Klik/Tryk for at zoome

Pinot Grigio 2017 Kelleri Auer Alto Adige

På lager

"Et kup til prisen ved 6 flasker" - Vinavisen

Pinot Grigio er uden tvivl en af de mest hypede druer verden over. Især vinhusene i det nordlige Italien har både vinelskere og ikke mindst vinanmeldere været optaget af. Men som producenterne siger, så har de altid lavet fantastiske vine på Pinot Grigio, men verden har bare først opdaget det de sidste par år.

Kellerei Auer laver denne hvidvin fra marker, som ligger ca. 200-400 meter oppe i  bjergene. Jordbunden er meget kalkholdig blandet med ler. I disse højder oplever man store temperaturforskelle på nat og dag, hvilket er perfekt til dyrkning af vin.

Vinen har en lys strågul farve. Bouqueten er dejlig delikat med blomsternoter, eksotisk citrus og stenfrugt.  Smagen er behagelig glat med toner af valnød, honning og smagfulde hints af krydderier og paranødder.

Vinen er sprød, livlig og har en definerbar mineralitet, som er velkendt i Pinot Grigio fra Alto Adige.

5 stjerner, Vinavisen

"Der er friske grønne druer over duften af denne dejlige hvidvin. Smagen er let cremet, frugtrig, tør og med god fylde. Et kup til prisen ved 6 flasker"

Alto Adige er et lille produktionsområde for vin, som daterer sig tilbage til romertiden. Det alpine landskab, der bliver mildnet  af Middelhavets varme vinde, giver optimale betingelser for at lave fremragende vine.

Kellerei Auer viser her og i deres andre vine, at passion og respekt for terroir kan give elegante vine, som er unikke og kendt for deres mineralitet og struktur.  

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Fisk

1 fl. pr. stk. 129,95 DKK
6 fl. pr. stk. 89,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Vinavisen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 10-12 °C
Alkohol 13,5 %
Indhold 75 cl