Klik/Tryk for at zoome

Terre dei Rumi, Montepulciano d´Abruzzo 2015

Udsolgt

Vinen har nok en af de grimmeste etiketter, vi længe har set - Terre Dei Rumi læner sig op ad titlen, "Den Grimmeste Etikette, version 2.0"

Da vi første gang så den skrigende lilla flaske, fik den ikke et minuts opmærksomhed - indtil flasken blev åbnet:

Alt hvad denne 100% Montepulciano-vin mangler i design, kompenserer den 110% for, når det kommer til smag - lækker frugt af blomme, røde frugter og herlige nuancer af kirsebær. Vinen har sødme, er dejlig intens og overraskende let-drikkelig på en og samme tid. 13% alk.

Vi kan ikke finde nogen internationale ratings - men forbrugernes dom på Vivino er ganske tydelig - 4,3 stjerner til den store 2015-årgang!

Rundt omkring i verden sælges flasken til omkring 100 kr. pr. stk. (Wine-Searcher) - mens Vivino viser næsten det dobbelte i gennmsnitspris!

"Han ved slet ikke hvad hans vine er værd" - Terre dei Rumi er lavet af berømte Feudo Bizantini i Italien, der hos Supervins kunder er kendt for at sælge sine vine alt for billigt!

Takket være passionerede producenter og vinmagere, så har Montepulciano D´Abruzzo druen hævet sig op i en international klasse, som en af de bedste røde druer i verden. 

Unge innovative vinelskere har skabt et vinhus med respekt for gamle traditioner og med fokus på moderne innovative produktionsmetoder. Den unikke sjæl de tilfører vinene ved nøje at plante forskellige druesorter på specielt udvalgte plots i markerne har været med til at løfte netop dette vinhus op til utrolig international klasse, og hvor anmelderne bestemt ikke sparer på rosende omtale.

Beliggende i hjertet af Chieto, i Abruzzo regionen ved den historiske byzantinske by Crecchio og omgivet af bjergende bag sig og middelhavet forneden af vinmarkerne. Både bjergene og havet er med til at sikre kølige nætter og god vind. Begge dele meget gavnligt for druerne, der dagligt nyder godt af de mange soltimer i det sydlige Italien.

100% Montepulciano druer.  Vinen er gæret på afkølede ståltanke og en del af vinen har lagret på ristede fade.

Læs mere

Passer godt til

Grill

Pasta

Fjerkræ

Lam

1 fl. pr. stk. 89,95 DKK
12 fl. pr. stk. 65,00 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Alkohol 13 %
Indhold 75 cl