Tilbage

The Coast Range Pinot Noir 2013 fra Calista

På lager
The Coast Range Pinot Noir 2013 fra Calista fra Californien, USA
Decanter
San Francisco Chronicle Wine Competition
The Texsom International Wine Awards
Vinavisen
Flaskehalsen.nu

Top Pinot Noir med burgundisk finesse - fra Californien - og med amerikansk blødhed i frugten. Uuhmm! Det bliver ikke bedre!

90 point  / Exceptional - Tastings: "...a smooth and silky pinot sipper"

Gold Medal - San Francisco Chronicle Wine Competition

Gold Medal - Los Angeles International Wine Competition

Gold Medal - Cincinnati Wine Festival

Double Gold Medal - Houston Uncorked Wine Competition​

Amerikansk Pinot Noir har mange tilhængere verden rundt. Stilarten kan variere rigtig meget, lige fra fuld fokus på frugtsødme og til en terroirpræget, Bourgogne-lignende stil.

Calista rammer et magisk sted i midten. Du har finesse, struktur og balance, men samtidig blød frugt, der giver en saftig, lækker og behagelig vin, som - vigtigst af alt - ikke er for tør.

Ikke bare de professionelle anmeldere er vilde med The Coast Range 2013, Vivinos brugere er enige:

4,1 / 5 Stjerner!!

Den helt rene Pinot Noir vin har en lys, rubinrød farve. En betagende næse med aromaer af tørrede kirsebær, rosenblad, viol og ristede kaffebønner.

Rabarber, jordbær og noter af tranebær gør kur til ganen med en afbalanceret og langvarig finish af blandet mørk frugt og sort te.

Calista lagrer 14 måneder i franske egetræsfade, hvoraf 30% er helt nye.

90 point, Gold Medal / Exceptional
Tastings, Amerikansk vinmagasin:

"Dusty ruby garnet color. Toasty aromas and flavors of toasted nuts, pencil shavings, and crusty cherry tart with a silky, bright, dry-yet-fruity medium body and a smooth, captivating, medium-length berry creme brulee, praline, and peppery spices finish with silky, fine tannins and a suggestion of oak. A smooth and silky pinot sipper." - 

5 stjerner i Vinavisen
"Denne udmærkede rødvin er kraftigere end de fleste andre vine på druen Pinot Noir. Vi er langt fra Bourgogne. Men det skal nu ikke lægges til last, for det er en vin, som man nyder med fornøjelse"

6 stjerner i Flaskehalsen.nu
"Calista præsterer Pinot Noir-vine i flere varianter, og de er stort set alle sammen forrygende. Denne ’The Coast Range’ er helt og aldeles fremragende i sin smukke smag, der bygges elegant op i små fine nuancerede lag. Det fører alt sammen frem til den fornemme eftersmag, der lander et sted midt mellem lyse og friske bær og en snert af lakrids. Hvis du søger en Pinot Noir, der har den klassiske spændstige og foranderlige opbygning og den lange og omskiftelige eftersmag, så finder du en sand guldklump her."
 

1 fl. pr. stk.
229,95 DKK
6 fl. pr. stk.
199,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Drue: 
Alkohol: 
14,5%
Indhold: 
75cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin