Hvem er vi

SUPERVIN

SUPERVIN består af Jyllands største, fysiske specialforretning for vin og en af Danmarks største og hurtigst voksende online-forretninger kaldet www.supervin.dk. Desuden har vi en hastigt ekspanderende BtB-afdeling, som arbejder med vingaver, gavekurve og rabataftaler på kvalitetsvine til virksomheder, organisationer og foreninger.

Butikken er opbygget som et professionelt varehus - højt til loftet og brede gange, hvor det er let at studere det store udbud af vine, spiritus, specialøl og diverse lækkerier. Vi har desuden Danmarks største udbud af alkoholfrie vine.

I kælderen har vi flotte og hyggelige smagelokaler, der kan rumme op mod 150 personer. Her afholder vi både private arrangementer og professionelle firmapræsentationer for vinelskere fra hele Skandinavien. Et par gange om året gennemfører vi også kæmpestore vinsmagninger i eksterne faciliteter som fx. Nordsøen Oceanarium og Aalborg Portland Park. Begge steder deltager mere end 48 leverandører og producenter, ligesom det samlede besøgstal løber op i 15-1600 vinelskere.  

Derudover rummer kælderen kælderen mere end 1000 m2 vinkælder, lager og pakkefaciliteter. Vores egentlige lager er på over 4000 m2.

 

WWW.SUPERVIN.DK

På www.supervin.dk har du mulighed for uforstyrret at læse om vores vine og sammenligne vores priser med andres. Vi lover dig – du bliver ikke skuffet, hverken når det gælder udvalg, kvalitet eller pris. Vi har en forkærlighed for italiensk vin, men importerer direkte fra mange spændende vinhuse i hele verden. Derfor kan du finde et ekstra stort, flot og varieret sortiment fra det meste af den kendte vinverden.

Derudover har vi et stort udvalg af de gængse spirituosa og lækkerier.

Vores forretningsidé

Både nationalt og internationalt har SUPERVIN et stort og indflydelsesrigt netværk af producenter, leverandører og samarbejdspartnere. I Danmark er vores væsentligste samarbejdspartner vores søsterselskab Novin (Link), der importerer og sælger vin til Horeca-segmentet. Gennem Novin og de mange internationale samarbejdspartnere får vi mulighed for at opkøbe store partier - herunder adskillige restpartier såvel i Danmark som i udlandet.

Priserne på disse restpartier er ofte meget lave, og denne besparelse ønsker vi at lade vores kunder få del i. Vores daglige priser er i forvejen særdeles konkurrencedygtige, men flere gange om ugen tilbyder vi kvalitetsvine til uhørt lave priser.

Ofte kombinerer vi disse tilbud med garantier, som fx. "kan ikke findes billigere i hele verden" eller "hvis ikke du bryder dig om vinen, har du en måneds returret med fragten betalt og pengene tilbage – også for den først åbnede flaske". Det siger sig selv, at vi overholder vores løfter og reducerer prisen, hvis vi tager fejl, og betaler pengene tilbage, når det drejer sig om returretten.

På grund af denne prispolitik, vores købmandsskab, specialisering og store udvalg leverer vi også kvalitetsvin til flere af landets største virksomheder.

Vores vision

Med udgangspunkt i vores resultater siden etableringen i 2013 har vi lavet følgende vision:

  1. Såvel fysisk som online er Supervin en kendt og respekteret vinforretning i hele Skandinavien. Senest i 2019  er vi nummer to i Danmark målt på omsætning - uden at sætte vores købmandsskab og forretning over styr.  Målt på service, kundetilfredshed og vækst er vi nummer ét.
     
  2. Vi vil udvikle vores særpræg og specielle forretningskoncept på en innovativ måde, som altid kommer kunderne til gode. Udgangspunktet er forenkling af forretningsgange gennem udnyttelse af den  digitale teknologi. Vores fokus skal være på kvalitet kombineret med aggressive indkøb og aggressivt lave priser.
     
  3. Vi vil udvikle vores internationale netværk og produktportefølje, så den indeholder vine fra alle de vigtigste vinområder i verden, ligesom vi også vil udvide vores sortiment med produkter – herunder økologiske og organiske - der hænger naturligt sammen med vores øvrige vareudbud.
     
  4. Vi vil udvikle vores medarbejdere både fagligt og professionelt, så de kan leve op til vores ambitioner og føler, at de vokser såvel fagligt som personligt.  Målet er at udvikle dem til vinkyndige eksperter, der kan yde super-service til vores kunder.

 

Vores værdier

Med kunden som omdrejningspunkt er vores værdier: Ordentlighed, ordholdenhed, faglighed, hurtighed, købmandsskab, service, kvalitet og nytænkning.

