Ingen resultater

Distrikter
  Producenter
   Se alle resultater for

   Louis Latour

   Dit valg:
   0 produkter fundet
   GalleriListe

   Louis Latour vine

   Louis Latour regnes for at være det førende Bourgognehus og er meget respekteret for deres høje kvalitetsniveau. Du får aldrig en skuffende eller intetsigende flaske fra Louis Latour - det garanterer vi! Louis Latour er blevet solgt i Danmark i næsten 160 år - og er dermed et af de ældste, konstanteksisterende mærker i Danmark. Louis Latour blev tilbage i 1848 listet på det også dengang førende Hotel D´Angleterre, og i dag - 158 år senere, er Louis Latour stadig et prioriteret mærke på vinkortet. Louis Latour er ikke bare et Bourgognehus - Louis Latour er højt respekteret for deres evne til at kombinere århundreders gamle traditioner med innovation - også uden for Bourgogne. De er kendt som pionérer inden for produktionen af fine vine fra blandt andet de sydfranske områder Ardeche og Côrteaux de Verdon. Deres vine herfra har opnået stigende anerkendelse for den usammenlignelige kvalitet, og huset var blandt andet de første til at fremstille en enkeltdrue Chardonnay fra Sydfrankrig, nemlig Louis Latour, Ardeche Chardonnay - der enestående er rated "BEST BUY" 3 år i træk af Robert Parker!

   Louis Latour - Udsøgt, fransk vin

   Latour-familien har været vindyrkere siden det 17. århundrede. Familien har med tiden opbygget et unikt domæne på mere end 50 hektar. Louis Latour ejer det største antal Grand Cru-marker - 28,63 hektar i alt. Vinmarkerne strækker sig fra Chambertain i nord til Chevalier-Montrachet i syd og er kun beplantet med de to noble druevarianter; Pinot Noir og Chardonnay. Louis Latour er unik i Bourgogne - ja faktisk i hele vinbranchen; virksomheden er stadig familiedrevet, familieejet og overdraget fra far til søn igennem nu ti generationer. Yderligere er virksomheden en af de få (kun ca. 30 virksomheder i verden) der har over 200 års ejerskab i samme familie.

   Louis Latour rødvin

   En af hemmelighederne bag Louis Latours ubetingede succes og position, deres autentiske og konstante høje kvalitetsniveau er, at der ikke kun i Latour-familien, men også blandt medarbejderne er tradition for, at generation efterfølger generation. Alle druer fra Louis Latours Bourgogne vinmarker vinificeres og lagres i det smukke cuverie på Château Corton Grancey i Aloxe-Corton. Dette cuverie var det første af sin art, der blev bygget i Frankrig og er den dag i dag stadig hjertet i produktionen af vinene fra Louis Latour. Louis Latour råder over vel nok verdens største samling af gamle og meget gamle, fremragende Bourgogne-vine - nogle dateret helt tilbage til vinhusets grundlæggelse - vine der til stadighed efterspørges, handles - og ikke mindst nydes af vinelskere rundt om i verden.