Tilbage

Portugal

Beyra Grande Reserva 2018 i trækasse

1 fl. pr. stk.
379,95 DKK
6 fl. pr. stk.
279,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
94-97 Point Houlberg
96 Point Flaskehalsen
95 Point Winewherever, Rasmus Christensen
93 Point Verema
GRAND GOLD WINNER Concurso Vinhos de Portugal
⭐ 4,3 Vivino

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Portugal

Beyra Grande Reserva 2018 i trækasse

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"94-97 point. Klar til at eksplodere.." - Houlberg
"96 point. En sublim opvisning i portugisisk power og elegance." - Flaskehalsen
"95 point. Her viser Beyra hvordan en TOPVIN skal smage." - Winewherever

Rui Madeiras flagskibet Beyra Grande Reserva er en kæmpestor portugisisk rødvin. De nærmeste konkurrenter i stil og kvalitet kommer fra Ribera del Duero.

Leveres i originale 6 stk trækasser

Smagenote

Allerede i glasset bælgmørk og intens... Næsen lokker eksplosionsagtigt med voldsomt koncentreret duft af skovbær, sorte kirsebær og brombær, der følges på vej af dybe lakridsnoter samt vanilje, kokos og ristede kaffebønner fra fadlagringen.  I munden voluminøs og insisterende med mørk og lækker, lækker vaniljekrydret bærfrugt. Eftersmagen er seriøs og nuanceret med venligt tanninbid, fine urtestrejf og en frisk, vibrerende mineralitet. Klassevin! Drik nu, eller gem +10 år fra høståret.

Anmeldelser af Beyra Grande Reserva 2018

94-97/100 Houlberg
"6 Thumbs up. Duftmæssigt bliver det nærmest et deja-vu til 2017'eren, for igen har Rui Roboredo Madeira mast eller fået komprimeret en overflod af indtryk ind i vinen ... nærmest som dykkergas i trykflaske med lidt over 300 bar og klar til at eksplodere med snert af lidt bordeauxfile sprængstykker. Det er atter kompakt, massiv og tætpakket mørk frugt, brombær, solbær, sorte kirsebær, dadler, fadpræg med vanilje, toast, mælkechokolade ... men også sød  finsk lakrids, tør engelsk lakrids, saltvand og grønne urter. I munden fremstår vinen langt yngre end 2017'eren ... hvad den selvfølgelig også er, men altså ikke kun med et år, for der er klart mere syre, bid, tørhed og friskhed, så vinen fremstår meget rank og faktisk knap så cremet som 2017'eren. I stedet er det vildt intenst, stramt om end med mørk og fyldig frugt. Den friske mørke frugt får følgeskab af peber, svag bitterhed, ristede elementer, svag alkohol og så mundudtørrende, stramme og tørre tanniner samt knust sten, jern, rust og balsamicoeddike. Det er fortsat en knøs, snothvalp, drengerøv, grønskolling og et flødeskæg, som skal låses inde, gemmes og glemmes nogle år for at blive helt stueren, men allerede nu laver den ballade ... og jeg elsker det."

96/100 Flaskehalsen
"Det er ret vildt, som Rui Roboredo Madeira imponerer mig med næsten alt, hvad der kommer derfra. Den portugisiske vingård i det højtbeliggende Beira-område skaber stort set guld ud af alt, hvad de rører ved. Og det er ikke helt ulogisk, for dels er der enorme kompetencer på spil på markerne, og samtidig er markerne blandt de højest beliggende i Portugal overhovedet. Det giver optimale forudsætninger for at skabe tætte, komplekse og nuancerede vine, og selv i en Grande Reserva som denne, der har ligget 12 måneder på fad, er der plads til så meget uspoleret druesmag, at det niver, hvor det skal og bløder op, når det er tid til den slags. Druesammensætningen hedder på portugisisk Tinta Roriz, Touriga Nacional og Jaén. Touriga Nacional er nationaldruen i Portugal, Tinta Roriz er det portugisiske navn for Tempranillo, og Jaén er samme sort, som vi i det nordlige Spanien kender som Mencía. Et par år i en mørk, kølig og tør kælder vil helt sikkert sende den endnu højere på karakterskalaen. Men det her er en sublim opvisning i portugisisk power og elegance."

