Klik/Tryk for at zoome

Steel Rock Pinot Noir 2014

Udsolgt Vingaranti

Vi kan være tvære - altså nordjysk stædighed på et højere niveau.

Da vi ikke kunne finde en lækker californisk Pinot Noir til den helt rigtige pris, valgte vi en anden angrebsvinkel. Steel Rock Pinot Noir har vi derfor selv udviklet sammen med californiske Sonoma Wine Companys fantastiske hold af Winemakers. Det har taget lang tid, og der er fløjet et utal af prøver over Atlanten.

Vi har testet den mod et stort antal konkurrenter og mener i al ubeskedenhed, at vores Pinot Noir er den klart bedste. 

Intet andet sted får du mere Pinot Noir til prisen. 

- og vi er de eneste i Danmark, der står 100% inde for det, vi siger, og giver garanti på det.  

★★★★★ Vinavisen
"En lækker rødvin med en hel kurvfuld friske sommerbær i duften og en fyldig og tør frugtsmag med noter af mørke kirsebær. Den vin kan Pinot Noir-druen godt være stolt af at lægge most til." (vurderet ved en tilbudspris på 79,95)

Califonisk Pinot Noir har mange tilhængere verden rundt. De klimatiske betingelser for dyrkningen af Pinot Noir druen er ideelle - kolde nætter, friske, kølige briser fra morgentågen og stabilt høstvejr. 

Vinen står flot i glasset med sin klare, dybe, røde farve. Forfinet let bouquet af flot frugt. Smagen er bare lækker - så blød, afrundet og behagelig med indsmigrende cremet frugt med et touch af tranebær og hindbær, der ender i en sprød, letkrydret og lang silkeblød finish. 13% alkohol.

Steel Rock Pinot Noir er en alsidig middagspartner. Her er vinen, du serverer til stegt kylling, Risotto og svinemørbrad.

Tøv i øvrigt ikke med at servere vinen kold ved 8-10 grader - heller ikke hvis der er fisk på menuen, og du er løbet tør for hvidvin.

SUPERVIN´s enestående garanti:
Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering).

Læs mere

Passer godt til

Fisk

Kalv

Grill

Gris

1 fl. pr. stk. 129,95  DKK
6 fl. pr. stk. 79,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Vinavisen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 12-14°C
Alkohol 13 %
Indhold 75 cl