Tilbage

Beyra Reserva Quartz Branco 2019

Klik/Tryk for at zoome

1 fl. pr. stk.
169,95 DKK
6 fl. pr. stk.
129,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Verema

90-93 Point

Houlberg

91 Point

Mad og Monopolet

90 Point

Wine Enthusiast

90 Point

Decanter

90 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

Bestil inden

1 timer 4 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Beyra Reserva Quartz Branco 2019

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"93 points. A wine that stands out...” - Verema
”90-93 point. K
lar, mineralsk med masser af spræl i..." - Houlberg
"91 point. Helt ren og frisk i udtrykket" - Mad & Monopolet
"90 points. An almost shocking freshness.” – Wine Enthusiast

Sprød som Sancerre! Som Wine Enthusiast påpeger, er Beyra Quartz er nærmest chokerende frisk og mineralsk, og den nye årgang 2019 forstætter med at høste ratings langt over det normale for prisklassen.

Beyra Quartz er kæmpesuccesen Beyra Branco i ekstra lækker luksusudgave! Samme liflige friskhed kombineret med ekstra lag af power, kompleksitet og uimodståelig velsmag.

Hemmeligheden bag succesvinen er et køligt terroir 725 oppe i det portugisiske højland, hvor to spændende lokale portugisiske druer, Síria og Fonte Cal, har rødderne begravet i næringsfattig granit - med et højt indhold af kvarts. Deraf vinnavnet Quartz.

Reserva hentyder til 6 måneders lagring i ståltanke - hvilket giver en dejlig moden stil, samtidig med at vinen beholder de friske nuancer.

Smagenote

Allerede fra glasset frister Beyra Quartz med krystalklare og sart citrusgrønne kulør... Næsen emmer af rygende flint, salt citrusmineraltet med strejf af æble, grapefrugt og lidt honnning. På tungen først smooth og honningblød, så knitrende mineralsk og mundrensende citrusfrisk. Her er det virkelig lykkedes stjernevinmageren Rui Madeira at ramme en perfekt balanceret hvidvin, som fungerer lige eminent til hygge og mad! Et perfekt alternativ til Sancerre! Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.    

Anmeldelser af Beyra Reserva Quartz Branco 2019

93/100 Verema
”Lemon yellow with soft green hues, bright and clean. It is a wine that stands out on the nose grapefruit and ripe citrus on a mineral background that when shaking the glass takes center stage. Marked, fresh and mineral aroma, elements that we later notice when tasting the wine. In the mouth we highlight the vibrant acidity of the wine, it makes you salivate and want to taste the wine again. Soft, round sensations, with a good mineral aftertaste in the mouth with a vegetal touch and soft-honey sweetness, but minerality always predominating.”

90-93/100 Houlberg
"5 Thumbs Up. Duftmæssigt er det en rigtig blød og venlig vin, som har en rund frugt med pærer, grønne æbler, lemon, en smule citrus, en meget behagelig frugt, lidt stearinlys, rå champignon, honning og bestemt en smule til den neutrale side ... så det er ren overflade. For i munden viser vinen virkelig sin sjæl, som er kold, syrerig, klar, mineralsk med masser af spræl i. Der er både citroner, melon, grape og andre citrusfrugter, en salte mineralitet ... i så store mængder, at folk med mavesår skal holde snitterne fra den. Den er så frisk samt syrlig, at den skriger på mad ... gi' den fisk, rejer ... et eller andet." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 129,95) 
 
91/100 Mad & Monopolet
"Denne hvidvin er lavet på et blend af Fonte Cal og Siria, som giver en spændende og livlig hvidvin. Det er en vin for dig, der holder af de helt friske, sprøde og mineralske vine, som fremstår hele rene og klare i udtrykker, det er nemlig, hvad denne Beyra Reserva Quartz Branco gør. I næsen har den noter af citrus, grapefrugt, sprøde grønne æbler og vindruekerner. I munden er den helt ren og frisk i udtrykket kun med en afdæmpet sødme, som træder i baggrunden for syre og mineralitet. Det er en interessant og spændende vin, som kunne gå ret godt til østers." (vurderet ved kr. 129,95)
 

90/100 Wine Enthusiast
“Síria and Fonte Cal, grapes local to the high altitude vineyards of Beira Interior, produce a crisp wine that's tightly textured and packed with young acidity and sliced green apple flavors. A squeeze of lime gives the wine an almost shocking freshness.”

90/100 Decanter
“An inviting combination of orange peel, lime and smoky struck match complexity with a zippy, fresh acidity and spicy finish.”

