Klik/Tryk for at zoome

Zeni Costalago Rosso 2015

Udsolgt

Er du vild med de italienske Ripasso- og Amarone-vine?

Det kendte Amarone-hus, Zeni, forener fylde og frugt fra Valpolicella-druen Corvina - med elegance, struktur og finesse fra Bordeaux-druerne Cabernet Sauvignon og Merlot.

Hos Supervin kalder vi Costalago for en "Super Ripasso". Mest fordi vinen er langt bedre end alle Ripasso-vine i prisklassen, men også fordi idéen bag vinen er inspireret af de populære "Super-toscanere".

Vi har købt et lille restparti Costalago i den store 2015 årgang, direkte hos ejeren Fausto.

Costalago er udelukkende lavet af håndplukkede vindruer, og alle druer sorteres dermed nøje. Kun de bedste må anvendes i produktionen.

Amarone-metoden
Efter den manuelle høst placeres vindruerne i små tørrebakker, hvor de skrumper ind og bliver endnu mere intense og koncentrerede i smagen.

Det er samme metode, der bruges til fremstilling af Amarone. Det er en meget dyr process, der til gengæld giver vinen enorm smag og rigdom.

Costalago har en flot rubinrød farve i glasset. Lækker duft med søde kirsebær, som akkompagneres flot af friskplukkede blommer, peber og grønne urter. 

Den drikkemodne 2015'er er frugtrig og saftig som som de bedste italienske vine. Tanninerne er så bløde og runde, at de kan sammenlignes med knæene på en debuterende skihopper. 

God til oksekød, lam, ost, and og fyldige svinekødsretter. Server gerne i selskab med sødligt tilbehør - som f.eks. grillede eller bagte rodfrugter, løg eller hvidløg. 

Alk 14%. Kan drikkes nu og frem til ca. 2020. Nyd vinen ved 16-18°C.

Læs mere

Passer godt til

Ko

Ost

1 fl. pr. stk. 109,95 DKK
6 fl. pr. stk. 80,00 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 69,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Gold

Concours Mondial de Bruxelles

Silver

Mundus Vini

Bronze

Decanter

Gambero Rosso

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18 ℃
Gemme potentiale 5-6 år
Alkohol 14 %
Indhold 75 cl