Klik/Tryk for at zoome

Lixir Tonic Rhubarb & Ginger

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Rabarber og ingefær klæder hinanden utrolig godt. Denne Lixir Tonic byder på en herlig fusion af nordisk friskhed og asiatisk mystik.

Lixir-serien består af 5 lækre varianter, som alle er baseret på 100% naturlige ingredienser. Produceret uden kunstige smagsstoffer, sødestoffer og konserveringsmidler - REN velsmag!   

“An impressive range of mixers for gin and many other spirits alike.” 
- Paul Jackson, The Gin Guide Review

RHUBARB & GINGER - Delikat sød. Krydret finish.

Denne populære duo kan noget særligt i drinks, og nu er de to ingredienser endeligt bragt sammen i en tonic! Frisk rabarber giver et sødt og syrligt ”kick”, som i eftersmagen møder herligt krydrede undertoner fra ingefærrod. 

Nyd RHUBARB & GINGER med gin eller rom. Fabelagtig god med klassisk ”London Dry Gin” - samt gins med ”spicy botanicals” såsom ingefær/chili/lime. Prøv også denne tonic som læskedrik, ”on the rocks”.

”Vi er pavestolte over at introducere Lixir på det danske marked, for vi har ganske enkelt aldrig smagt bedre tonic!! Vi skriver dette med fuld overbevisning, da vi har smagt Lixir op mod de førende Tonic-brands på det danske marked!” 
– Supervin Teamet

Lixir Tonic Water er skabt af to unge britiske bartendere, Matt og Jordan. Lixir-serien byder på fem spændende tonic-varianter; alle i premium-kvalitet, og alle fremragende som både mixer og læskedrik. 

Kvaliteten er ikke tilfældig. Det har krævet årelange køkkeneksperimenter, utallige smagsjusteringer samt generøs ”crowdfunding” for sympatiske Matt og Jordan at nå frem til de helt rigtige smagskombinationer. Og det helt rigtige design.

Lixir præsenteres i samarbejde med Supervins søsterselskab, Novin.

Læs mere

1 fl. pr. stk. 17,95  DKK
6 fl. pr. stk. 15,95  DKK
24 fl. pr. stk. 13,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

"Impressive range"

The Gin Guide Review

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Indhold 20 cl.