90/100 - WineWherever, Rasmus Christensen
"I næsen føles den moden og lidt tung, men i munden tager den revance med en hård kantet syre, til modspil mod den citrusdominerede frugt og fine blomsternoter. En vin der både besidder friskhed og fyldighed." (vurderet ved kr. 129,95)

----

Forrige årgang:

93/100 Flaskehalsen
"For sådan nogen som mig er det altid en ekstra fornøjelse, når en hvidvin formår at imponere i sin reneste og mest ærlige form. Dette blend af Fonte Cal og Siria-druer har en enormt flot aroma og en fin lethed i kuløren. Man bliver slået af en dejlig friskhed i munden, og den kan have visse ligheder med en Sauvignon Blanc eller en nordspansk Verdejo. Her er en god portion citrus, noter af æbler og en vidunderligt ren og naturlig stil. Man fornemmer tydeligt, at det er den rene vare, der er lagret på stålfade, og som har bevaret friskheden og ægtheden. Det er superlækkert."

92/100 Decanter 
"Yellow apple, citrus and floral nose. The palate is medium-plus bodied and balanced. A well made wine with a moderate, spicy finish."

90/100 Ekstra Bladet
"Fra marker tæt på den spanske grænse. Blomstret næse og meget aromatisk vin med masser af fersken, abrikos og blomster i smagen. Flot balance og især syren står flot. Sprød afslutning."

17/20 Revista de Vinhos
"Yellow. Clear citrus notes, floral and wet granite, combined with apple aromas. In the mouth it is dry, very lively and crunchy, super fresh and mineral, prolonged and delicious."

Nyd den som aperitif eller til fisk og skaldyr, sushi, tapas, salaater, marinerede grillede grøntsager og friske oste. Servér ved 8-12°C

Hvidvinen er lavet på 60% Fonte Cal og 40% Síria. Druerne er ikke så kendte i DK, men med forførende nuancer af grape, citrus og stor mineralitet har kombinationen meget tilfælles med de bedste Sauvignon Blanc vine.

Om Beyra 

Producenten bag vinene fra Beyra er den anerkendte Rui Roboredo Madeira, som i 2011 overtog den vingård i landsbyen Vermiosa, som tilbage i 1987 gav ham sin debut som vinmager. Rui er opvokset i Douro-dalen, men har rejst hele verden rundt for at besøge vindyrkende regioner og lære om vinproduktion. Derfor var det ligesom at vende hjem for ham, da det endelig kunne lade sig gøre.

Vinmarkerne fra Beyra er blandt de højeste i hele Portugal og ligger omringet af bjerge. Et fantastisk sted med beliggenhed i hele 750 meters højde. Varme og solrige dage veksler med kølige nætter og morgener, hvilket giver druerne optimal balance mellem frugt og friskhed. 

Rui er siden 1987 blevet en portugisisk superstjerne indenfor vinproduktion, og kombinationen af hans evner i kælderen og markernes placering er helt fænomenal. Han forsøger konstant at bringe innovation og nyskabelse til de ældgamle vinmarker, som ligger i og omkring Dourodalen. 

Rui nyder velfortjent stjernestatus. Hans rødvine beviser igen og igen, at Portugals nordøstlige hjørne sagtens kan matche Toro og Ribera del Duero på den spanske side af grænsen. Hans vine er blevet Beira Interior-regionens flagskib. Rui råder over små 10 hektarer med vinmarker i Beira Interior D.O., hvorfra han producerer vine til serien Beyra Vinhos de Altitude. 

Foruden vinene fra Beyra producerer Rui vine fra Douro D.O. som er verdens ældste officielle vinregion. Douro-floden glider igennem hele regionen og giver liv til alle de vinstokke, hvis druer anvendes i portvin såvel som i bordvin. I samme region ligger underregionen Douro Superior, hvor Rui har 17 hektarer på Quinta da Pedra Escrita. Vinhuset er i Ruis hænder blevet til et 8. generations familiejet vinhus. Samtidigt ejer han 12 hektar på Quinta de Fafide i samme region, hvor der også bliver lavet enkeltmarksvine. Det stopper ikke der. Rui Madeiras topanmeldte vine fra hans serie Castello d’Alba, som var hans første serie, han frigav som uafhængig vinmager, kommer nemlig også fra Douro D.O. 

En mand som er født af landet og lever og ånder af naturen, som har en finger med i næsten alt der foregår i både Douro såvel som Beira. 

 

Passer godt til

Aperitif

Fisk

Grøntsager

Skaldyr

Årgang 2019
Servering 8-10 °C
Alkohol 13 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
169,95 DKK
6 fl. pr. stk.
129,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Verema

90-93 Point

Houlberg

91 Point

Mad og Monopolet

90 Point

Wine Enthusiast

90 Point

Decanter

90 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

Bestil inden

1 timer 4 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter