Klik/Tryk for at zoome

Beyra Vinhos de Altitude Rosé 2019

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

"94 point. Blændende portugisisk rosé" - Flaskehalsen (vurderet ved kr. 84,95!!!)

Den friske og sprøde Beyra-serie fra verdensstjernen Rui Roboredo Madeira har enorm succes. Først fik Beyra-hvidvinen vilde 96/100 point i Decanter, og siden fulgte den flotte rosé fra samme vinserie. 

Beyra Vinhos de Altitude Rosé 2019 er lavet på 100% Tempranillo. En særdeles læskende og delikat jordbærsaftig rosé fra det svale portugisiske højland. 

Portugal er i europæisk særklasse, når det kommer til "value-for-money"!

Smagenote

Lys laksefarvet i glasset. Næsen emmer af blomster og frugt! Hybenrose, jordbær, rabarber, æble og pære vælter op af glasset – med friske undertoner af havbrise og citrus. I munden blød, frisk og mineralsk med lang og læskende frugtfinish. Drik nu, eller gem 2-3 år fra høståret.

Anmeldelser af Beyra Vinhos de Altitude Rosé 2019

94/100 Flaskehalsen 
"★★★★★★ (6 ud af 6 mulige) Blandt de producenter der gang på gang slår benene væk under mig, er vinhuset på Beyra-vinene, der skabes i det højest beliggende vinområde i landet – i området øst for storbyen Porto. Her er det husets rosé-vin, der er ret fersk i sin farve, men som ikke desto mindre holder en alkoholprocent på anseelige 13%, der er afstemt flot gennem den relativt korte lagring med fire måneder på stålfade. Alt sammen er med til at give en enormt ren og ægte fornemmelse, hvor man fornemmer, at det er frugt og druer, der kun er påvirket minimalt siden de blev høstet fra Tinta Roriz-stokkene. Druetypen er den, som vi i det meste af verden kender som Tempranillo, og selvom den ofte er robust og muskuløs, bliver den her holdt så frisk og lækker, at den prikker lidt på tungen og giver en overodentligt charmerende rosé-oplevelse på et virkelig højt niveau." - vurderet ved tilbudsprisen kr. 84,95

En herlig rosé til hygge, tapas, salater, fisk og skaldyr, lette asiatiske retter samt cremede oste. Nyd vinen ved 8-10°C.

Beyra Rosé 2019 er fremstillet på 100% Tinta Roriz (Tempranillo), som håndhøstes fra et skiferholdigt plateau i 750 meters højde, lidt syd for Douro-floden. Presning af hele drueklaser giver ekstra fin juice, som i de dyreste Champagner. Vinen spontangærer med kort udblødning af drueskallerne for en elegant og frugtig roséstil. Vinen modner 4 mdr. på ståltank. 

Producenten bag vinen er anerkendte Rui Roboredo Madeira, som i 2011 overtog den vingård, som tilbage i 1987 gav ham debut som winemaker. Et fantastisk sted, med beliggenhed i hele 700 meters højde. Varme og solrige dage veksler med kølige nætter og morgener, hvilket giver druerne optimal balance mellem frugt og frisk syre.

 

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Pasta

Fisk

Hygge

Gris

Grøntsager

Fjerkræ

Skaldyr

Ost

Salat

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 119,95  DKK
6 fl. pr. stk. 84,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 56,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Flaskehalsen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 8-12°C
Gemme potentiale 2-3 år fra høståret
Alkohol 13%
Indhold 75 cl