
Kolonne Null Edition Felix Mayer Rosé Sparkling 2019 0,2 % Alkoholfri -20 cl
Slut med at sige nej! Nu kan du endelig få et fantastisk forfriskende mousserende glas, uden at indtage alkoholen.
Kolonne Null sørger for at festen aldrig behøver at stoppe, eller at man stadig kan køre hjem når man får et godt glas til maden eller i andre anledninger.
Kolonne Null finder kun de bedste vine fra topområder og producenter rundt i verdenen, for så at lave det ultimativt bedste alkoholfrie de kan. I denne udgave en afsindigt indbydende Sparkling Rosé for Felix Mayer.
Flasken er i en praktisk 20cl størrelse, som er nem at tage med på stranden, i skoven eller andre steder.
Sig ja til kvalitet, nej til alkoholen.
Server den som en normal rosé til velkomst som aperitif, eller til grillet kylling, sommersalater, lys fisk eller tapas. Går også til et lækkert charcuteri bræt med ost og pølser. Servér ved 6-8 °C.
Hvordan smager Kolonne Null Edition Felix Mayer Rosé Sparkling 2019 0,2 % Alkoholfri -20 cl?
Med en flot laksefarve står den i glasset. En indbydende duft af vilde skovbær som jordbær, hindbær og en anelse af kirsebær på næsen. Virkelig flot næse, man kan ikke ane på den manglende alkohol på denne næse. Ved første tår åbner friskheden op for et væld af bær, grapefrugt, saftig melon med en cremet krop og en herlig mineralitet til slut. En vaskeægte rosébasker. Sprød, frisk og saftig!
Kolonne Null Edition Felix Mayer Rosé Sparkling 2019 0,2 % Alkoholfri -20 cl passer godt til...
Om Kolonne Null

Kolonne Null blev stiftet af en forsamling af elitesportsudøvere, der manglede et høj kvalitetsalternativ til det glas vin de så gerne ville nyde, men pga. deres profession ikke kunne tillade sig. Derfor kommer Kolonne Null til og går i et tæt samarbejde mellem drueproducenter og vinproducenter, hvoraf flere Award-winning familieejede vingårde indebærer. Kolonne Null arbejder kun sammen med producenter som ikke går på kompromis med kvalitet. Det giver dem mulighed for at arbejde med producenter fra Nahe, Mosel, Weinviertel og Provence indtil videre. Producenterne spænder lige fra Quatre Tours, Wasem, Georghof, Freiherr von Gleichenstein og senest på stammen stjerneproducenten Axel Pauly fra Mosel. Kolonne Null begrænser sig ikke af geografi, men søger kun de bedste vine, som de så kan dealkoholisere for at få det bedst mulige slutprodukt. Kolonne Null blev på meget kort tid en af de markedsførende brands i Tyskland, og de er i stadig udvikling.
Kolonne Null startet hele processen med at lave en vin, på traditionel vis, for at udvikle alle de naturlige eftertragtede smage og aromaer. Kolonne Null vælger dernæst at bruge den innovative metode der kaldes Vakuum destillering, hvor vinen sættes i et vakuum og væsker fordamper ved lavere temperaturer, i dette tilfælde ved 30°C. På den måde kan man dealkoholisere den færdige vin, på nænsomste vis. Det er en frugt- og friskhedsbevarende proces som viser respekt for den oprindelige vin. Da vinen laves som en almindelig vin først, formår Kolonne Null at overføre druetypicitet og klassiske karakteristika fra druesorten over i det færdige produkt. Den utroligt høje kvalitetsalkohol, som adskilles i processen, bliver brugt til at lave andre former for alkohol såsom gin eller færdiglavede cocktails. Kolonne Null samarbejder direkte med drueavlerne og deres ”drikkevare-scientist” for at lave det perfekte færdige produkt.
Kolonne Null er den perfekte blanding af teknologisk ekspertise og elegant tradition. Kolonne Nulls produkter indeholder maksimalt 0,3% alkohol, og derfor vil nogle fødevarer som alkoholfri øl, frugtjuice, modne bananer og surbrød have et højere indhold af alkohol. Vinene produceres som veganske med stolthed, og de indeholder derfor ikke animalske proteiner, modsat visse traditionelt producerede vine. Desuden er Kolonne Nulls produkter glutenfrie og yderst kaloriefattige med kun et ¼-del af det antal kalorier som et normalt glas vin. Lige fra stiftelsens tid er fokus på bæredygtighed prioriteret højt, og de arbejder konstant på at forbedre produktion efter de bæredygtige principper.
Vindata
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Proptype
Emballage
Allergener