Klik/Tryk for at zoome

Gunn Estate Sauvignon Blanc Marlborough 2018

Udsolgt Vingaranti

2018 er et pletskud af en Marlborough Sauvignon Blanc fra dygtige Gunn Estate. 

I Marlborough smiler alle over den fantastiske nye 2018-årgang. Gunn Estate giver et perfekt eksempel på topåret, som har velsignet producenterne med den fineste og mest aromatiske Sauvignon Blanc-frugt siden 2015.

Lidt sprødere, lidt mere frugtfuld - og ja, bare forbandet lækker! 

Smagenote

Bleggul med grønne nuancer og eksplosiv duft af friske æbler, lime, hyldeblomst og stikkelsbær. Strejf af solbærbusk, og passionsfrugt. Smagen er frugtintens med herlig sprød, mineralsk friskhed. Flot Sauvignon Blanc! Drik nu, eller gem 3-4 år fra høståret.

Anmeldelser af Gunn Estate Sauvignon Blanc

★★★★★ Flaskehalsen (årg. 2017)
"...duften er helt umiskendelig, og smagen er ligeledes klassisk Sauvignon Blanc på den gode måde. Der er masser af friskhed, fylde og dybde i smagen, der har den velkendte kombination af fremtrædende hyld og et fint twist af citrus. Det er ukompliceret og charmerende, og selvom den er lige ved at blive en kende for syrlig mod slutningen, så er jeg aldeles begejstret for helheden – ikke mindst når prisen tages med i betragtning."

★★★★★ Vinavisen (årg. 2017)
"En delikat, frisk og sprød hvidvin - og en klassisk Sauvignon Blanc-vin fra New Zealand med sine noter af kærlighedsfrugt og citrus i både duft og smag. Klassisk er det også med skruelåget, som kroner stort set alle newzealandske hvidvine."

Anbefales til grønne salater, fisk og skaldyr, asparges, tomat og cremede oste. Nyd vinen ved 8-10°C

Gunn Estate Sauvignon Blanc 2018 er fremstillet på 100% Sauvignon Blanc fra den verdensberømte Marlborough-region på New Zealands sydø. Druerne bliver høstet om natten, så de ankommer helt friske og sunde til vineriet.

En langsom og kølig gæring med nøje udvalgte gærstammer giver vinen Marlborough-klassisk frugt.  Vinen modner kortvarigt på ståltank før aftapning.

Gunn Estate har siden 2001 tilhørt familieejede Sacred Hill, en af New Zealands mest kendte og anerkendte vinproducenter.

Gunn Estate er leveringsdygtig i frugtige og flot anmeldte vine – serveret til meget indbydende priser!

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Pasta

Fisk

Hygge

Grøntsager

Fjerkræ

Skaldyr

Ost

Salat

1 fl. pr. stk. 129,95  DKK
6 fl. pr. stk. 99,95  DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Supervin.dk

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 10-12°C
Gemme potentiale 3-4 år fra høståret
Alkohol 12,5%
Indhold 75 cl.