ind i vinverdenen, hvor der på det tidspunkt var et svært klima for de amerikanske producenter. Han bevæbnede sig med en telefonbog, en kasse vin og en ordrebog og kastede sig ud i livet som vinsælger for en vingård med base i Lodi i Californien. Uden træning eller hjælp fra marketing skulle Derek sælge vinen, men han arbejdede hårdt for vineriet, hvor han senere blev manager. Efter 6 år havde han vendt virksomheden rundt og kunne sælge den for at komme videre til næste projekt.

Derek har en beviselig evne til at skabe innovative og succesfulde brands. I 1990’erne byggede Derek brandet Blackstone Merlot op til en kæmpemæssig succes, som kulminerende i 2001 med et salg til giganterne Constellation og BRL Hardy for den nette sum af 140 millioner $. Straks herefter grundlagde Derek sit Purple Wine/Sonoma Wine Company. Han forvandlede i Purple Wine-regi det fallerede Mark West-brand til USA's bedst sælgende Pinot Noir, inden Mark West i 2012 blev overtaget af Constellation Brands for 160 millioner $. Seneste skud på stammen af vanvittigt populære kreationer er Raeburn, deres Russian River Valley Chardonnay og Pinot Noir. Purple brands har marker i både Russian River Valley, Sonoma County og Napa Valley. Alle certificerede bæredygtige og med henblik på at producere kvalitetsvine til forbrugervenlige priser.

Derek elsker ”gin tonics” så han skulle selvfølgelig også lave sig et destilleri, hvor han nu laver gin, vodka, bourbon og rye whiskey. Derfor er det seneste Derek Benham-eventyr Graton Spirits Company, som især kendes for sin sensationelle Benham’s Sonoma Dry Gin.

Årgang 2020
Servering 16-18°C
Gemme potentiale 8-10 år fra høståret
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 12 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
199,95 DKK
6 fl. pr. stk.
149,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
94 Point Winewherever, Rasmus Christensen
92 Point Mad og Monopolet
90 Point Houlberg

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter