Klik/Tryk for at zoome

Snaps Bornholm - 2 Havtorn, Dild & Agurk

Udsolgt Vingaranti

”No 2 Havtorn, Dild og Agurk” er en trendy New Nordic-snaps. Fantastisk til spændende retter fra det ny-nordiske køkken - og helt sublim i Gin-inspirerede cocktails!

Snaps Bornhom er i fuld sving med at revolutionere snapsekategorien med sin moderne og nytænkende serie af økologiske, cocktailvenlige snapse.  

Her i Supervin-Teamet har vi forlængst smagt på herlighederne, og snapsene holder et ikke bare et ekstremt højt niveau - de fungerer også sublimt i cocktails. SKAL VIRKELIG PRØVES!!!

No 2 Havtorn, Dild & Agurk hylder de markante nordiske signatur-ingredienser havtorn og dild – som supplerets smukt af agurkens milde elegance.

"Kombinationen af de tre smagsgivere giver en meget frisk smag, og især dild-smagen bliver hængende" 
- Connery.dk ​

Nyd den rent til mad – og i cocktails med Indian Tonic eller pærelikør! 

Historien om ”Snaps Bornholm” starter som et hyggeprojekt omkring en chilisnaps, lavet af de tre venner, Simon, Jesper og John. Vennerne får dog hurtigt smag på mere, og i 2015 bliver et samarbejde etableret med De Bornholmske Spritfabrikker i Nexø.

I dag byder Snaps Bornholm på otte smagsvarianter med indhold og udseende på højt, internationalt niveau. Naturligvis fremstillet på de bedste råvarer – og med økologi i højsædet.

Stilen er økologisk snaps fremstillet på stolte danske traditioner - men tilsat et moderne pift, som pirrer nysgerrigheden og åbner spritnye anvendelsesmuligheder for snapsekategorien!

Læs mere

1 fl. pr. stk. 250,00  DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Alkohol 40 %
Indhold 50 cl