
Cuvee Burgundy wine Edition Poss 2020
Mestrene af de burgundiske druer fra Nahe!
Kolonne Null har i denne udgave arbejdet sammen med winemakers fra Weingut Poss. Brødrene Karl-Hans og Harald Poss har deres vinhus i den verdenskendte vinregion Nahe, Tyskland. Har anses de som specialister i at lave Weissburgunder(Pinot Blanc) og Grauburgunder (Pinot Gris) og bliver årgang efter årgang betragtet som topproducenter.
Cuvée Burgundy Edition Poss er udviklet i samarbejde med brødrene Poss, og er et pragteksemplar på hvordan en alkoholfri vin på burgundiske druesorter kan smage!
Kolonne Null har gjort det igen! Sig ja til kvalitet, nej til alkoholen.
Server den som et fantastisk glas for sig selv, eller brug den som man ville en hver anden hvidvin. Går godt med frisk fisk og skaldyr, forårssalater, asiatisk krydret mad, sushi eller til friske bløde oste. Servér ved 6-8 °C.
Hvordan smager Cuvee Burgundy wine Edition Poss 2020?
Cuvée Burgundy har en flot citrongul farve. Næsen byder på modne pærer, citrusfrugter og dejlig nøddearoma. Ved første tår giver hvide blomster og grønne æbler plads til en fed cremet krop, balanceret af perfekt syre som giver den friskhed. Lidt præg af lime og melon på den lange finish, der bare emmer af elegance. Et herligt glas!
Om Kolonne Null

Kolonne Null blev stiftet af en forsamling af elitesportsudøvere, der manglede et høj kvalitetsalternativ til det glas vin de så gerne ville nyde, men pga. deres profession ikke kunne tillade sig. Derfor kommer Kolonne Null til og går i et tæt samarbejde mellem drueproducenter og vinproducenter, hvoraf flere Award-winning familieejede vingårde indebærer. Kolonne Null arbejder kun sammen med producenter som ikke går på kompromis med kvalitet. Det giver dem mulighed for at arbejde med producenter fra Nahe, Mosel, Weinviertel og Provence indtil videre. Producenterne spænder lige fra Quatre Tours, Wasem, Georghof, Freiherr von Gleichenstein og senest på stammen stjerneproducenten Axel Pauly fra Mosel. Kolonne Null begrænser sig ikke af geografi, men søger kun de bedste vine, som de så kan dealkoholisere for at få det bedst mulige slutprodukt. Kolonne Null blev på meget kort tid en af de markedsførende brands i Tyskland, og de er i stadig udvikling.
Kolonne Null startet hele processen med at lave en vin, på traditionel vis, for at udvikle alle de naturlige eftertragtede smage og aromaer. Kolonne Null vælger dernæst at bruge den innovative metode der kaldes Vakuum destillering, hvor vinen sættes i et vakuum og væsker fordamper ved lavere temperaturer, i dette tilfælde ved 30°C. På den måde kan man dealkoholisere den færdige vin, på nænsomste vis. Det er en frugt- og friskhedsbevarende proces som viser respekt for den oprindelige vin. Da vinen laves som en almindelig vin først, formår Kolonne Null at overføre druetypicitet og klassiske karakteristika fra druesorten over i det færdige produkt. Den utroligt høje kvalitetsalkohol, som adskilles i processen, bliver brugt til at lave andre former for alkohol såsom gin eller færdiglavede cocktails. Kolonne Null samarbejder direkte med drueavlerne og deres ”drikkevare-scientist” for at lave det perfekte færdige produkt.
Kolonne Null er den perfekte blanding af teknologisk ekspertise og elegant tradition. Kolonne Nulls produkter indeholder maksimalt 0,3% alkohol, og derfor vil nogle fødevarer som alkoholfri øl, frugtjuice, modne bananer og surbrød have et højere indhold af alkohol. Vinene produceres som veganske med stolthed, og de indeholder derfor ikke animalske proteiner, modsat visse traditionelt producerede vine. Desuden er Kolonne Nulls produkter glutenfrie og yderst kaloriefattige med kun et ¼-del af det antal kalorier som et normalt glas vin. Lige fra stiftelsens tid er fokus på bæredygtighed prioriteret højt, og de arbejder konstant på at forbedre produktion efter de bæredygtige principper.
Vindata
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Servering
Proptype
Emballage