Tilbage

Spanien

Økologisk

Canta la Perdiz 2015, Dominio del Aguila, 5 LITER

1 fl. pr. stk.
18.999,00 DKK
BEDSTE PRIS 1 fl. pr. stk.
17.999,00 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
98 Point Robert Parker
98 Point Guia Peñin
97 Point Decanter
96 Point James Suckling
⭐ 4,5 Vivino

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Spanien

Økologisk

Canta la Perdiz 2015, Dominio del Aguila, 5 LITER

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

5 LITER - UHYRE SJÆLDEN SKATKAMMERVIN!

Vi har aldrig smagt noget lignende. Hvordan er det lykkedes DRC-troldmandens lærling, Jorge Monzon, at proppe så meget fortættet, mørk intensitet ned i én og samme rødvin - og SAMTIDIG bevare så elegant og raffineret et udtryk? 

Det officielle Ribera del Duero-råd har klassificeret årgang 2015 som "Excellent". Altså 2 niveauer over årgang 2013, hvor Canta La Perdiz og Dominio del Águila satte alle de andre stjerner fra Ribera del Duero eftertrykkeligt på plads!

Vinen smager fantastisk allerede nu, og "Spaniens DRC" er samtidig en attraktiv investering for fremtiden. Dels med sit overlegne kælderpotentiale, dels henblik på senere videresalg med fortjeneste. 

Anmeldelser af Dominio del Águila Canta la Perdiz 2015

98/100 Robert Parker
"The scarcest and rarest of the reds is the single-vineyard 2015 Canta la Perdiz, produced with the field-blend grapes of one of the oldest vineyards in the village of La Aguilera, a plot at 890 meters in altitude that has sandy and limestone-rich soils that give the wine a specific texture reminiscent of chalk. It's planted with a field blend dominated by Tempranillo but with small percentages of many other grapes, and the aim is to be able to ferment them all together. The ripeness of 2015 allowed for all the different varieties to achieve good ripeness, and they were all included in the wine, which fermented with full clusters and indigenous yeasts. It was foot trodden, and the malolactic and slow and long aging was in French oak barrels and lasted 31 months. It's a wine of perfume and finesse, gentle and tender, attractive and showy, developing nice complexity in the glass, with a more Mediterranean profile, some fennel and aromatic herbs. It has a velvety texture with very fine tannins. It also has very good freshness and balance, and it finishes long and dry. 1,220 bottles and 24 magnums were filled in May 2018."

98/100 Guía Peñin
"Colour: bright cherry. Nose: balsamic, sweet spices, mountain herbs, fruit expression, red fruit. Palate: spicy, balsamic, good acidity, fruity."

97/100 Decanter
"I had never imagined how delicate Ribera del Duero could be until I tasted Jorge Monzón’s wines. A pure joy of floral and fruity aromas, easy-going yet impressively complex and long: a new benchmark for elegance and depth in Spain. One of those wines that changes perceptions. 40 months’ oak."

96/100 James Suckling
"Aromas of wild blackberries, blueberries, dried violets, tobacco, cedar, pine and dark chocolate. It’s full-bodied with firm, chewy and powdery tannins, framing a rich core of black and blue fruit. Deep and polished with lingering vanilla and spice notes. Lots of stone and tar character. From organically grown grapes"

Canta la Perdiz er med frugtfylde, krydderi og tæt tannin den perfekte kødvin. Lækker til lam, men lige så sublim med oksekød – gerne krogmodnet! Nyd vinen efter iltning ved 16-18°

Canta la Perdiz 2015 er fremstillet på håndhøstede druer fra 100-150 år gamle stokke, heraf flere upodede. Hovedageligt Tempranillo, men også samplantede sorter som Bobal og Albillo. Enkeltmarken er beliggende nær landsbyen La Aguilera i 890 meters højde. Markens orientering mod syd samt jordbunden med sand over porøs kalksten giver vinen sit særlige mix af karakterfasthed og parfumeret elegance.

Efter traditionel fodtrampning af håndhøstede og hele drueklaser gæres mosten uden brug af kulturgær. Malolaktisk gæring foregår på fade – en meget langsommelig proces ved lav temperatur. Efter 31 måneders fadmodning på mestendels franske egetræsfade aftappes vinene manuelt. Ingen klaring, ingen filtrering. 

Om Dominio del Aguila

Dominio del Aguila – husk navnet! – har på få år præsteret, hvad ingen hidtil troede muligt: at opnå Parker-ratings på niveau med de mest legendariske navne i Ribera del Duero. Ingen nævnt, ingen glemt! Dominio del Aguila blev grundlagt i 2010, og drives af parret Jorge Monzón og Isabel Rodero.

Aguila er et nyt familieejet vineri i den idylliske landsby La Aguilera, i Ribera del Duero. Jorge Monzón kommer fra en lang række af vinmagere, så der er dyb tradition for vin i hans familie. Jorge er ønologuddannet på universiteter i både Bordeaux og Bourgogne, Frankrig – og har årelang erfaring fra hhv. Domaine de la Romanée-Conti og Bodegas Vega Sicilia. Spanske vine i indiskutabel verdensklasse...Dominio del Aguila besidder 30 hektar af rigtig gamle vinstokke, hvor mange er langt over 50 år og nogle helt op til 150 år gamle. Størstedelen af deres vinstokke bliver dyrket certificeret økologisk og med et konstant øje for at skåne og bevare naturen bedst muligt. Jorge flirter med biodynamiske principper, hvor han i stedet for at bruge sprøjtemidler bruger urtesafter, som afskrækker utøj på vinstokkene. 

Jorge og Isabel, hans kone, efterlever et ”artisinal winemaking”-koncept. I stedet for nye og effektive metoder til at afstilkning og presning af druer bliver mosten trådt ud med menneskefødder, stadig på stilken. Alt hvad de gør er en ”homage” til naturen og de gaver den giver - og altid med tradition for øje. Den malolaktiske gæring foregår ”En Barrica”, og derefter bliver vinen fadlagret i op til 50 måneder for visse vine. Gæringen foregår i de gamle 15. århundredes gallerier, som er blevet lavet om til vinkældre. Vingården er også blevet renoveret fra sin tidligere triste tilstand til en vingård, som nu summer af liv.  I samme ånd som druedyrkningen bliver vinen hverken filtreret eller klaret, før den bliver flasket. Visionen er at producere intense, sejlivede og elegante vine, som også skal kunne nydes nu. 

 

Årgang 2015
Servering 16-18 °C
Gemme potentiale + 15 år fra høståret
Alkohol 14 %
Indhold 500 cl
Lukketype Kork
1 fl. pr. stk.
18.999,00 DKK
BEDSTE PRIS 1 fl. pr. stk.
17.999,00 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
98 Point Robert Parker
98 Point Guia Peñin
97 Point Decanter
96 Point James Suckling
⭐ 4,5 Vivino

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter