Tilbage

Portugal

Beyra Vinhos de Altitude Branco 2020

1 fl. pr. stk.
129,95DKK
6 fl. pr. stk.
99,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

90 Point (TESTVINDER)

Flaskehalsen

90 Point

Verema

Bestil inden

0 timer 57 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Portugal

Beyra Vinhos de Altitude Branco 2020

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"90 point. TESTVINDER u/100 kr." - Flaskehalsen

Den hvide Beyra er altid udsolgt efter få måneder på hylden - DKs bedste hvidvinskøb!!

Årgang efter årgang bliver hvidvinen hyldet af danske og internationale eksperter, der har været helt oppe at ringe med 96 point! 

Fra anerkendte Rui Roboredo Madeira kommer den lifligste hvidvin, du kan drømme om. Prøv dugfriske 2020 som alternativ til Sauvignon Blanc... Uhørt klasse til prisen!

Smagenote

Krystalklar med citrongrønne nuancer.  Herlig ungdommelig næse med liflige aromaer af forårsblomster, grapefrugt, stikkelbær og nyslået græs. I munden let, sprød og læskende. Den intense og vedvarende frugt harmonerer perfekt med vinens elegante og mineralske friskhed. Drik nu, eller gem 3-4 år fra høståret.  

Anmeldelser af Beyra Vinhos de Altitude Branco 2020 

90/100 Flaskehalsen 
"TESTVINDER u/ 100 kr. 
Det er ikke vinen med den højeste pris og den største kompleksitet, men skal du have massevis af velsmag og lækre, charmerende sommernoter, så er Beyra Interior Branco et aldeles sikkert hit. Det er en vin, der er skabt på de lokale druer Siria og Fonte Cal, og den er spækket med frugt og charme på den højeste klinge. Her er ikke en masse syre og små, finurlige, friske noter, men her er til gengæld ren og skær nydningspotentiale til en lun og varm sommeraften – eller et hyggeligt, behageligt og ukompliceret glas i ny og næ."  

90/100 Verema
"Pale yellow in color. The nose is of medium intensity, white fruit, light citrus, minerality and white flower. On the palate it is dry, with excellent acidity that marks its mineral, savory, bitter and medium persistence."

---------

Forrige årgange:

92/100 Rasmus Christensen, Winewherever (årg. 2019)
"
Aromatisk og spændstig vin på lokale druetyper. Høj syre og smag af citronskal, hvide blomster og kvæde. Temmelig overraskende helhedsindtryk fra en hvidvin der kommer i en blålig flaske med skruelåg." 

 

94/100 Barego'mad - mad og vinblog (årg. 2018)
"Hvad sker der hvis man mixer to portugisiske grønne druesorter som Siria og Fonte Cal med hinanden? Du får Beyra Branco – en mundvandsdrivende lækker hvidvin, som forener det bedste fra Loire-dalen i Frankring med de oversøiske Sauvignon Blanc-vine fra New Zealand. Elegance og læskende sprødhed tilsat lidt eksotisk magi. Med Beyra Branco bag vintønderne beviser Rui Roboredo Madeira på smukkeste vis, at Portugal også kan lave rene sprøde hvidvine med fuld fokus på den friske frugt i ståltanken. Næsen er storfrugtig, og sender markante bølger af citrusfrugter, stikkelbær, nyslået græs og fersken op af glasset. Smagen er frisk og sprød med en intens imødekommende frugt, som støttes af en knivskarp mineralsk syre, som sørger for saftighed og balance ud i en mundvandsdrivende finale, som animerer til endnu en mundfuld. Beyra Branco 2018 er virkelig en positiv overraskelse, da man ikke lige forventer en så elegant og sprød hvidvinsstil fra landet som nok er mest kendt for sine portvine. I disse år maner Portugal disse fordomme til jorden, og er nok det vinland i Europa, som rykker sig mest for tiden med den ene store value-for-money vinoplevelse efter den anden. Jeg er solgt." - vurderingspris kr. 84,95

★★★★★ Flaskehalsen (årg. 2018)
"En overraskelse af de helt store, der er baseret på de lokale druer Siria og Fonte Cal, og som har en let kulør med grønlige – næsten lyseblå – nuancer. Den dufter af rigtig meget på en kraftfuld men balanceret måde, og smagen er markant og alligevel blød. Det er en rigtig flot vin, der har en del pære i nuancerne – og en smuk vin, der viser, at det nogle gange betaler sig at prøve noget helt andet og nyt, end man plejer."

