Tilbage

Orciaverde Sangiovese 2014

Orciaverde Sangiovese 2014 fra Toscana, Italien
Økologisk

Vingården Orciaverde ligger i Montecucco, lige på "landegrænsen" til Montalcino, området hvor alle Brunello-vinene laves.

Vinen herunder laves på samme måde som alle Brunello-vinene: Udelukkende på Sangiovese druer, lagring i egetræsfade og - hvis ikke det var for floden Orcia - i nøjagtig samme område.

Vi har under 300 flasker tilbage af et parti på godt 2000 flasker. Er du vild med Brunello er Orciaverde Sangiovese årets bedste køb!

Orciaverde er et af områdets mindste producenter, sølle 4 hektar modne vinstokke bruges til produktionen. De laver så lidt vin, og stilen er så personlig, kompleks og dyb - det er slet ikke til at forstå, at det kan lade sig gøre i denne prisklasse.

Absolut topklasse Sangiovese. Her er power og frugt i stor stil, men samtidig kompleksitet, dybde og spandevis af karakter. Lang, nuanceret eftersmag, godt balanceret af raffinerede og bløde tanniner.

De mørke kirsebærnoter står godt til oksekød, gryderetter, lam og steg. Kan også fint bruges til en pizza eller mere sofistikerede retter.  Dekanter gerne inden servering. Alkohol 14,5%.

Orciaverde er desuden certificeret økologisk, så alle flasker bærer stemplet: Vino Biologico fra ICEA.

Der laves så lidt Orciaverde, at de ikke får vinene anmeldt. Vi lover dig, at hvis du er til Brunello, finder du ikke et bedre glas til prisen - og det giver vi GARANTI på!

1 fl. pr. stk.
159,95 DKK
6 fl. pr. stk.
109,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Servering: 
15-17 ℃
Gemmepotentiale: 
2022
Alkohol: 
14,5 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin