Klik/Tryk for at zoome

Perpaolo 2013, Molino di Sant'Antimo

På lager

Brunello-vinene fra Toscana er nogle af verdens dyreste, mest populære og mest anmelderroste vine. De kommer fra den sydlige del af Toscana, nærmere betegnet Montalcino, og laves altid på Sangiovese-druer.

Vinen Perpaolo laves på de samme forgyldte marker - klods op af nogle af de mest eksklusive Brunello-vine, men er ikke en Brunello, da den laves på 100% Cabernet Sauvignon.

"Bolgheri møder Brunello"
94 points topklasse fra Montalcino - men i ægte Bolgheri-stil - Perpaolo 2013 må du ikke gå glip af, hvis du er kender af Italiens fineste vine!

Perpaolo er flot dybrød i nuancerne. Næsen er intens med noter af solbær, mokka og lidt frisk vanilje. Smagen udvikler sig rigtig meget i glasset. Dekanter gerne en lille time inden servering:

Cabernets solbær skærer igennem, men også både blåbær og brombær er tydelige. Tanninerne er afstemte, men tilstedeværende og vidner om et stort gemmepotentiale (ca. til 2025). En kompleks oplevelse med lakrids, vanilje og fadkrydderier forkæler dig i  eftersmagen. Det er altså bare en vin i verdensklasse! 14,5% alk.

Cabernet-druen er langt fra ukendt i Toscana. Verdensstjerner som Tignanello, Sassicaia og Orma er italienske "konger", der alle indeholder Cabernet Sauvignon.

Server med okse- eller kalvekød. Gerne gode røde bøffer, eller langtidsstegt mørbrad.

94/100 James Suckling 
"What a delicious nose of blackcurrants, blueberries, cappuccino, brambles, plenty of spice box, tar, licorice and vanilla. Full body, extremely structured, enveloping tannins, pretty acidity and a long, chewy finish."

"...mørk frugt, blåbær, solbær, sorte og endda syrlige kirsebær, egefade, røg og røget bacon, en smule mentol, oliven, lakrids og et bundt urter. Der er sgu masser at komme efter." - Houlbergs Vinblog

Læs mere

Passer godt til

Grill

Hygge

Kalv

Ko

1 fl. pr. stk. 219,95 DKK
6 fl. pr. stk. 179,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

James Suckling

Vinavisen

Flaskehalsen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Gemme potentiale 2025
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl