Markowitsch, Redmont 2015
Markowitsch, Redmont 2015
Supervin's unikke vingaranti
Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)
”Redmont” er opkaldt efter Rothenbergs røde grus - og er efter vores smag Markowitsch’ flotteste rødvin til prisen! Ikke mindst i "mega-årgangen" 2015, som byder på legendarisk kraft og koncentration!
Det er ganske enkelt imponerende, hvor meget power og finesse Gerhard Markowitsch kan vride ud af druerne på denne sydvendte og soleksponerede enkeltmark.
Som vinens engelske navn antyder er denne vin fremstillet i moderne, ”international” stil. Et harmonisk blend af Zweigelt, Blaufränkisch og Merlot, som kan sammenlignes med de populære supertoscanere.
Medium til dyb rubinrød med herlig eksotisk duft af kirsebær, solbær, nyslået græs, mynte, sort peber chokolade og tobak. I munden fed og lækker bærfrugtig med en nærmest oversøisk kraft og kompleksitet. Lang og let krydret eftersmag med dejlig friskhed og fine tanniner. Drik nu, eller gem +10 år fra høståret.
91-93/100 Falstaff
90/100 Robert Parker
” … ripe and concentrated bouquet of black berries intertwined with spicy and toasty oak aromas. On the palate this is a firm, fresh and tightly-woven red wine with firm tannins, ripe fruit flavors and concentrated texture. There is good freshness, grip and a spicy-peppery finish with good length.”
17/20 Gault Milau
Anbefales til oksekød, lam, vildt, and, simreretter og modne oste. Nyd vinen ved 16-18°C
Redmont 2015 er fremstillet på et blend af 55% Zweigelt, 25% Blaufränkisch og 20% Merlot fra den grus- og jernholdige enkeltmark Rothenberg. Druerne håndhøstes ad flere omgange. Mosten gærer spontant ved 30-32°C med 14 dages udblødning af drueskallerne. Vinen modner 16 mdr. på små franske egetræsfade.
Den 900 hektar lille østrigske vinregion Carnuntum kendes på sine ambitiøse, sensationelt frugtige og dog elegante vine, og ingen leverer varen bedre end unikummet Gerhard Markowitsch.
Efter dannelsesrejser til Bordeaux og Toscana overtog han i 1990 sin fædregård med blandingskultur, for blot 9 år senere at kunne lade sig hædre som ”Østrigs bedste vinmager” (Falstaff Magazin).
Passer godt til

Okse

Vildt

Lam