Tilbage

Orciaverde Sangiovese 2014

På lager
Orciaverde Sangiovese 2014 fra Toscana, Italien
Økologisk

Vi har ventet over 4 måneder på Orciaverde Sangiovese. Nu er den nye årgang endelig kommet.

De 100% Sangiovese kommer fra mikroskopiske Orciaverde. Vinen er kun et stenkast over floden Orcia fra at kunne kalde sig Brunello. Men regler er regler.

På Wine Searcher er vi de eneste, der forhandler vinen. Den findes heller ikke på Vivino i årg. 2014. Producenten er så lille, at der bare ikke er mere.

Orciaverde har pga. en prisfejl, vi lavede i september, en urimelig lav pris. Vi har kun fået 3 paller. Er du til Brunello vine, er det her årets bedste køb!

Det magiske ved store Brunello vine er den "unikke" personlige stil vinene har. Det er ikke bare frugt, tannin og alkohol - vinen kan meget mere.

Ociaverde er et af områdets mindste producenter, sølle 4 hektar modne vinstokke bruges til produktionen. De laver så lidt vin, og stilen er så personlig, kompleks og dyb - det er slet ikke til at forstå, at det kan lade sig gøre i denne prisklasse.

Vingården ligger i Montecucco, lige på "landegrænsen" til Montalcino. Lavet af 100% Sangiovese, lagret på egetræsfade og klos op ad Montalcino - vinen burde have stemplet: Brunello di Montalcino DOCG, men floden Orcia sætter grænsen, og Orciaverde har markerne på den "forkerte" side.

Absolut topklasse Sangiovese. Her er power og frugt i stor stil, men samtidig kompleksitet, dybde og spandevis af karakter. Lang, nuanceret eftersmag, godt balanceret af raffinerede og bløde tanniner.

De mørke kirsebærnoter står godt til oksekød, gryderetter, lam og steg. Kan også fint bruges til en pizza eller mere sofistikerede retter.  Dekanter gerne inden servering. Alkohol 14,5%.

Orciaverde er desuden certificeret økologisk, så alle flasker bærer stemplet: Vino Biologico fra ICEA.

Der laves så lidt Orciaverde, at de ikke får vinene anmeldt. Vi lover dig, at hvis du er til Brunello, finder du ikke et bedre glas til prisen - og det giver vi GARANTI på!

1 fl. pr. stk.
159,95 DKK
6 fl. pr. stk.
109,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Servering: 
15-17 ℃
Gemmepotentiale: 
2022
Alkohol: 
14,5 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin