
Viña Vik Cabernet Sauvignon A 2018
Forførende som Napa. Elegant som Bordeaux i Cru-klassen…
”A” er Alexanders Viks spændende nye Limited Edition-Cabernet Sauvignon, der trodser enhver form for prislogik med skyhøj kvalitet og velsmag i verdensklasse.
Viña Vik er kåret en af verdens 10 bedste vingårde ved World’s Best Vineyards Awards, og norske Alexander Vik har skyhøje ambitioner for sin 99 point-scorende vingård:
Han vil ikke nøjes med at være Chiles bedste, han skal være bedst i Sydamerika!
Nyd den til saftige steaks, lam, vildtkød, BBQ, pulled pork, gourmet burgers og modne oste.
Hvordan smager Viña Vik Cabernet Sauvignon A 2018?
Skænket fra flasken mørk kirsebærrød med violet kant og næsten sort kerne... Fra glasset strømmer den skønneste duft af solbær, blommer, mynte, grafit, parfumerede violer og vilde hindbær, der leder videre til spændende tjæremineralitet samt strejf af kaffe og tobak fra fadlagringen… På tungen smygende smooth og vidunderlig solbærsaftig. Den kødfulde og fuldmodne frugt gemmer på en velgørende vibrerende friskhed og en let krydret kompleksitet, der støttet af fine tanniner løfter eftersmagen op på et forbløffende højt niveau. Kanon-Cabernet! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.
Om Viña Vik
”Verdens 10. bedste vinproducent!”
Kåret i den eksklusive konkurrence World's Best Vineyards 2020 - og rangeret foran Opus One, Chateau Margaux og Pichon-Baron... Viña Vik fra Millahue Valley, Colchagua, er Chiles mest hotte nye vinhus.
Grundlagt i 2004 af den norske rigmand, vinelsker og kunstsamler, Alexander Vik. Der er investeret enorme summer i opførelsen af et topmoderne og arkitektonisk enestående resort/vineri, og 327 hektar vinmarker leverer druer til husets tre topanmeldte rødvine.
Winemaker Cristián Vallejo, der er oplært af Patrick Valette fra Chateau Pavie i Bordeaux, fremtryller en serie elegante og balancerede VIK-vine, som direkte udfordrer til de mest ikoniske rødvine fra Bordeaux, Napa Valley og Bolgheri!
Vindata
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Restsukker
Syreindhold