Klik/Tryk for at zoome

Galante Sangiovese Appassimento 2017

Udsolgt Vingaranti

Sangiovese er Italiens mest plantede druesort. Den er eneste drue i de berømte Brunello'er og rygrad i adskillige af Italiens bedste vine!

Amarone er flagskibet af Italiensk vin i Danmark. Er du vild med intens, powerfuld Italiensk frugt - så er Amarone et af de mest oplagte og populære valg.

DEN FØRSTE I VERDEN
Galante Appassimento er den første af sin slags! Den forener Italiens store Sangiovese-drue med "Amarone metoden" i en UNIK og pointfyldt italiensk smagsoplevelse!

Vinen er resultatet af en lang kamp med de Italienske vinmyndigheder. Hele 4 år brugte producenten Cevico på at få de nødvendige tilladelser - nu er vinen endelig landet.

Galante er den første Sangiovese-vin fremstillet efter samme appassimento-metode som Amarone, hvor druerne lufttørres for at give mere frugt og koncentration i smagen!

Smagenote

Dyb granatrød i glasset. Næsen forfører med kandiseret kirsebær, tørrede blommer, rosin, chokolade og kaffebønner. I munden tør til halvtør, fyldig og kraftfuld. Lækker intens bærsødme med fin friskhed og elegante, finkornede tanniner. Usædvanlig lang og detaljeret finish! Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret. 

93/100 Annuario dei Migliori Vini Italiani 

92/100 Barego'mad - mad & vinblog
"...dyb rubinrød i glasset med en flot cremet viskositet, og har en ganske indbydende næse af sødmefulde kirsebær, blommer, søde krydderier og lidt chokolade. Smagen er flot dyb og fyldig med en behagelig sødme, stor frugtighed med fløjlsblød tekstur, fuldmoden levende syre og velintegrerede velourbløde tanniner. Det hele kulminerer i en flot lang finale med tydelig Sangiovese-karakter, og varme sødmefulde krydderier. Det er god underholdning fra ende til anden, og viser høj kvalitet til prisen – uanset om den skal tage kampen op med frikadeller, pizza, spareribs eller som hyggevin under “Vild med dans”.
★★★★★ Fremragende kvalitet til prisen" - vurderet ved en tilbudspris på 79,95 kr.

★★★★★ (5 ud af 5 mulige) Vinavisen
"Tørrede druer giver denne lækre rødvin en dejlig sødme. Men der er også en god syre, der holder sødmen i ørerne. Dertil krydrede noter, bløde tanniner og en lang eftersmag. En vin, som mange vil kunne lide." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 79,95)

3,9 stjerner Vivino (690 ratings, set over alle årgange)

Anbefales til hygge, vildt, lam, kraftige kødretter og modne oste. Nyd vinen ved 16-17°C.

Galante Vendemmia er fremstillet af 100% senhøstet Sangiovese fra Romagna-regionen i det nordøstlige Italien. Druerne håndplukkes og fordeles i små ventilerede kasser, hvor de i løbet af en måneds tid udsættes for en dehydrering på 22%. Denne appassimento-proces, velkendt fra produktionen af Amarone, resulterer således i halvstore rosiner med ekstra fylde og smagskoncentration. Gæret med 3 mdrs. maceration af drueskallerne og modnet 6 mdr. på cementtank. Vinen indeholder 12 gram restsukker pr. liter.

Bag Galante står Cevico-gruppen fra byen Lugo i Romagna. Cevico blev grundlagt i 1963, og gruppen repræsenterer i dag 3 tapperier, 15 vinerier/kooperativer og 4500 associerede vinbønder. Den topprofessionelle Cevico-gruppe superviserer sine vinbønder i forhold til vindyrkning, ønologi, laboratorieanalyse og forskning.

Læs mere

Passer godt til

Hygge

Okse

Vildt

Lam

Ost

1 fl. pr. stk. 99,95  DKK
6 fl. pr. stk. 79,95  DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Annuario dei Migliori Vini Italiani

92 Point

Barego'mad - mad & vinblog

Vinavisen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 15-17°C
Gemme potentiale 6-8 år
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl