Klik/Tryk for at zoome

Orciaverde Rosso 2016

På lager

Orciaverde Rosso er så sjælden, at der ikke kan sammenlignes priser på Wine-Searcher - der er udsolgt overalt i verden...

Vi har selv ikke engang 500 flasker tilbage af den sjældne, Sangiovese-baserede vin, der stort set kun frarøves "Brunello DOCG" af floden Orcia, som trækker Montalcinos "landegrænse".

Vivino: 3,9 ★★★★
"Høj kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 2 gange mere"

Årgang 2016 er samtidig den bedst bedømte årgang af vinen. Gennemsnitsprisen for vinen er 109,95... Orciaverde er en meget lille vingård i Toscana. Med kun få hektar vinmarker laver de ikke mange flasker vin, men til gengæld er vinene fyldt med karakter, krydderi og koncentreret frugt. Noget af den højeste kvalitet, du kan få for dine penge.

Vi har flere gange "snydt" en flaske Orciaverde Rosso med i en +200 kr. Brunello-blindsmagning. Det er meget skræmmende, at vinen ikke falder igennem, når du tager prisforskellen i betragning.

Floden Orcia og en "knivspids" Merlot- og Cabernet-druer er stort set det eneste, der adskiller denne Orciaverde Rosso fra stemplet DOCG Brunello di Montalcino.

Vingården ligger nemlig lige på "landegrænsen" til Montalcino og har alle de rigtige Brunello-ingredienser: Montalcino-klimaet, Sangiovese-druer og lagring på egetræsfade.

Orciaverde Rosso er usædvanlig intens og velafbalanceret med masser af frugt, mørke kirsebær og perfekt afstemte fadkrydderier. Vinen står flot til alle former for oksekød og gryderetter - og klarer også fint en pizza eller krydret mad. 14,5% alk.

Vi har aldrig fået så meget Sangiovese for pengene!

Orciaverde er certificeret økologisk. Alle flasker bærer stemplet: Vino Biologico fra ICEA.

Læs mere

Passer godt til

Hygge

Kalv

Okse

Vildt

1 fl. pr. stk. 129,95  DKK
6 fl. pr. stk. 89,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18 °C
Gemme potentiale 2022
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl