Klik/Tryk for at zoome

Orciaverde Rosso 2016

På lager

Den lille toscanske vingård Orciaverde ligger på den "forkerte" side af floden Orcia, og er dermed meter fra det eftertragtede Brunello-stempel.

Det lader dog ikke til at bekymre ejerne. Prøv bare at se hvad der sker, når du sammenligner priser på Wine-Searcher:

Orciaverde Wine-Searcher

Orciaverdes vine er altid udsolgt. Folk ved nemlig godt, at der her laves vine som på den "rigtige" side af Orcia-floden - men at de tilbydes til en helt anden pris.

Vi har flere gange "snydt" en flaske Orciaverde Rosso med i en +200 kr. Brunello-blindsmagning. Det er meget skræmmende, at vinen ikke falder igennem, når du tager prisforskellen i betragning.

2 glas Vinhulen
"Letparfumeret duft med røde kirsebær og diskret krydderi og meget frisk i duften. Smagen er blød og rund og helt frisk med røde kirsebær i flot intensitet og fint afpasset frugtsyre med bid. Energisk og viril med den friske frugt i centrum afpasset til de fleste danske madretter."

Orciaverde er certificeret økologisk. Alle flasker bærer stemplet: Vino Biologico fra ICEA.

Vivini 3,9

Floden Orcia og en "knivspids" Merlot- og Cabernet-druer er stort set det eneste, der adskiller denne Orciaverde Rosso fra stemplet DOCG Brunello di Montalcino.

Vingården ligger nemlig lige på "landegrænsen" til Montalcino og har alle de rigtige Brunello-ingredienser: Montalcino-klimaet, Sangiovese-druer og lagring på egetræsfade.

Orciaverde Rosso er usædvanlig intens og velafbalanceret med masser af frugt, mørke kirsebær og perfekt afstemte fadkrydderier. Vinen står flot til alle former for oksekød og gryderetter - og klarer også fint en pizza eller krydret mad. 14,5% alk.

Vi har aldrig fået så meget Sangiovese for pengene - her er frugt, friskhed og en fremragende balance. Vinen oser af Brunello-egenskaber!!!

Læs mere

Passer godt til

Hygge

Kalv

Okse

Vildt

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 129,95 DKK
6 fl. pr. stk. 89,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 64,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18 °C
Gemme potentiale 2022
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl