Klik/Tryk for at zoome

CRYPTIC 2016

Udsolgt Vingaranti

For pressen og Supervins kunder var CRYPTIC kærlighed ved første blik - og 50.000 flasker forsvandt som dug for den californiske sol.

"Highly Recommended"
"Value for money"
"Fantastisk køb til prisen"

 Årgang 2016 blåstemples "Outstanding" af Robert Parker

 Vivino-brugerne bedømmer CRYPTIC 2016 højere end alle andre årgange af samme vin: ★★★★ 4,0 af 5,0 stjerner Vivino (20 bedømmelser)

CRYPTICs unikke druesammensætning giver en kompleksitet og en kvalitet, der normalt kun kan opleves i langt dyrere vine. Her er virkelig topvin til bundpris!

Denne gang sælger vi desværre kun 3 paller. De hurtige - meget hurtige! - kan nå at sikre sig den forrygende californier - til en pris, der er langt lavere end i USA! (eksempelvis sælger Wine.com vinen til $17.99)

Dyb, mørkerød kulør. Smuk solmoden næse med intens, indsmigrende duft af hindbær, brombær og blomme. Strejf af lakrids, vanilje og mokka fra 14 måneders fadlagring. I munden ladet med saftig, blød frugtfylde, der i den lange eftersmag møder perfekt afstemte fadnoter og fløjlsblød tannin. Essensen af Californien på flaske! 14% alk.

CRYPTIC 2016 er fremstillet på et unikt og spændende blend af 33% Zinfandel (gamle buskvine i Lodi og Amador County), 28% Petite Sirah (Dry Creek Valley), 17% Syrah (Paso Robles), 12% Tannat samt 10% Petit Verdot (Dry Creek Valley). Vinen løftes til ekstra kompleks, krydret højde af 14 måneders modning på franske, ungarske og amerikanske egetræsfade.

Læs mere

Passer godt til

Pasta

Hygge

Grill

Gris

Okse

Vildt

Fjerkræ

Lam

Ost

1 fl. pr. stk. 149,95  DKK
6 fl. pr. stk. 119,95  DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Vores vurdering

⭐ 4,0

Vivino

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 18 °C
Gemme potentiale 4-6 år fra høståret
Alkohol 14%
Indhold 75 cl