Klik/Tryk for at zoome

Snaps Bornholm - 1 Chili

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

"No 1 Chili" er den originale snaps, som har kickstartet det vildeste snapseventyr for vennerne Simon, Jesper og John! 

Snaps Bornhom er i fuld sving med at revolutionere snapsekategorien med sin moderne og nytænkende serie af økologiske, cocktailvenlige snapse.  

Her i Supervin-Teamet har vi forlængst smagt på herlighederne, og snapsene holder et ikke bare et ekstremt højt niveau - de fungerer også sublimt i cocktails. SKAL VIRKELIG PRØVES!!!

No 1 Chili er fremstillet på nøje udvalgte chilisorter - heriblandt Trinidad Moruga Scorpion, som i 2012 blev kåret som verdens stærkeste chili. Resultatet er en smukt afstemt snaps, som har moderne kant uden at være for stærk.

"...utroligt meget af den søde smag af chilifrugt i blandingen. Vi føler allerede at vi har en vinder, ige fra første snaps" - Connery.dk 

Nyd den rent eller i cocktails med tropiske frugter og krydderier. 

Historien om ”Snaps Bornholm” starter som et hyggeprojekt omkring en chilisnaps, lavet af de tre venner, Simon, Jesper og John. Vennerne får dog hurtigt smag på mere, og i 2015 bliver et samarbejde etableret med De Bornholmske Spritfabrikker i Nexø.

I dag byder Snaps Bornholm på otte smagsvarianter med indhold og udseende på højt, internationalt niveau. Naturligvis fremstillet på de bedste råvarer – og med økologi i højsædet.

Stilen er økologisk snaps fremstillet på stolte danske traditioner - men tilsat et moderne pift, som pirrer nysgerrigheden og åbner helt nye anvendelsesmuligheder for snapsekategorien!

 

Læs mere

1 fl. pr. stk. 250,00  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Alkohol 40 %
Indhold 50 cl