Klik/Tryk for at zoome

Whitecliff Sauvignon Blanc Winemaker's Selection Marlborough 2020

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

"94 points. Whitecliff (2020) er en helt og aldeles vidunderlig oplevelse." - Flaskehalsen
"93 points.
Fabulously expressed and instantly appealing." - Wine Orbit

Kritikerne gik 100% amok over den længe udsolgte Whitecliff 2019, men den helt nye Whitecliff 2020 er om muligt endnu vildere!

“Vintage 2020 Marlborough: Great fruit from an extraordinary harvest”
New Zealand Wine Directory

Frisktappede 2020 er netop landet fra New Zealand.. med endnu mere frugtfylde og endnu sprødere friskhed med i bagagen.

En helt forrygende hvidvin - som befæster Whitecliffs position som DK's bedste Sauvignon Blanc-køb: Vi har i hvert fald ALDRIG smagt lignende til prisen! 

Smagenote

Krystalklar med limegrønt skær. Næsen er ungdommelig og eksplosiv aromatisk med grønne æbler, hyldeblomst, lime, stikkelsbær, nyslået græs, nektariner og passionsfrugt. I munden vibrerende frugtlækker og flot koncentreret med sprød, mineralsk finish. Fabelagtig lækker Marlborough Sauvignon Blanc! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.

Anmeldelser af WhiteCliff Sauvignon Blanc 2020 

94/100 Flaskehalsen
"6 ud af 6 mulige stjerner. Der er ikke lang vej fra de New Zealandske Sauvignon Blanc-marker til de danske hvidvinsglas. I hvert fald ikke rent tidsmæssigt, for her har vi en 2020-årgang af White Cliff’s Sauvignon Blanc. Og ligeså ung, den ser ud på årgangen, ligeså frisk, ung, ren og uspoleret er den i sin smag. Hvis du er til de rundhåndede smagsbomber, så er dette formentlig ikke noget for dig, men er du – ligesom mig – til de helt skarpe, sprøde og friske hvidvine, så er dette altså et lille mirakel. Den er så fræk og fristende i sin charmerende og knivskarpe stil, at den saftige og alligevel afrundede stil kommer til sin fulde ret. White Cliff er en helt og aldeles vidunderlig oplevelse, der er den helt rene vare, der ikke er påvirket af al mulig tingeltangel udefra. Jeg er rigtig vild med denne vin." - vurderet ved en tilbudspris på 89,95

93/100 Wine Orbit
"It’s punchy and powerful, showing passionfruit, kiwifruit and kaffir lime characters on the nose, followed by an intensely flavoursome palate that’s bright and juicy. Fabulously expressed and instantly appealing."

Nyd den til sprøde salater, frisk asparges og tomat, lette serveringer med fisk og skaldyr samt friske oste. Servér ved 8-10°C 

Whitecliff Sauvignon Blanc 2020 er fremstillet på 100% Sauvignon Blanc fra den berømte Marlborough-region på New Zealands sydø. Gæret med temperaturstyring og modnet kortvarigt på ståltank - for en ren og autentisk gengivelse af druesort og terroir.

Whitecliff-mærket fra Sacred Hill har i mere end 20 år forsynet vinelskere verden over med frugtlækre newzealandske vine til imponerende små priser! Whitecliff-serien er opkaldt efter hvide klipper ved Tutaekuri-floden i Hawkes Bay. Klipperne, som afgrænser Sacred Hills berømte Rifleman’s Vineyard, nær familiens oprindelige vingård i Dartmoor Valley.

 

Læs mere

Passer godt til

Gris

Fjerkræ

Skaldyr

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 129,95  DKK
6 fl. pr. stk. 89,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 59,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Flaskehalsen

93 Point

Wine Orbit

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering Afkølet.
Alkohol 12,5 %
Indhold 75 cl