
Beaulieu Vineyard Georges de Latour Private Reserve Napa Valley 2019 i trækasse
James Suckling smager over 30.000 vine i 2022, heriblandt nogle af verdens bedste og dyreste. Prisen for årets bedste vin går til Beaulieu Vineyards Georges Latour Private Reserve Napa Valley 2019. Der sker foran andre ikoniske Napa-vine som Opus One og Screaming Eagle, der koster 35.000 kroner.
Lige siden 1936, hvor første årgang af Georges de Latour blev lavet, har den været fyrtårnet, som alle andre styrede efter. Nøglen til succesen ligger gemt i det exceptionelle terroir i Rutherford, der anses for at være det bedste voksested i Napa Valley for Cabernet Sauvignon. I mere end 70 år har den været blandt de mest populære samlervine i USA og resten af verden.
I kælderen står winemaker Trevor Durling, der er den blot 5. af slagsen i vinhusets 119 år lange historie. Han giver vinen luksusbehandling med 20 måneders modning på helt nye franske egetræsfade. STÆRKT BEGRÆNSET ANTAL!
Drik denne 100 points Napa til det bedste oksekød du kan komme i nærheden af. Derudover vil vinen gå godt til lam, and og fuglevildt. Servér ved 16-18°C
Beaulieu Vineyard Georges de Latour Private Reserve Napa Valley 2019 i trækasse passer godt til...
Hvordan er Beaulieu Vineyard Georges de Latour Private Reserve Napa Valley 2019 i trækasse fremstillet?
Vinen er skabt på de et blend af 91 % Cabernet Sauvignon og 9 % Petit Verdot fra den vestlige del af Rutherford AVA, der ligger i Napa Valley. Her høster teamet hos Beaulieu druerne fra deres Ranch no.1 and no. 2. Det var dem som Georges de Latour plantede tilbage i begyndelsen af 1900-tallet. Den veldrænede jordbund her i Rutherford anses for Napa Valleys fineste terroir for Cabernet Sauvignon. Hos Beaulieu har de fokus på særlige kloner af Sauvignon Blanc, der yder små bær med en høj skind-til-juice ratio, der er med til at give vinen det ufatteligt store lagringspotentiale. Alle druerne er høstet ved håndkraft og bringes med det samme til husets state-of-the-art vineri. Her bliver en del af vinen gæret i nye franske egetræsbarriques, mens resten gærer på hhv. stål og cement. Efter en nøje afmålt macerationstid bliver vinen omstukket til egetræsfade, hvor den modner i 20 måneder på 95 % nye egetræsfade.
Vindata
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener











