



Barnett Vineyards Spring Mountain Cabernet Sauvignon 2017
Denne Napa Valley-kultvin var for nylig på Decanters liste over årets største vine... og er i poweråret 2017 et brølende natsort, knitrende mineralsk og luksuriøst fadlagret monster af en Cabernet:
”One of the darkest we’ve made”... fortæller winemaker David Tate, der har lært at lave verdensklassevin hos legenden og læremesteren Paul Draper (Ridge Monte Bello).
2000 fod oppe på Spring Mountain er terrænet, sollyset og temperaturudsvingene så ekstreme, at druerne kun bliver halvt så store som nede i dalen! Til gengæld mætter drueskindet denne bjerg-cabernet med SÅ meget farve, power og bøfglade tanniner...
I glasset som en Pauillac Cru Classé på steroider -der målt i muskler og velsmag ikke viger en tomme mod Napa-konkurrenter til flere tusinde kroner flasken!
Nyd den af rummelige glas som ledsager til det bedste oksekød, lam, dyrevildt eller kraftigt fjerkræ. Servér ved 16-18°C
Hvordan smager Barnett Vineyards Spring Mountain Cabernet Sauvignon 2017?
Natsort og dyster med flot purpur kant i glasset... I næsen pakket med viol, fuldmodne solbær, blåbær, mynte, cedertræ, mokka og mørk chokolade. Smagen er smooth og fyldig med en kolossal rigdom af modne bær, som folder sig ud lag for lag på tungen. Eftersmagen er enorm og munder ud i en finish med noter af krydderier og mørk chokolade. Selvom vinen er meget rig og koncentreret afbalanceres den af en perfekt frikhed, så helhedsindtrykket bliver elegant og harmonisk. Bødvenlige tanniner i finalen. Storslået! Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.
Barnett Vineyards Spring Mountain Cabernet Sauvignon 2017 passer godt til...
Om Barnett Vineyards
Vindata
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener