Klik/Tryk for at zoome

Rudi Rüttger Riesling Réserve trocken 2017

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Ny årgang af Rudi Rüttgers komplekse Riesling-flagskib! Tysk topklasse fra en af de bedste og mest ambitiøse producenter i det nordlige Pfalz.

På niveau med Riesling Grand Cru fra Alsace – og til prisen ganske overlegen!

Mellemdyb citrongul. Næsen er klassisk riesling med grønne æbler, gul mirabelle, abrikos, ananas, honning og strejf af nye tennisbolde. Tør til halvtør i munden med tropisk frugt og syrlige madæbler i fornem kontrast. Eftersmagen er lang og intens, med modne og mineralske undertoner. Drikkeklar ved frigivelse, men kan gemmes 6-8 år fra høståret.

97/100 Barego'mad - mad og vinblog
"Denne Riesling Réserve fra Rudi Rüttger er ægte weltklasse, og til en pris på små hundrede kroner er kvaliteten ganske enkelt imponerende. I glasset er denne Riesling Réserve lys strågul med citrongule reflekser. Duften er lokkende og berusende med en vidunderlig palette af eksotiske frugter som mango, abrikos, ananas, honning og let syrlige madæbler. Smagen er halvtør og generøs med god fylde, saftig moden syrerygrad og en flot kontrastfyldt frugtprofil med stenede baggrundsnuancer. Eftersmagen er ganske enkelt spitzenklasse – lang og vedholdende med herlige nuancer af modne eksotiske frugter. Hvis denne Riesling Réserve var et krigsskib, ville det uden tvivl være en slagkrydser. Rudi Rüttger Riesling Réserve er husets flagskib, og sikke et af slagsen. Bravo! “Helt exceptionelt godt vinkøb★★★★★★ 6/6 stjerner, vurderet ved en tilbudspris på 99,95) 

Anbefales til fyldige serveringer af fisk og skaldyr, fjerkræ og lyst kød. Prøv også røgvarer, surkål, asiatiske retter samt krydret ost. Nydes ved 11-12°C.

2017 Riesling Réserve er husets flagskib, som er baseret på fuldmodne druer fra enkeltmarken Feuermännchen. Fremstilles kun i særlige årgange og gennemgår en ganske kompleks vinifikation. Der arbejdes dels reduktivt med 10 timers temperaturstyret skindkontakt samt kølig gæring på ståltank (minimal iltpåvirkning), dels kontrolleret oxidativt via modning på fad med bærmeomrøring.

I det allernordligste Pfalz finder vi familien Rüttger, som har dedikeret sig til vinproduktion siden 1643. Vinhuset ledes i dag af Rudolph Rüttger, som er vinuddannet ved Klosterneuburg i Østrig og har arbejdet hos producenter i Østrig, Tyskland og New Zealand. Typisk for Pfalz fremstiller Rudi Rüttger relativt tørre hvidvine med fokus på sorterne Riesling, Weissburgunder (Pinot Blanc) samt Grauburgunder (Pinot Gris).

Læs mere

Passer godt til

Fisk

Gris

Grøntsager

Fjerkræ

Skaldyr

Ost

1 fl. pr. stk. 129,95  DKK
6 fl. pr. stk. 99,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

97 Point

Barego'mad - mad & vinblog

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Drue Riesling
Servering 10-13°C
Gemme potentiale 6-8 år fra høståret
Alkohol 12,5%
Indhold 75 cl.