Klik/Tryk for at zoome

AMICONE 2016

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Amicone - en af Danmarks mest populære vine, nu i århundredets største årgang! Alle snakker om 2016, et drømmeår for vinproduktion - både producenter og anmeldere taler om den højeste kvalitet i årevis.

97 point - Luca Maroni 
NY TOPSCORE: 2016 er den bedste bedømte Amicone nogensinde!

Amicone 2016 er et kæmpehit hos forbrugerne:
4,1 / 5,0 hos Vivino (664 bedømmelser)

Gold Medal - Berliner Wein Trophy
Gold Medal - Concours Mondial de Bruxelles

Amarone-vinene er afgjort blandt danskernes favoritter! Det eneste problem er prisen. Her er Amicone den perfekte løsning.

Amicone er ligesom "Amarone" produceret i Veneto, men bare ikke i "Amarone DOCG", altså udenfor det område, hvor vinen må kaldes Amarone. Derfor koster den langt mindre og er et usædvanligt attraktivt køb for Valpolicella fans.

2016-årgangen i Veneto scorer 94/100 point på Robert Parkers Vintage-Chart. Det er den højeste score der nogensinde er givet i området!!

Amicone er lavet på præcis de samme druer som en Amarone: Corvina, Rondinella og Molinara. Vinen tørrer 120 dage i trækasser under temperatur- og fugtkontrol, mens sukker-koncentrationen vokser. Det er netop tørringen, som i sidste ende giver vinen dens herlige sødme og "Amarone-karakter". 

Dyb, intens, granatrød farve. Klassisk Amarone-bouquet med en sød og blød næse af mørke bær, lidt lakrids, læder og mørk chokolade. Saftig og intens smag - silkeblød og afrundet med mørke, modne bær. Fine noter fra egetræslagring og en lang, elegant eftersmag. 14,5% alk.

Amicone passer rigtig godt med både svine- og oksekød. Vinen kan pga. den dejlige sødme også med fordel nydes med modne oste.

Læs mere

Passer godt til

Gris

Okse

Ost

1 fl. pr. stk. 119,95  DKK
6 fl. pr. stk. 69,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 59,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

97 Point

Luca Maroni

Gold

Berliner Wein Trophy

Gold

Concours Mondial de Bruxelles

4,1 ⭐

Vivino

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18 °C
Gemme potentiale 2022
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl