Armagnac

VALGTE FILTRE:
0 produkter fundet

Armagnac online

Velkommen til Supervins online shop fyldt med lækkerier. Gå på opdagelse på hjemmesiden, og oplev vores brede udvalg af vin og spiritus - på netop denne side har vi samlet de lækreste armagnac til ganske fornuftige priser. Er du lidt eventyrlysten og ønsker en mere aromatisk smagsoplevelse? Så er armagnac et godt alternativ til eksempelvis cognac og whisky. De tre typer spiritus har mange elementer til fælles, men armagnacen adskiller sig blandt andet gennem sin destillationsproces. Den destilleres kun én gang, og dette sker i en kolonnedestillation i modsætning til en potdestillation, som anvendes ved cognac og whisky. Vil du selv prøve at smage forskellen? Køb over webshoppen, eller besøg vores fysiske butik i Hjørring. Du kan altid læse mere om de enkelte flasker og dermed let finde lige den, som passer til dine smagsløg. 

Hvad er armagnac?

Armagnac bliver produceret i den franske region af samme navn, som nærmere betegnet er beliggende mellem floderne Adour og Garonne i Gascogne syd for Bordeaux. Vi taler her om en såkaldt druebrændevin og endda en af de ældste af slagsen. Armagnacen er nemlig dateret helt tilbage til 1400-tallet, hvilket gør den til Frankrigs ældste brandyer. I produktionen af armagnac kombineres hvidvinsdruetypen Baco med andre typer som Colombard, Folle Blanche og Ugni Blanc. Det er også disse druetyper, der anvendes ved cognac. Hos Supervin forhandler vi primært mærket Janneau armagnac, som siden 1851 har produceret armagnac. Familieopskriften er givet videre fra far til søn gennem hele fire generationer. Smag på fortiden i dag, og nyd armagnac, som de gjorde det for halvandet hundrede år siden.

Køb armagnac hos Supervin.dk

Vores mission hos Supervin er simpel. Vi ønsker at byde dig velkommen til et langt større vinunivers, end du normalt er vant til. Vi tilbyder nemlig de fornemste vine og udsøgte spiritusser til favorable priser. Opgradér din romantiske aften med en italiensk barolo eller imponér vennerne med en armagnac til herreaften. Hos Supervin.dk finder du et stort og bredt udvalg af alt inden for kvalitetsdrikke. Har du brug for hjælp til at udvælge den helt rigtige flaske? Tag endelig kontakt, hvis du sidder med spørgsmål eller har lyst til at lære mere. Vores forretning af drevet af vores passion for vin, og vi deler gerne ud af vores ekspertviden og mange års erfaringer i branchen.