Vi forstår, at kun ved at være loyale mod vores kunder og "sige hvad vi gør og gøre, hvad vi siger", er kunderne loyale mod os. Det vil vi måle os selv på, og det ønsker vi også, kunderne gør.

Vi vil gerne opfattes som den uortodokse og lidt ‘frække dreng i klassen’, der gør og siger tingene anderledes. Med vores koncept ønsker vi at udfordre de andre store spillere på markedet, men det må aldrig ske på bekostning af faglighed, seriøsitet og købmandsskab. De løsninger, vi vælger, er forankret i kvalitet og tager altid udgangspunkt i vores kunders behov.

Velkommen til SUPERVIN

Du er altid velkommen til at kigge forbi på vores portal www.supervin.dk, skrive til os på info@supervin.dk eller benytte vores chat-funktion.  Vi er altid klar med gode råd og svar på dine spørgsmål.

Har du lyst, vil vi også gerne byde dig velkommen i vores store forretning, hvor du kan se vine i alle prisklasser og fra det meste af verden.

Vi bor på Skagensvej 201, 9800 Hjørring, og vores åbningstider i hverdagen er 10-17.30 og lørdag 10-16.

Endelig kan du kontakte os på telefon 98921853. Vi lover – du fortryder det ikke!

Velkommen på www.supervin.dk

 

Mads Jensen
Mads Jensen

Ejer og CEO
mj@supervin.dk
Telefon 21652590

Søren Bull Andersen
Søren Bull Andersen

Økonomichef/CFO
sa@novin.dk
28106606

Karsten Jakobsen
Karsten Jakobsen

Vinhandler & Souschef
kj@supervin.dk
Telefon 29405909

Jesper Hejlesen
Jesper Hejlesen

B2B Salgschef
jh@supervin.dk
Telefon 61655466

Søren Holmsgaard
Søren Holmsgaard

Vinhandler/butiksansv.
sh@supervin.dk
Telefon 27617273

Daniel Thyrsøe Hansen
Daniel Thrysøe Hansen

Vinhandler
dt@supervin.dk
Telefon 54551943

Mikael Sloth
Mikael Sloth

Spiritus/Logistik
ms@supervin.dk
23983790

Isak Broe
Isak Broe

Vinskribent/DipWSET
ib@novin.dk
Telefon 29820035

Mark Kramer
Mark Kramer

Vinhandler
mk@supervin.dk
Telefon 91896169

Lars Ziegler Pedersen
Lars Ziegler Pedersen

Vinhandler & Kok
lz@supervin.dk
Telefon 60777849

Mireille Soa
Mireille Soa

B2B
mso@supervin.dk
Telefon 81611638

Mads Hofmeister
Mads Hofmeister

B2B
mh@supervin.dk
Telefon 20788405

Malene Bach
Malene Bach

Vinhandler trainee
mb@supervin.dk
Telefon 40776582

Cathrine Widding
Cathrine Widding

Vinhandler Norge
cw@supervin.dk
Telefon 20598770

Janni Frost
Janni Frost

Bogholder
jf@novin.dk
Telefon 27617277

Kirsten Nørgaard
Kirsten Nørgaard

Grafisk designer
kn@novin.dk
Telefon 41573665

Svend Erik Jensen
Svend Erik Jensen

Mediegrafiker
svende@supervin.dk
Telefon 30256577

Sára Hentze
Sára Hentze

Mediegrafiker elev
sh@novin.dk

Ruslana Hruzda
Ruslana Hruzda

Kontor

Rasmus Hejlesen
Rasmus Hejlesen

Fragt/Logistik
rh@supervin.dk

Christoffer Piilgaard
Christoffer Piilgaard

Butikselev

cp@supervin.dk

Mathias Mogensen
Mathias Mogensen

Butikselev

Sofie Møller Nielsen
Sofie Møller Nielsen

Pakkeri

Jan Brandhøj
Jan Brandhøj

Pakkeri

Julie Holst Rothmann
Julie Holst Rothmann

Pakkeri

Sebastian Ziegler Pedersen
Sebastian Ziegler Pedersen

Pakkeri

Emil Bak
Emil Bak

Pakkeri

Ruslan Hruzda
Ruslan Hruzda

Træner Holder Supervin i form

Vibeke Jakobsen
Vibeke Jakobsen

Værtinde

Supervin Hjørring A/S
Skagensvej 201 
9800 Hjørring 

Tlf. 98 92 18 53
info@supervin.dk
CVR nr: 21281573

Bank:
Sparekassen Vendsyssel
9070 - 1620216697

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på supervin.dk.

Butikkens åbningstider:
man-fre: 10:00-17:30
lørdag:   10:00-16:00
Lukket på helligdage og Grundlovsdag