Tilbage

Casa Marin Cipreses Sauvignon Blanc 2016

På lager
Casa Marin Cipreses Sauvignon Blanc 2016 fra San Antonio valley, Chile
93 point - James Suckling
92 point - Decanter
95 point - Desorchados Chile

Du tror sikkert ikke på os, når vi fortæller, at verdens bedste Sauvignon Blanc vin kommer fra Chile. 

Casa Marin Cipreses er en enestående hvidvin. Alt lige fra struktur, balance, frugt og syre er perfekt afstemt - og så er den kåret til verdens bedste Sauvignon Blanc vin, 2 gange!

Vinens eneste modstand er dens chilenske oprindelse. Mange er tøvende med topvine fra Chile - og vælger derfor ofte mere sikre valg i Sancerre, Pouilly-Fumé eller New Zealandske Marlborough.

Samme "svaghed" er netop din fordel. Naboens tøven giver en lavere efterspørgsel - og derfor en langt bedre pris! Du får altså tårnhøj kvalitet og samtidig "value for money"! 

Chile er et fantastisk vinland - men i DK mere kendt for det kvantitative end det kvalitative. Det faktum vendte Maria Luz Marin fuldstændig på hovedet, da hun i 2000 grundlagde vingården Casa Marin.

Cipreses er en af Marias signaturvine. Den lækre Sauvignon Blanc viser sig flot i glasset med dufte af fersken, lime og knuste flintesten. 

Smagen byder velkommen med en frisk krop og en knasende sprødhed. Flotte nuancer af hyldeblomst, asparges, citrus og friske grønne æbler dirigerer oplevelsen, som afsluttes med en mineralitet så enestående, at du næsten taber kæben. 

Vin af denne kaliber kan nemt nydes som meditation. Balancen er simpelthen perfekt, men prøv også gerne med sushi, friske sommersalater eller f.eks. friskfanget skaldyr.

Anmeldelserne regner nedover Cipreses:

Descorchados, Chiles førende vinmagasin - 95/100

James Suckling - 93/100

Decanter - 92/100

Cipreses er som den eneste vin blevet kåret til verdens bedste Sauvignon Blanc to gange. Første gang af Concours Mondial du Sauvignon og senest på Decanter World Wine Awards.

Har du ikke smagt Cipreses, har du ikke smagt det virkelige potentiale i Sauvignong Blanc!

Det er ikke kun de professionelle anmeldere, der er helt vilde med Cipreses. Hr. & fru. Vivino giver imponerende 4,2 / 5 stjerner!

1 fl. pr. stk.
249,95 DKK
6 fl. pr. stk.
169,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Servering: 
8-10 grader
Gemmepotentiale: 
2020
Alkohol: 
13,5 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin