Klik/Tryk for at zoome

Rudi Rüttger, Riesling Auslese Réserve 2016

Udsolgt Vingaranti

Update! 2016 Udsolgt på lidt over en time...

KLIK HER - OG FÅ SAMME VIN TIL SAMME PRIS
- i den HELT nye, dugfriske og ekstra frugtcharmerende årgang 2017!! 

En fremragende og kompleks Riesling - på niveau med Grand Cru-versioner fra Alsace!

”Auslese” refererer til ”senhøstede” druer, mens ”trocken” beskriver til vinens friske ”tørre” stil. 

Mellemdyb citrongul. Næsen er klassisk riesling med grønne æbler, gul mirabelle, abrikos, ananas, honning og strejf af nye tennisbolde. Tør til halvtør i munden med tropisk frugt og syrlige madæbler i fornem kontrast. Eftersmagen er lang og intens, med modne og mineralske undertoner. Drikkeklar ved frigivelse, men kan gemmes 5-6 år fra høståret.

4,2 af 5 hos Vivino!


Anbefales til fyldige serveringer af fisk og skaldyr, fjerkræ og lyst kød. Prøv også røgvarer, surkål, asiatiske retter samt krydret ost. Nydes ved 11-12°C.

2016 Riesling Réserve er husets flagskib, som er baseret på fuldmodne Auslese-druer fra enkeltmarken Feuermännchen. Fremstilles kun i særlige årgange og gennemgår en ganske kompleks vinifikation. Der arbejdes dels reduktivt med 10 timers temperaturstyret skindkontakt samt kølig gæring på ståltank (minimal iltpåvirkning), dels kontrolleret oxidativt via modning på fad med bærmeomrøring. Teknisk data: 7,5 g restsukker/l.; 8 g syre/l.; 12,5% alkohol.

I det allernordligste Pfalz finder vi familien Rüttger, som har dedikeret sig til vinproduktion siden 1643. Vinhuset ledes i dag af Rudolph Rüttger, som er vinuddannet ved Klosterneuburg i Østrig og har arbejdet hos producenter i Østrig, Tyskland og New Zealand. Typisk for Pfalz fremstiller Rudi Rüttger relativt tørre hvidvine med fokus på sorterne Riesling, Weissburgunder (Pinot Blanc) samt Grauburgunder (Pinot Gris).

 

 

 

 

Læs mere

Passer godt til

Fisk

Gris

Fjerkræ

Skaldyr

1 fl. pr. stk. 129,95  DKK
6 fl. pr. stk. 99,95  DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Drue Riesling
Alkohol 12,5 %
Indhold 75 cl