Klik/Tryk for at zoome

Gaveæske med 2 fl. Xavier Chateauneuf de Pape 2015

Udsolgt Vingaranti

Gaveæske med 2 fl. Xavier Chateauneuf de Pape 2015

Vi har haft ualmindeligt svært ved at forhandle om 2015-årgangen med Xavier. Året er ganske enkelt enestående, det bedste i mange år.

Topanmeldt Châteauneuf fra kongeåret 2015 

Xavier er igen lykkedes med at præstere bedre, end vi troede muligt.

Châteauneuf XV 2015 er en superb vin. XV skiller sig især ud ved, at markerne til vinen ligger meget nordligt og dermed køligere. Det fungerer perfekt i den varme 2015-årgang og bidrager til en flot elegance.

Den elegante stil forsætter i lagringsprocessen, hvor 80% af vinen er lagret i cement tanke. De sidste 20% på egetræsfade. En virkelig smuk afbalanceret Châteauneuf!

Vinen har en dyb, sort farve. Den intense og fremstormende bouquet viser noter af modne mørke bær og lakrids og en undertone af trøfler. I munden bliver man overvældet af den ekstremt elegante og fløjlsbløde frugt, som bliver flot afsluttet af en vedvarende eftersmag med krydderier.

Det er oplagt at bruge XV til det røde kød med kraftige saucer. Vinen matcher også fint fede retter med svinekød og and. 14,5% alk. Kan gemms til ca. 2025

Robert Parker 92-94 point:
"A GSM blend brought up all in concrete, the 2015 Châteauneuf du Pape XV is another beautiful, full-bodied effort from Xavier that has a layered, structured style on the palate with lots of black raspberry, crushed rock and violet aromas and flavors. Like all of the wines here, its texture is top notch."

Læs mere

Passer godt til

Gris

Okse

Fjerkræ

Lam

Ost

1 æs. pr. stk. 595,00  DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

92-94 Point

Robert Parker

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 15-17 °C
Gemme potentiale 10 år fra høst
Alkohol 14,5%
Indhold 2 fl.