95/100 Rasmus Christensen, Winewherever 
"Her viser Beyra hvordan en topvin skal smage. Den er pakket med saftige rødfrugtet bærnoter og kryderet aromaer, der er sammenholdt af en rank og spændstig syre der fint bliver komplementeret af fadnoter. En vin med et stort potentiale.  Er du til Beyra vil du elske deres Grande Reserve."

93/100 Verema
"Cherry-colored wine with a garnet rim, clean, bright and with a medium-high layer. The nose is of good intensity, elegant due to the balance and combination of aromas, red and black fruits, floral notes, spices from various sources, toasted, smoked and balsamic sensations. 
In the mouth it has a good attack, silky touch, very good acidity that structures the passage of the wine, wide, juicy, with a good body and marked complexity. Again elegant and very balanced. Good persistence."

"GRAND GOLD WINNER"  - Concurso Vinhos de Portugal 

Nyd den til krydrede, saftige bøffer, lam, vildt, BBQ, gourmet burgers, moden skinke og lagrede oste. Servér ved 16-18°C

Vinen er fremstillet på 80% Tempranillo, 10% Touriga Nacional og 10% Mencia (Jaen). Rui selekterer druerne manuelt fra 40 år gamle vinstokke, der er plantet på et skiferplateau i 750 meters højde. Terroiret er blandt de højeste i Portugal, og kombinationen af højfjeldssol og kølige bjergnætter giver druer med en unik kombination af frugtpower og mineralsk friskhed.

Om Beyra

Producenten bag vinene fra Beyra er den anerkendte Rui Roboredo Madeira, som i 2011 overtog den vingård i landsbyen Vermiosa, som tilbage i 1987 gav ham sin debut som vinmager. Rui er opvokset i Douro-dalen, men har rejst hele verden rundt for at besøge vindyrkende regioner og lære om vinproduktion. Derfor var det ligesom at vende hjem for ham, da det endelig kunne lade sig gøre.

Vinmarkerne fra Beyra er blandt de højeste i hele Portugal og ligger omringet af bjerge. Et fantastisk sted med beliggenhed i hele 750 meters højde. Varme og solrige dage veksler med kølige nætter og morgener, hvilket giver druerne optimal balance mellem frugt og friskhed.

Rui er siden 1987 blevet en portugisisk superstjerne indenfor vinproduktion, og kombinationen af hans evner i kælderen og markernes placering er helt fænomenal. Han forsøger konstant at bringe innovation og nyskabelse til de ældgamle vinmarker, som ligger i og omkring Dourodalen.

Rui nyder velfortjent stjernestatus. Hans rødvine beviser igen og igen, at Portugals nordøstlige hjørne sagtens kan matche Toro og Ribera del Duero på den spanske side af grænsen. Hans vine er blevet Beira Interior-regionens flagskib. Rui råder over små 10 hektarer med vinmarker i Beira Interior D.O., hvorfra han producerer vine til serien Beyra Vinhos de Altitude.

Foruden vinene fra Beyra producerer Rui vine fra Douro D.O. som er verdens ældste officielle vinregion. Douro-floden glider igennem hele regionen og giver liv til alle de vinstokke, hvis druer anvendes i portvin såvel som i bordvin. I samme region ligger underregionen Douro Superior, hvor Rui har 17 hektarer på Quinta da Pedra Escrita. Vinhuset er i Ruis hænder blevet til et 8. generations familiejet vinhus. Samtidigt ejer han 12 hektar på Quinta de Fafide i samme region, hvor der også bliver lavet enkeltmarksvine. Det stopper ikke der. Rui Madeiras topanmeldte vine fra hans serie Castello d’Alba, som var hans første serie, han frigav som uafhængig vinmager, kommer nemlig også fra Douro D.O.

En mand som er født af landet og lever og ånder af naturen, som har en finger med i næsten alt der foregår i både Douro såvel som Beira.

Årgang 2018
Servering 16-18°C
Gemme potentiale +15 år fra høståret
Alkohol 14 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. trækasse
1 fl. pr. stk.
379,95 DKK
6 fl. pr. stk.
279,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
94-97 Point Houlberg
96 Point Flaskehalsen
95 Point Winewherever, Rasmus Christensen
93 Point Verema
GRAND GOLD WINNER Concurso Vinhos de Portugal
⭐ 4,3 Vivino

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Mest populære lige nu