Klik/Tryk for at zoome

Abremundos Octava Alta 2015

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Marcelo Pelleriti opnåede som første sydamerikaner nogensinde 100 point hos Robert Parker. Marcelo er også en dygtig guitarist, og han fremstiller Abremundos-serien i tæt samarbejde med musiker og sommelier, Pedro Aznar. 

Octava Alta er intens, raffineret og kompleks. En mesterlig Malbec med 20% Cabernet Franc.

Nærmest sort i glasset med lilla nuancer. Næsen lokker med viol, mørke blommer, modne brombær og solbær, samt dybe noter af lakrids, kaffe, chokolade, peber og cigarkasse. Smagen er ”sveskefed” med lækker bærsødme og flot, flot intensitet. Eftersmagen er saftig og vedvarende med fløjlsbløde tanniner. Drik nu, eller gem +10 år fra høståret.   

95/100 James Suckling
”This blend of co-fermented 80% malbec and 20% cabernet franc is so complex and energetic with blackberry, black-olive and bark character. Full body, firm and velvety tannins and a flavorful finish.”

91/100 Robert Parker

★★★★★ Flaskehalsen
"Der er virkelig skruet op for alle knapper i Abremundos’ “Octava”-vine. Det kommer i særdeleshed til udtryk i denne storladne, monstruøse og gigantiske rødvin, der skabt på et blend af Malbec og Cabernet Franc-druer. Den er så tæt og intens i glasset, i næsen og i munden, at vinmageren virkelig må have holdt tungen lige i munden for at sikre, at det ikke bliver for meget af det gode. Det gør det nemlig ikke, for balancen er imponerende." - vurderet ved en tilbudspris på 279,95 kr.

Anbefales til oksekød, lam, barbeque, Pulled Pork og ”Tex-Mex”. Nyd vinen ved 16-18°C.   

Abremundos Octava Alta er fremstillet på 80% Malbec og 20% Cabernet Franc fra topmarker i 1100 meters højde i Uco Valley, Mendoza. Nærmere bestemt fra 2,5 hektar med "buskvine" i Chacayes samt fra kalkholdige parceller i Altamira. Druerne pumpes direkte ned i 225 liter egetræsfade, som placeres på små hjul. Når fadene roteres dagligt, giver det dyb farve og ekstra power-smag til den færdige vin. Og en mere elegant fadsmag. Denne ”mikro-vinifikation” er en kostbar metode, som Marcello Pelleriti har taget med sig fra topslotte i Pomerol og St-Émilion. Vinen modner 16 mdr. på franske barriquefade, 10% nye, samt 6 mdr. på flaske før frigivelse.

Winemaker Marcello Pelleriti har stået i ”fransk” lære hos berømte Michel Roland. Marcelo har siden 2001 lavet vin for familieejede Vignobles Péré-Vergé, som både ejer 100 point-slottet La Violette i Pomerol og Monteviejo i Uco Valley, Mendoza. Om sommeren fremstiller Marcello Pelleriti vin i Argentina, mens han fra september til november laver topvin i Pomerol og St-Émilion. 

Sideløbende har Marcello Pelleriti lanceret sine egne flot ratede vinserier – heriblandt ”Marcelo Pelleriti”, ”Felipo Staiti”, ”Abremundos”, ”Malacara”, ”1853 Old Vine Estate” og ”Kauzo”.

 

Læs mere

Passer godt til

Grill

Gris

Okse

Lam

Ost

1 fl. pr. stk. 349,95  DKK
6 fl. pr. stk. 279,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

James Suckling

91 Point

Robert Parker

Flaskehalsen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18°C
Gemme potentiale +10 år fra høståret
Alkohol 15%
Indhold 75 cl.