Klik/Tryk for at zoome

Les Glaneuses Rosé 2019

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti
“92 point. Finessefuld tørstslukker i ægte Provence-stil” - Barego'mad
"6 stjerner. TESTVINDER - BEDSTE ROSÉ 60-80kr" - Flaskehalsen 
"5 stjerner. Blød og lækker smag i en klassisk, amforaformet flaske" - Vinavisen


Søren Holmsgaard - Butikschef Supervin


Begge topanmeldelser er givet ved tilbudsprisen kr. 69,95... Les Glaneuses er i årgang 2019 den hidtil bedste. Det siger ikke så lidt, da forgængeren trodsede alt gråvejr og blev sidste års helt store forårs- og sommerhit.

Den sydfranske rosé er fremstillet og smager som en seriøs Provence. Superfrisk bærfrugt samt mineralitet og sprødhed i topklasse. Og den flotte flaske tæller også..

Les Glaneuses er så lækker og provokerende billig en Provence-type, at vinen konstant er i restordre. Derfor har vi to gode råd at give… køb hurtigt – og køb stort!!

Smagenote

Betagende lys Provence-farve... I næsen en veritabel frugtkurv af liflige dufte: hindbær, jordbær, hybenrose og rabarber... Øjeblikkelig sommerstemning! Vinen lander blid og cremet på tungen, hvor den behager med sprøde lyse bærnoter og en krydret undertone af Herbes de Provence. Les Glaneuses slutter pirrende mineralsk og enormt læskende. Topkøb !!! Drik nu, eller gem 2-3 år fra høståret.       

Anmeldelser af Les Glaneuses Rosé

92/100 Barego'mad - mad & vinblog
"Vaskeægte Provence-sommerstemning. Les Glaneuses Rosé 2019 er indbegrebet af en frisk og viril rosévin skræddersyet til ukompliceret terrassehygge med det ene formål at skabe en letdrikkelig tørstslukker. Flot sart laksefarvet i glasset med frugtige delikate strejf af hindbær, jordbær, rabarber og lidt blomstrede noter i næsen. Smagen er forholdsvis tør på en afdæmpende og saftig måde, hvilket gør Les Glaneuses Rosé yderst letdrikkelig og tiltalende for de fleste med hang til sommerrosé i den lettere ende af skalaen. Det er saftigt og sprødt med en behersket frugtintensitet af små røde sommerbærfrugter og Herbes de Provence, som lægger sig på tungen som kølig silke inden den slutter frisk og læskende. Det er befriende easy-drinking sommerrosé i ægte Provence-stil – perfekt til alle lejligheder, og som med garanti vil kunne sænke temperaturen et par grader på terrassen en varm sommerdag." - vurderet ved en tilbudspris på kr. 69,95

★★★★★★ (6 ud af 6 mulige) Flaskehalsen
"
TESTVINDER - BEDSTE ROSÉ 60-80kr. Skal din forårs- eller sommer-rosé være nem at drikke men samtidig have en masse at byde på, så er Les Glaneuses et fremragende byd. Denne vin, der er lavet på Cinsault-druen, introducerer sig med en superlækker duft. Herfra er der skabt forventninger om en smagfuld vin, der er overraskende diskret i begyndelsen af smagen, men som vokser sig mere og mere fyldig og frugtrig. Den bygger rigtig flot op til en kulmination, hvor syre og friskhed giver et vidunderligt twist til den frugtige stil med sommerbær og fyldige nuancer. Det er en rigtig flot rosévin, der er intet mindre end imponerende til prisen 69,95 kr."

★★★★★ (5 ud af 5 mulige) Vinavisen
"En rosé med en blød og lækker smag i en klassisk, amforaformet flaske. I smagen hindbær og jorbær. Flasken har skruelåg." - vurderet ved en tilbudspris på kr. 69,95
 

Nyd den vidunderligt friske rosé som aperitif/hyggeglas, eller til fisk og skaldyr, sushi, salater, fjerkræ og friske oste. Servér ved 8-10°C

Les Glaneuses 2019 er fremstillet på 100% Cinsault fra kystnære marker nær den franske middelhavskyst. Cinsault er rosédruen over dem alle – kendt for sine lette, friske og aromatiske vine. Kølige, luftfugtige vinde fra Pyrenæerne giver druer pakket med friskhed og finesse.

Druerne høstes i de kølige aften- og nattetimer, så de bevarer al ungdommelig friskhed på vej til vineriet. Mosten gærer køligt for at bevare de flygtige frugtaromaer, mens tre måneders modning på gærresterne giver vinen en lækker ”smooth” tekstur. Flasken er udstyret med praktisk skruelåg.

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Pasta

Fisk

Orientalsk

Hygge

Grøntsager

Skaldyr

Ost

Salat

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 99,95  DKK
6 fl. pr. stk. 69,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 49,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

92 Point

Barego'mad - mad & vinblog

Flaskehalsen

Vinavisen

Supervin.dk

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Drue Cinsault
Servering 8-10°C
Gemme potentiale 2-3 år fra høsåret
Alkohol 12%
Indhold 75 cl.