Klik/Tryk for at zoome

Four Vines "Skeptic" Paso Robles 2013

På lager

Petite Sirah druen er lidt ukendt i Danmark. Den minder om Syrah - bare i en mere maskulin udgave, der har endnu mere "frugt-power"!

Den store mængde har givet os en kanon pris  et "restpartiet" af den helt store 2013-årgang - et fantomår med  94 / 100 point på Robert Parkers "Vintage Chart" -  den højeste rating, der nogensinde er givet!

Blæksort i glasset. Næsen lidt introvert, men tikkende som en bombe med antydninger af tranebær, brombær, friskkværnet peber, mokka og tjære. I munden eksploderer vinen med stor fylde, tætte tanniner og tonsvis af jammy brombærfrugt. Flot balanceret af mundrensende syre. Vedvarende finish med sveske-lakridset dybde og elegante overtoner af peber og pibetobak. Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Sølvmedalje - Los Angeles International Wine Competition

Sølvmedalje - San Francisco International Wine Competition

Skeptic scorer 92p hos Wine Spectator i årg. 2011. Denne 2013’er holder samme høje niveau!

Anbefales til røde bøffer direkte fra grillen, barbeque, mexicanske kødretter, lam, simremad, hamburgers og modne oste. Nyd vinen ved 15-17°C.

Fremstillet på 75% Petite Sirah, 24% Zinfandel og 1% Grenache. Vinen modner 14 mdr. på fransk, ungarsk og amerikansk eg.

Wine Spectator hylder Four Vines som en ”højt anset californisk producent af Chardonnay og Zinfandel.” Vi indskyder lige, at Four Vines også er leveringsdygtig i fremragende Cabernet Sauvignon og Petite Sirah!
 
Punkrocker, surfer og winemaker Christian Tietje startede i 1994 Four Vines som et garageprojekt i partnerskab med Bill Grant og Susan Mahler. Trioens velsmagende og powerfulde vine opnåede hurtigt stor anerkendelse og udbredelse. 

I 2010 besluttede Tietje & Co. at afhænde Four Vines til Purple Wine + Spirits fra Graton i det vestlige Sonoma County, Californien. Tietje forblev dog i en årrække efter salget tilknyttet Four Vines som konsulterende vinmager.

Purple Wines + Spirits har for nyligt sneget sig ind på listen over de 30 største vinproducenter i Californien, og missionen er krystalklar: at forsyne sine kunder med innovative vine i premiumkvalitet, men udbudt til attraktive middelpriser. Dette gøres muligt ved at basere produktionen på indkøbte druer i absolut topkvalitet, og ved at markedsføre de færdige vine kundevenligt, som relativt druespecifikke brands (f.eks. Calista, Four Vines, Allston, Pico & Vine, Arius, Cryptic, Dark Horse, Randall Monroe).

Læs mere

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 199,95 DKK
6 fl. pr. stk. 149,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 89,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 15 °
Gemme potentiale 2020
Alkohol 13.8 %
Indhold 75 cl