Tilbage

Four Vines "Skeptic" Paso Robles 2013

På lager
Four Vines "Skeptic" Paso Robles 2013 fra Californien, USA

Petite Sirah druen er lidt ukendt i Danmark. Den minder om Syrah - bare i en mere maskulin udgave, der har endnu mere "frugt-power"!

Den store mængde har givet os en kanon pris  et "restpartiet" af den helt store 2013-årgang - et fantomår med  94 / 100 point på Robert Parkers "Vintage Chart" -  den højeste rating, der nogensinde er givet!

Blæksort i glasset. Næsen lidt introvert, men tikkende som en bombe med antydninger af tranebær, brombær, friskkværnet peber, mokka og tjære. I munden eksploderer vinen med stor fylde, tætte tanniner og tonsvis af jammy brombærfrugt. Flot balanceret af mundrensende syre. Vedvarende finish med sveske-lakridset dybde og elegante overtoner af peber og pibetobak. Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Skeptic scorede hele 92/100 hos Wine Spectator i årg. 2011, og efter vores klare opfattelse holder denne 2013’er samme høje niveau!

Anbefales til røde bøffer direkte fra grillen, barbeque, mexicanske kødretter, lam, simremad, hamburgers og modne oste. Nyd vinen ved 15-17°C.

Fremstillet på 75% Petite Sirah, 24% Zinfandel og 1% Grenache. Vinen modner 14 mdr. på fransk, ungarsk og amerikansk eg.

Wine Spectator hylder Four Vines som en ”højt anset californisk producent af Chardonnay og Zinfandel.” Vi indskyder lige, at Four Vines også er leveringsdygtig i fremragende Cabernet Sauvignon og Petite Sirah!
 
Punkrocker, surfer og winemaker Christian Tietje startede i 1994 Four Vines som et garageprojekt i partnerskab med Bill Grant og Susan Mahler. Trioens velsmagende og powerfulde vine opnåede hurtigt stor anerkendelse og udbredelse. 

I 2010 besluttede Tietje & Co. at afhænde Four Vines til Purple Wine + Spirits fra Graton i det vestlige Sonoma County, Californien. Tietje forblev dog i en årrække efter salget tilknyttet Four Vines som konsulterende vinmager.

Purple Wines + Spirits har for nyligt sneget sig ind på listen over de 30 største vinproducenter i Californien, og missionen er krystalklar: at forsyne sine kunder med innovative vine i premiumkvalitet, men udbudt til attraktive middelpriser. Dette gøres muligt ved at basere produktionen på indkøbte druer i absolut topkvalitet, og ved at markedsføre de færdige vine kundevenligt, som relativt druespecifikke brands (f.eks. Calista, Four Vines, Allston, Pico & Vine, Arius, Cryptic, Dark Horse, Randall Monroe).

1 fl. pr. stk.
199,95 DKK
6 fl. pr. stk. 149,95
Tilbudspris
6 fl. pr. stk.
89,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING
Bestil inden:
Og vi sender i dag
Servering: 
15 °
Gemmepotentiale: 
2020
Alkohol: 
13.8 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin