Klik/Tryk for at zoome

Tesch Riesling ”Unplugged” Nahe 2017

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Med ”Unplugged” søger den tyske komet Martin Tesch "back to basics". Det her er knastør og stålagtig mineralsk Riesling fra topregionen Nahe.

"Unplugged" melder sig direkte ind i topstriden om æren som Tysklands bedste Riesling trocken til prisen!

Strågul i glasset med den pureste Riesling-duft af jasmin, friske madæbler, grapefrugt, hvid fersken, kiwi og ananas. I baggrunden anes muskatnød og mineralske strejf af våde sten. Smagen er Zen-agtig ren, balanceret og druetypisk. Herlig mundrensende og mineralsk finish. Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.

90/100 James Suckling
” Tons of apple, lemon and gooseberry here. Sleek and very crisp, this youthful dry riesling screams out for seafood.”

★★★★★ GASTRO, Rene Langdahl Jørgensen
"Martin Teschs vine er nu endelig i landet! Han intro-riesling kaldet Unplugged er modig tør, vi taler knastør på tungen og hylende syrlig - det virker kun, når druerne samtidig er fysiologisk modne. Her er det materiale fra flere af Teschs topmarker omkring Langenlonsheim ... Den er fuld af hvid fersken, dryppet med limeessens og agerer skarpt, præcist, dansant og nemt forståeligt, men som sagt: du skal ikke frygte syre. Så er du advaret - vi andre nyder den i baljevis til sommer"

Anbefales til dampede fisk og skaldyr, sushi, salater, røget/saltet kød, gris, lette asiatiske retter og cremede oste. Nyd vinen ved 8-10°C

”Unplugged” 2017 er fremstillet på 100% Riesling fra fem af de fineste enkeltmarker i Nahe-regionen: Krone, Karthäuser, Königsschild, Löhrer Berg og St. Remigiusberg. ”Unplugged” er baseret på druer fra disse markers unge vinstokke.

Mosten gærer spontant med kort modning på ståltank. Flasken er forseglet med Stelvin-Lux skruelåg.

Tysk vinpresse om Weingut Tesch:
Eichelmann: ✭✭✭✭ 4 stjerner (af 5)
Feinschmecker: FFFF+  (af 5)

Mikrobiologen og winemakeren Dr. Martin Tesch fra Langenlonsheim i Nahe er kendt for at gå sine egne veje. Martin overtog Weingut Tesch fra sin far, Hartmut, omkring årtusindeskiftet – og siden er det gået stærkt!

I 2014 forlod Martin af egen fri vilje det fornemme VDP-forbund, som består af ca. 200 af Tysklands bedste vinproducenter. Martin var meget tilfreds med VDPs strenge kvalitetskrav, men mindre glad for forbundets hierarkiske rangordning af vinmarker.

Husets stil er krystalren, tør, ultrafrisk, elegant og saftig Riesling. Fremstillet med spontangæring og kort modning på ståltank. Alle flasker er forseglede med Stelvin-Lux skruelåg.

 

Læs mere

Passer godt til

Fisk

Gris

Grøntsager

Fjerkræ

Skaldyr

Ost

Salat

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 134,95  DKK
6 fl. pr. stk. 119,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 99,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

90 Point

James Suckling

GASTRO

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Drue Riesling
Servering 8-10°C
Gemme potentiale 4-5 år fra høståret
Alkohol 12,5%
Indhold 75 cl.