★★★★★ 5/5 Vinavisen (årg. 2018)
"Frisk og lækker hvidvin på de to lokale og ret ukendte druer Síria og Fonte Cal. I smagen fersken, stikkelsbær og pære. Kan minde lidt om de newzealandske vine på druen Sauvignon Blanc." (vurderet ved en tilbudspris på 84,95)

Gold - Mundus Vini 2019 (årg. 2018)

96/100 - Decanter (2017)

Ideel som aperitif - og rigtig lækker serveret til sprøde salater, lette tapas,  sushi samt dampede fisk og skaldyr. Servér ved 8-12°C.

Beyra Branco er fremstillet på 50% Síria og 50% Fonte Cal. Druerne stammer fra højtbeliggende Beira Interior i det østlige Portugal, fra marker med granit og kvartsholdig skifer. De håndplukkede druer presses uden afstilkning, hvilket gives ekstra frugtren druesaft. Mosten gærer frugtbevarende på ståltank ved lave 16-17°C. Afsluttende modning i 4 mdr. på ståltank for en herlig frisk og sprød hvidvinsstil.

Om Beyra 

Producenten bag vinene fra Beyra er den anerkendte Rui Roboredo Madeira, som i 2011 overtog den vingård i landsbyen Vermiosa, som tilbage i 1987 gav ham sin debut som vinmager. Rui er opvokset i Douro-dalen, men har rejst hele verden rundt for at besøge vindyrkende regioner og lære om vinproduktion. Derfor var det ligesom at vende hjem for ham, da det endelig kunne lade sig gøre.

Vinmarkerne fra Beyra er blandt de højeste i hele Portugal og ligger omringet af bjerge. Et fantastisk sted med beliggenhed i hele 750 meters højde. Varme og solrige dage veksler med kølige nætter og morgener, hvilket giver druerne optimal balance mellem frugt og friskhed. 
Rui er siden 1987 blevet en portugisisk superstjerne indenfor vinproduktion, og kombinationen af hans evner i kælderen og markernes placering er helt fænomenal. Han forsøger konstant at bringe innovation og nyskabelse til de ældgamle vinmarker, som ligger i og omkring Dourodalen. 

Rui nyder velfortjent stjernestatus. Hans rødvine beviser igen og igen, at Portugals nordøstlige hjørne sagtens kan matche Toro og Ribera del Duero på den spanske side af grænsen. Hans vine er blevet Beira Interior-regionens flagskib. Rui råder over små 10 hektarer med vinmarker i Beira Interior D.O., hvorfra han producerer vine til serien Beyra Vinhos de Altitude. 

Foruden vinene fra Beyra producerer Rui vine fra Douro D.O. som er verdens ældste officielle vinregion. Douro-floden glider igennem hele regionen og giver liv til alle de vinstokke, hvis druer anvendes i portvin såvel som i bordvin. I samme region ligger underregionen Douro Superior, hvor Rui har 17 hektarer på Quinta da Pedra Escrita. Vinhuset er i Ruis hænder blevet til et 8. generations familiejet vinhus. Samtidigt ejer han 12 hektar på Quinta de Fafide i samme region, hvor der også bliver lavet enkeltmarksvine. Det stopper ikke der. Rui Madeiras topanmeldte vine fra hans serie Castello d’Alba, som var hans første serie, han frigav som uafhængig vinmager, kommer nemlig også fra Douro D.O. 

En mand som er født af landet og lever og ånder af naturen, som har en finger med i næsten alt der foregår i både Douro såvel som Beira. 

Passer godt til

Salat

Fjerkræ

Fisk

Skaldyr

Aperitif

Asiatisk

Årgang 2020
Servering 10 °C
Gemme potentiale 2-3 år fra høståret
Alkohol 13 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
129,95DKK
6 fl. pr. stk.
99,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

90 Point (TESTVINDER)

Flaskehalsen

90 Point

Verema

Bestil inden

0 timer 57 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter